مواد لازم برای تهیه فیش اند چیپس
- آرد 55 گرم
- نشاسته ذرت 55 گرم
- بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
- دلستر کلاسیک یک سوم فنجان
- آّب گازدار یک سوم فنجان
- فیله ماهی چهار عدد
- سیبزمینی900 گرم
- روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
مرحله اول
best fish and chips charlotte nc: درون کاسهای متوسط آرد (دو قاشق غذاخوری از آن را کمار بگذارید) را با نشاسته ذرت و بیکینگ پودر مخلوط کنید. کمی روی آن نمک و فلفل بپاشید و با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم
best fish and chips st Louis: دلستر را کم کم اضافه کنید و با استفاده از چنگال، آرد را هم بزنید. حالا نوبت به اضافه کردن آب گازدار رسیدهاست، آن را هم اضافه کنید و مدام هم بزنید. سپس مایه به دست آمده را به مدت حدودا 30 دقیقه تا یک ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله سوم
سیبزمینیها را بشویید و پوست بکنید، آنها را به صورت خلالی خرد کنید. خلالهای سیبزمینی را درون آبکش بریزید و آب سرد آبکشی کنید.
مرحله چهارم
داخل قابلمه، مقداری آب سرد بریزید و خلالها را داخل آن بریزید و اجازه دهید به آرامی بجوشد (حدودا 3 تا 4 دقیقه برای اینکار کافی است).
مرحله پنجم
بعد از آنکه کمی جوشید آن را داخل آبکش بریزید، چند دستمال آشپزخانه در بشقاب بگذارید و خلالها را روی آن بچینید و مجددا چند دستمال روی آنها پهن کنید و در یخچال بگذارید.
مرحله ششم
فیله ماهیها را هم روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا آبشان خوب گرفته شود، کمی روی آنها نمک بپاشید.
مرحله هفتم
درون ماهیتابه روغن بریزید و صبر کنید تا گرم شود (دمای حدود 176 درجه سانتیگراد) سپس خلالهای سیبزمینی را در آن بریزید لازم نیست آنها را تا زمانیکه طلایی شوند سرخ کنید، همین که کمی پختند و رنگشان عوض شد آنها را از داخل روغن خارج کنید.
مرحله هشتم
دو قاشق غذاخوری آردی که از قبل باقی گذاشتید را درون بشقاب بریزید، فیله ها را در آن بغلتانید. آرد اضافی را از روی آنها بتکانید. سپس دو طرف آنها را به مایهای که آماده کرده بودید، آغشته کنید.
مرحله نهم
درون ماهیتابه روغن بریزید و به آرامی هر تکه از فیلهها را تا زمانیکه مایه روی آن ترد و طلایی شود؛ سرخ کنید (حدودا 8 دقیقه زمان میبرد). هر از گاهی فیلهها را برگردانید تا هردو طرف به صورت یکسان سرخ شود. بعد از آنکه به خوبی سرخ شدند آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافهشان گرفته شود.
مرحله دهم
حالا نوبت به کامل سرخکردن سیبزمینیها رسیده است، آنها را در روغن با حرارت 200 درجه سانتیگراد تا زمانیکه کاملا طرد و طلایی شوند سرخ کنید (حدود 5 دقیقه).
فیش اند چیپس کلاسیک انگلیسی شما آماده است، آن را در ظرف دلخواه سرو کنید و لذت ببرید.
اگر به غذاهای دریایی علاقه دارید،، ، پاکورای میگو و ماهی سالمون با سس خامه ترش را هم امتحان کنید. فیش اند چیپس کلاسیک یک غذای بریتانیایی است، اینطور که به نظر می آید سایر ملیت ها هم به آن علاقه زیادی دارند، طوریکه فروشگاه ها و رستوران های زنجیره ای زیادی در سراسر جهان دارد. اما اگر علاقه ای به رستوران رفتن ندارید و ترجیح می دهید خودتان آشپزی کنید، طرز تهیه و ترفندهای تهیه فیش اند چیپس را در ادامه بخوانید و حتما آن را امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه فیش اند چیپس رستورانی
- فیله ماهی ۵۰۰ گرم
- سیب زمنی ۵۰۰ گرم
- ماءالشعیر ۱ لیوان
- نوشابه سون آپ ۱ ایوان
- آرد سفید ۲ لیوان
- بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت ۱ لیوان
- نمک و فلفل، پاپریکا و آویشن به میزان لازم
- روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه فیش اند چیپس رستورانی
در یک کاسه گود آرد را به همراه نشاسته ذرت و همینطور بکینگ پودر و ادویه های لازم همه را با هم الک کرده و کنار بگذارید.ماءالشعیر و سون آپ را کم کم به ترکیب آردی اضافه کرده و هم بزنید تا گلوله نشود. سپس مایع آماده شده را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال نگه داری کنید.سیب زمینی ها شسته و پوست بگیرید و دوباره آبکشی نمائید. سپس به صورت ورقه های چیپس ورقه کنید و با به صورت خلالی خورد کنید. به روش معمول در روغن فراوان سرخ کرده و از روغن خارج کنید.
برای انتخاب فیله ماهی از هر نوع ماهی بدون تیغ که می پسندید می توانید استفاده بفرمائید. تکه های ماهی را در مایعی که آماده کرده اید و در یخچال گذاشته بودید قرار دهید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت زمان دهید تا کاملا مزه ها به خورد هم بروند. سپس بعد از گذشت این مدت ماهی های آماده شده را در همان روغنی که سیب زمینی ها را آماده کرده اید سرخ کنید و در آخر از روغن خارج کرده و زمان بدهید تا روغن اضافه اش گرفته شود.
فیش اند چیپس شما به همین سادگی آماده شده است و شما می توانید به همراه سالاد سزار و یا هر نوع سالاد و چاشنی و همینطور نوشیدنی مورد نظر فیش اند چیپس رستورانی خود را نوش جان فرمائید.
مواد لازم برای تهیه فیش اند چیپس روش دوم
- آرد 55 گرم
- نشاسته ذرت 55 گرم
- بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- دلستر کلاسیک 1/3 فنجان
- آب گازدار1/3 فنجان
- فیله ماهی 4 عدد
- سیب زمینی یک کیلو گرم
- روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
طرز تهیه فیش اند چیپس روش دوم
- درون کاسه ای متوسط آرد (2 قاشق غذاخوری از آن را کنار بگذارید) را با نشاسته ذرت و بیکینگ پودر مخلوط کنید.
- کمی روی آن نمک و فلفل بپاشید و با هم مخلوط کنید.
- دلستر را کم کم اضافه کنید و با استفاده از چنگال، آرد را هم بزنید.
- حالا نوبت به اضافه کردن آب گازدار رسیده است، آن را هم اضافه کنید و مدام هم بزنید.
- سپس مایه به دست آمده را به مدت حدودا نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال بگذارید.
- سیب زمینی ها را بشویید و پوست بکنید، آن ها را به صورت خلالی خرد کنید.
- خلال های سیب زمینی را درون آبکش بریزید و آب سرد آبکشی کنید.
- داخل قابلمه، مقداری آب سرد بریزید و خلال ها را داخل آن بریزید و اجازه دهید به آرامی بجوشد.
- بعد از آنکه کمی جوشید آن را داخل آبکش بریزید، چند دستمال آشپزخانه در بشقاب بگذارید و خلال ها را روی آن بچینید و مجددا چند دستمال روی آن ها پهن کنید و در یخچال بگذارید.
- فیله ماهی ها را هم روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا آبشان خوب گرفته شود، کمی روی آن ها نمک بپاشید.
- درون ماهیتابه روغن بریزید و صبر کنید تا گرم شود.
- سپس خلال های سیب زمینی را در آن بریزید لازم نیست آن ها را تا زمانیکه طلایی شوند سرخ کنید.
- همین که کمی پختند و رنگشان عوض شد آن ها را از داخل روغن خارج کنید.
- دو قاشق غذاخوری آردی که از قبل باقی گذاشتید را درون بشقاب بریزید، فیله ها را در آن بغلتانید.آرد اضافی را از روی آن ها بتکانید.
- سپس دو طرف آن ها را به مایه ای که آماده کرده بودید، آغشته کنید.
- درون ماهیتابه روغن بریزید و به آرامی هر تکه از فیله ها را تا زمانیکه مایه روی آن ترد و طلایی شود؛ سرخ کنید.
- هر از گاهی فیله ها را برگردانید تا هردو طرف به صورت یکسان سرخ شود.
- بعد از آنکه به خوبی سرخ شدند آن ها را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
- حالا نوبت به کامل سرخ کردن سیب زمینی ها رسیده است، آن ها را در روغن تا زمانیکه کاملا طرد و طلایی شوند سرخ کنید.
- فیش اند چیپس کلاسیک انگلیسی شما آماده است.
برگرفته از: best fish and chips los angeles