طرز تهیه ترشی موسیر به روش سنتی

مواد لازم 

موسیر 200 گرم
سرکه 200 گرم
زردچوبه 1 ق چای خوری
نمک به مقدار لازم
ترخون 1 شاخه

مرحله اول: آماده سازی موسیر ها

به نقل از اخبار تایمز ابتدا موسیر ها را پاک کرده شسته و برای چند ساعت در آب خیس کنید سپس آبکشی کنید و ریشه های ته آن را جدا کنید. اگر موسیر تازه بود مغز میانی آن را خارج کنید و به صورت ورقه ای یا خلالی برش دهید.

مرحله دوم: طرز تهیه ترشی موسیر

در این مرحله موسیر ها و سبزی را داخل شیشه ای تمیز ریخته سپس زردچوبه را به سرکه بیفزایید و مطابق با ذائقه به آن نمک اضافه کنید. حالا این مواد داخل شیشه ریخته تا جایی که روی موسیر ها را بگیرد سپس درب شیشه را بسته و از کیپ شدن آن مطمئن شوید. حالا موسیر ها را به مدت دو هفته در دمای آشپزخانه قرار دهید و بعد از گذشت این زمان آماده مصرف است بعد از اینکه درب شیشه را باز کردید دیگر در یخچال نگهداری کنید.

ترشی موسیر همدانی | طرز استفاده موسیر خشک در ترشی | طرز تهیه ترشی موسیر با رب انار

فوت و فن های دستور تهیه ترشی موسیر

  •  به گزارش تسنیم از موسیر های یکدست و سالم استفاد کنید که رنگ روشنی داشته باشند.
  • در صورت تمایل زرد چوبه را حذف کرده و یک تکه لبو جایگزین آن کنید. یا اینکه کلا سفید آماده کنید.
  • اگر مشکل معده دارید از تکه ای نبات داخل ترشی استفاده کنید.
  • برای کم کردن تندی سرکه می توانید یک پیمانه آب به سرکه اضافه کنید.

همچنین ببینید

طرز تهیه ترشی موسیر خانگی خوشمزه با موسیر خشک و تازه

منبع : تجارت نیوز

دکمه بازگشت به بالا