صالحی: پنجه در پنجه قدرت‌های صنعتی و علمی انداخته‌ایم

صالحی: پنجه در پنجه قدرت‌های صنعتی و علمی انداخته‌ایم

سه شنبه شب (10 مارس) ، مدیر آژانس انرژی اتمی ، همراه با گروهی از عوامل ، مدیریت ارشد و کارشناسان ، نتایج تحقیقات و فناوری های موسسه علوم و فناوری هسته ای را از سال 1998 تا 1999 به نمایش می گذارد. . در ساخت کتابخانه سازمان و قسمت آخر این رویداد ، ما دو رادیو دارویی جدید را معرفی کردیم که برای درمان بیماران سرطانی طراحی شده اند.

به گزارش مجله خانواده ، این داروهای رادیویی که به ترتیب تحت عنوان رادیوداروهای LU177-rituximab و رادیوداروهای LU177-trastuzumab شناخته می شوند ، به ترتیب برای درمان لنفوم غیر هوچکین و سرطان پستان استفاده می شوند. این داروهای رادیویی چندین بیمار سرطانی را با موفقیت در مرحله اول بالینی در دانشکده پزشکی هسته ای دانشکده پزشکی بوشهر درمان کرده اند. دو داروی رادیو دارویی اعلام شده از 11 اکتبر 1998 تا 10 دسامبر 1999 در م Atسسه تحقیقات کاربردی تابش آژانس انرژی اتمی ایران به مرحله تولید رسیدند.

پس از بازدید از نمایشگاه ، علی اکبر صالح (معاون رئیس جمهور و رئیس آژانس انرژی اتمی) از دکتر کریمی ساوت (معاون رئیس و مدیر م Instituteسسه) و همکاران در گروه علوم به ویژه همکاران گمنام تقدیر کرد. امروز روز بسیار خوشی است ، غرورآفرین و امیدوار کننده بود.

وی افزود: “این دستاوردها واقعاً افتخارآمیز بوده و به دو قسمت تقسیم شده اند.” یکی مربوط به مردم است و دیگری برای رفاه اجتماعی استفاده می شود. ممکن است مردم از ارزش قسمت دوم اطلاع نداشته باشند ، مانند چگالی سنجی که در صنعت ملی به کار رفته و در نهایت به رفاه حال مردم برمی گردد. با این حال ، از پیشرفت هایی مانند داروهای رادیویی به طور مستقیم برای تشخیص و درمان بیماری ها استفاده شده است ، به ویژه برای بیماری های صعب العلاج مانند سرطان که بشر برای یافتن و درمان آن سالها تلاش کرده است و هیچ راهی جز فناوری مرزی وجود ندارد.

صارحی با تمجید از حوزه تحقیق ، به ویژه پیشگامان پزشکی رادیواکتیو ، با اشاره به دو داروی رادیواکتیو جدید که توسط موسسه علوم و فناوری هسته ای تولید شده است ، گفت: به جز برخی برای عموم آزاد است. عزیزان ما در این مituteسسه در تلاشند قیمت آن را پایین آورده و پایه ای در آن ایجاد کنند تا هموطنان بتوانند از آن استفاده کنند.

رئیس آژانس انرژی اتمی با اشاره به بخشی از آیه 32 سولا المیدا ، در مورد درمان سرطان با داروهای رادیو دارویی ، گفت: “من شما را احیا خواهم کرد و همه مردم را زنده خواهم کرد.” احیای انسان ها سرگرم کننده و معجزه آساست. گویی جامعه بشری احیا شده است.

وی گفت: “در JAEA پتانسیل زیادی وجود دارد که هنوز شناسایی نشده است.” متخصصان این گروه به تنه کشورهای پیشرفته حمله می کنند. این رادیو دارو یک فناوری پیشرفته در راس فناوری است و به راحتی قابل دسترسی نیست. ما در حال تولید قدرت داروی رادیویی هستیم که 5700 دلار برای هر دوز هزینه می کند ، روی قدرت صنعت و علم کار می کنیم. با وجود محدودیت هایی که داریم. شرایط طبیعی نیست ، اما نتایج بسیار مهمی دارد. این با کلام زیر خدا سازگار است: لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ به این معنی است كه اگر برای خدا كار كنید ، بركت به شما می رسد.

صالحی درباره برخی افراد در بودجه سازمان كه توسط افكار عمومی و حتی نخبگان تأمین می شود ، گفت: “حتی برخی از نخبگان می گویند كه سازمانها سالانه میلیاردها دلار هزینه می كنند.” این افراد احتمالاً نمی دانند یک میلیارد دلار چقدر است. کل بودجه صرف شده در 30 سال گذشته توسط سازمانهایی که نیروگاه هسته ای بوشهر بخشی از آنها است 6.5 تا 7 میلیارد دلار است. این میزان به طور متوسط ​​حدود 250 میلیون دلار در سال است. کارخانه بوچرفول 5 میلیارد دلار ارزش دارد و در حال حاضر سالانه 700 میلیون دلار به آن اضافه می شود ، در حالی که بودجه آژانس بین المللی انرژی هسته ای در حال حاضر سالانه حدود 20 میلیون دلار است.

معاون رئیس جمهور گفت: “امسال در شیب عجیبی درآمدزایی می کنیم.” آنها نه تنها وجوه دریافت نکردند ، بلکه برخی از سازمانهایی که قبلاً این وجوه را دریافت می کردند نیز درآمد کسب می کنند.

وی تأکید کرد: “اگر ما بتوانیم کار درستی انجام دهیم ، از طریق تحقیقات درآمدزایی کنیم و نتایج علمی و فکری را افزایش دهیم ، در طی هفت تا هشت سال آینده ، سازمان ها به مرحله ای می رسند که به دولت بگویند ما چه کار خواهیم کرد. من نمی خواهم بودجه ، من پول می خواهم. “

در بخشی دیگر از این رویداد ، کریمی ساوت ، معاون مدیر و مدیر موسسه علوم و فناوری هسته ای ، گفت که این نمایشگاه تنها بخش کوچکی از دستاوردها و فعالیت های موسسه است. این حمایت رئیس جمهور است. ” سازمانی که به ما آزادی عمل در ایده های خود را داد. همچنین ، همکاران من آزاد بودند که کار کنند. کار ما نیز بر اساس زیرساختی منحصر به فرد است که در هیچ جای دیگری یافت نمی شود.

وی تأکید کرد: اگر نتوانیم به اندازه هزینه این مجموعه درآمد کسب کنیم ، به دلیل کمبود هنر ما است. و هنر ما ایجاد راه های جدید است. اولویت ما حرکت به سمت فناوری و بازار است. ما از تجربه پیشکسوتان برای توسعه دانش فنی داروهای رادیواکتیو استفاده خواهیم کرد. امروز ، قدرت های ذی صلاح بر موسسه تسلط دارند و ما با استفاده از تجربه به دست آمده و تلاش همکاران خود ، روزانه تلاش می کنیم تا به اهداف خود برسیم.

بر اساس این گزارش ، در طی بازدید دو ساعت و نیم ، صالحی با ذینفعان پروژه گفتگو کرد ، تبادل نظر کرد و در این جلسه کارشناسان و محققان توضیحات لازم را در مورد روند اجرای پروژه ، طراحی ، ساخت و کاربرد ارائه دادند. تجهیزات ساخته شده

این نمایشگاه همچنین 64 پروژه ، 59 محصول ، 20 مدل و دستگاه نمونه ایجاد ، معرفی و به نمایش گذاشته است.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا