مواد لازم
موسیر | 200 گرم |
سرکه | 200 گرم |
زردچوبه | 1 ق چای خوری |
نمک | به مقدار لازم |
ترخون | 1 شاخه |
مرحله اول: آماده سازی موسیر ها
به نقل از اخبار تایمز ابتدا موسیر ها را پاک کرده شسته و برای چند ساعت در آب خیس کنید سپس آبکشی کنید و ریشه های ته آن را جدا کنید. اگر موسیر تازه بود مغز میانی آن را خارج کنید و به صورت ورقه ای یا خلالی برش دهید.
مرحله دوم: طرز تهیه ترشی موسیر
در این مرحله موسیر ها و سبزی را داخل شیشه ای تمیز ریخته سپس زردچوبه را به سرکه بیفزایید و مطابق با ذائقه به آن نمک اضافه کنید. حالا این مواد داخل شیشه ریخته تا جایی که روی موسیر ها را بگیرد سپس درب شیشه را بسته و از کیپ شدن آن مطمئن شوید. حالا موسیر ها را به مدت دو هفته در دمای آشپزخانه قرار دهید و بعد از گذشت این زمان آماده مصرف است بعد از اینکه درب شیشه را باز کردید دیگر در یخچال نگهداری کنید.
فوت و فن های دستور تهیه ترشی موسیر
- به گزارش تسنیم از موسیر های یکدست و سالم استفاد کنید که رنگ روشنی داشته باشند.
- در صورت تمایل زرد چوبه را حذف کرده و یک تکه لبو جایگزین آن کنید. یا اینکه کلا سفید آماده کنید.
- اگر مشکل معده دارید از تکه ای نبات داخل ترشی استفاده کنید.
- برای کم کردن تندی سرکه می توانید یک پیمانه آب به سرکه اضافه کنید.
همچنین ببینید
طرز تهیه ترشی موسیر خانگی خوشمزه با موسیر خشک و تازه
منبع : تجارت نیوز