جامعه

راهکار ژاپنی برای مقابله با خشم

مجله خانواده/خراسان رضوی عصبانیت بخشی از زندگی است اما گاهی اوقات خشم می‌تواند به سرعت تشدید شود. مغز ما بخشی به نام آمیگدال دارد که اساساً سیستم هشدار اولیه ماست.

به نقل از ارث، هنگامی که آمیگدال تهدیدی را درک کند، مجموعه‌ای از مواد شیمیایی مانند آدرنالین و کورتیزول را تحریک می‌کند. این موج مواد شیمیایی قضاوت ما را مختل خواهد کرد.

قبل از اینکه متوجه شویم، فریاد می‌زنیم یا در را به هم می‌کوبیم و اوضاع از کنترل خارج می‌شود. در این زمان، خودکاری بردارید و احساسات خود را بنویسید.

محققان دانشگاه ناگویا در ژاپن اخیراً یک روش شگفت‌انگیز موثر برای مدیریت خشم کشف کرده‌اند که آن را بنویسید و از بین ببرید.

بخش کلیدی اینجاست که محققان شرکت‌کنندگان را به گروه‌هایی تقسیم کردند؛ یک گروه به سادگی تکه کاغذی را که برای ابراز خشم استفاده می‌کردند، دور انداختند. گروهی دیگر کاغذ را به قطعات کوچک خرد کردند.

نتایج شگفت‌انگیز بود؛ هر دو گروه که نوشته خود را داخل سطل زباله انداختند و یا آن را از بین بردند، گزارش کردند که پس از انجام این کار، به میزان قابل‌توجهی عصبانیت آنان کمتر شد، با این حال، افرادی که هنوز کاغذ خود را نگه داشته بودند، همچنان احساس خشم داشتند.

محقق ارشد این تحقیق گفت: ما انتظار داشتیم که روش ما تا حدی خشم را سرکوب کند، با این حال، ما شگفت‌زده شدیم که خشم تقریباً به‌طور کامل از بین رفت.

نوشتن خشم، شما را وادار می‌کند که با آن روبرو شوید و به شما امکان می‌دهد تا مجموعه‌ای از احساسات را که در سرتان می‌چرخند سازماندهی کنید و آن‌ها را همانطور که هستند ببینید. عمل تخریب فیزیکی کاغذ نیز نمادین به نظر می‌رسد و  راهی برای کنترل خشم است.

این روش شباهت‌های جالبی با سنت ژاپنی به نام Hakidashisara دارد. در طول این جشنواره، مردم چیزهایی را که باعث عصبانیت آنها می‌شود روی بشقاب‌های کوچک می‌نویسند و سپس آنها را خرد می‌کنند.

محققان بر این باورند که یافته‌های آنها می‌تواند توضیح دهد که چرا این آیین تا این حد دلپذیر است.

اکنون، این ترفند احتمالاً تمام مشکلات عصبانیت شما را یک شبه حل نخواهد کرد اما این ابزاری ساده و علمی است که می‌توانید برای مدیریت خشم خود در همان لحظه، استفاده کنید.

انتهای پیام

تیم خبری مقالات اجتماعی

پژوهشگر اجتماعی با نگاهی منطقی و نوآورانه. ارائه دیدگاه‌های تازه درباره تفاوت‌های فرهنگی و مسائل اجتماعی.
دکمه بازگشت به بالا