با تلاش اعضای یک هسته فناور؛
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد با اعلام هوشمندسازی تجهیزات روشنایی ساختمان با کنترل از راه دور توسط یک هسته فناور، تولید نیمهصنعتی تجهیزات لمسی هوشمند کلید و پریز را از دستاوردهای این هسته برشمرد.
حامد بنیزمان در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا با معرفی هسته فناور مرتبط با هوشمندسازی و کنترل از راه دور تجهیزات روشنایی ساختمان اظهار کرد: با همکاری اعضای هیئت علمی گروه مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرم و برخی از فارغالتحصیلان ممتاز این دانشگاه، یک هسته فناور تشکیل دادیم و ایده نوآورانه و فناورانه این هسته «هوشمندسازی و کنترل از راه دور تجهیزات روشنایی ساختمان» بود و بعدها به صورت یک شرکت فناور در پارک علم و فناوری و مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی جهرم پذیرفته شدیم.
وی درباره اینکه از چه زمانی فعالیت خود را آغاز کردید و تاکنون چه موفقیتهایی در مسیر طی شده حاصل شده و چه دستاوردهایی داشتهاید؟ چنین پاسخ داد: هسته فناور «هوشمندسازی و کنترل از راه دور تجهیزات روشنایی ساختمان» را سال ۱۳۹۵ تشکیل دادیم و با تحقیق و توسعه نخستین نمونه کلیدهای لمسی هوشمند را ساختیم و سال ۱۳۹۷ بهعنوان یک شرکت فناور در پارک علم و فناوری و مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان جهرم پذیرفته شدیم.
عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرم عنوان کرد: با همکاری اعضای هیئت رئیسه این دانشگاه فضای کاری مناسبی برای تحقیق، توسعه، ساخت و تولید محصولات در اختیار هسته قرار گرفت و در مرکز رشد واحدهای فناور واحد جهرم مستقر شدیم.
بنیزمان یادآور شد: سالهای حضور در مرکز رشد توانستهایم طرح تحقیق، توسعه و ایده فناورانه خود را به محصول تجاری و آماده ارائه به بازار مهیا کنیم و با تشکیل سازمان فروش و تولید در حال تولید نیمهصنعتی و گسترش بازار فروش محصولات فناور هستیم.
**تیم تحقیق در حال اخذ مجوز تولید دانشبنیان
وی در پاسخ به سؤالی دیگر که زمینه فعالیت، نوع محصول و خدمات هسته فناور شما چیست؟ بیان کرد: زمینه فعالیت عمده شرکت فناور، طراحی و ساخت و تولید نیمهصنعتی تجهیزات لمسی هوشمند کلید و پریز روشنایی ساختمان است.
عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرم تبیین کرد: این شرکت فناور براساس تحقیقات دانشگاهی و تیم تحقیق و توسعه با عرضه پلتفرم «اینترنت اشیاء» در حال اخذ مجوز دانشبنیان تولیدی از معاونت علمی ریاست جمهوری است.
بنیزمان با بیان اینکه همکاری و حمایتهای معنوی دانشگاه موجب رشد و توسعه روزافزون شرکت فناور شده است، درباره اینکه این هسته چه نیازی از نیازهای مردم و کشور را برطرف میکند؟ اظهار کرد: حوزه تجهیزات برق و روشنایی ساختمان، بازار گسترده و متنوعی است و هوشمندسازی و اتوماسیون این دست کالاها مورد استقبال مردم قرار گرفته است.
** کمبود منابع سرمایه در گردش
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی جهرم، نواقص و کمبودها در راه تجاریسازی محصولات فناور را برشمرد و به آنا گفت: کمبود منابع سرمایه در گردش، هزینههای بالای بازاریابی، تبلیغات و واسطهها در فروش، مشکلات مهم در راه تجاریسازی محصول هستند.
بنیزمان با بیان اینکه در دوره پاندمی کرونا فعالیت تحقیق و پژوهش را با جدیت دنبال کردیم، تأکید کرد: انتظار فناوران، ایجاد فضای گفتوگو و ارتباط نزدیکتر و بازدیدهای دورهای مدیران مراکز رشد و سرای نوآوری با شرکتهای فناور است که موجب میشود مشکلات کاری، سازمانی و کمبودهای حمایتی رفع شود.
این فعال حوزه پژوهش و فناوری برای رشد و شکوفایی مراکز رشد دانشگاهها پیشنهاد کرد که باید برای طرحها و ایدههای نوآورانه استادان و فارغالتحصیلان دانشگاهی سرمایهگذاری شده و از آنان حمایت مادی و معنوی صورت بگیرد و شتابدهندهای نیز تشکیل شود تا اکوسیستم کارآفرینی در دانشگاه ازاد اسلامی توسعه یابد، برگزاری دورههای توانمندسازی استادان در ایدهپروری، تجاریسازی و … نیز ضروری است.
انتهای پیام/