رئیس پارک خبر داد؛
رئیس پارک دانشگاه تهران اعلام کرد: با هماهنگی با فراجا و وزارت علوم، پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به عنوان هاب پارک های کشور در نظر گرفته شد.
به گزارش خبرنگار علم و فناوری آنا، علی اسدی امروز در آیین راهاندازی ناحیه نوآوری دانشگاه تهران گفت: بر اساس آمارها در سال ۱۴۰۱، بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ متخصص در شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران فعالیت دارند.
او میزان صادرات شرکتهای دانشبنیان پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۱ را ۳۴۰ هزار دلار ذکر کرد و ادامه داد: ابلاغیهای برای پذیرش واحدهای فناوری منتشر شد که ۱۵۰۰ شرکت فناوری اعلام آمادگی کردند؛ از این تعداد ۲۰۰ شرکت در این پارک مستقر شدند.
اسدی گفت: طی هماهنگی با فراجا و وزارت علوم، پارک دانشگاه تهران به عنوان هاب پارکهای کشور معرفی شده است.
به گفته او، اخیراً در راوداد پلیس هوشمند، ۱۳۲ شرکت دانشبنیان در زمینه نیازهای فراجا خدمات و محصولات خود را ارائه دادند.
رئیس پارک فناوری دانشگاه تهران اضافه کرد: در سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۷ هزار مترمربع به فضاهای در حال بهرهبرداری پارک اضافه شد ضمن آنکه در طول سال گذشته، ۸ شعبه پارک در کنار دانشکدههای این دانشگاه ایجاد شده یا تفاهمنامه ایجاد آن با دانشکدهها منعقد شده است.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با اشاره به اینکه استارت آپ ها، شتابدهندهها، شرکتها، متخصصان، سرمایهگذاران، دانشجاوان و مردم ناحیه را بازیگران اصلی ناحیه عنوان کرد و افزود: شعار ناحیه نوآوری زندگی پایدار، سبز و هوشمند است. دلیل گذر از پارکهای علم و فناوری به سمت نواحی نوآوری این است که از تک هدف بودن در توسعه اقتصادی به سمت چند هدف بودن یعنی توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی پیش براوم.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، اوژگیهای ناحیه نوآوری تهران را افزایش و ارتقای کمیت و کیفیت تحقیق و نوآوری دانشگاهی، ایجاد همافزایی شرکتهای دانشبنیان، امکان توسعه اقتصاد شهری، ایجاد مکانهایی با پتانسیلهای کارآفرینانه و نوآورانه و ایجاد بستر لازم جهت رشد تیم ها و شرکتها با کمترین حمایت دولتی اعلام کرد.
او ادامه داد: ناحیه نوآوری تهران ۷۱۵ هکتار بوده که امکان گسترش فضای کسبوکار، ایجاد اکوسیستم فناوری و نوآوری باز، امکان استقرار شرکتهای دانشبنیان شتابدهندهها را فراهم میکند.
او درباره افق ترسیمی ناحیه نوآوری تهران گفت: در افق ترسیمی ناحیه شکلگیری اکوسیستم فناوری تهران، خوشه سازی فناوری، ریسک زدایی و تسهیل راهاندازی کسبوکارهای نوآورانه و ارتقای اقتصاد شهری دنبال میشود.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اضافه کرد: در زمینه خوشه سازی فناوری رشد واحدهای فناور نواحی مشخص شهری و جذب استعدادها و کارآفرینان و در زمینه ارتقای اقتصاد شهری نیز افزایش تولید، رفاه پایدار ناحیه، توسعه اکوسیستم و فناوری کشور به عنوان چشمانداز ترسیم شده است.
او گفت: در زمینه راهاندازی کسبوکارهای نوآورانه نیز تصاوب قوانین و مقررات، آییننامهها و سازوکارهای حقوقی و قانونی جدید و تسهیل در صدور مجوز برای تخصیص حمایتهای اوژه دنبال میشود.