چرا شبها دچار پا درد می شویم؟

چرا شبها دچار پا درد می شویم؟

احساس درد پا یکی از رایج ترین عارضه هایی است که میلیون ها نفر هر روز با آن روبرو می شوند ، اما برخی از افراد درد پا را فقط در شب یا هنگام خواب تجربه می کنند.

به گزارش مجله خانواده ، درد پا در شب می تواند خواب فرد را مختل کرده و بر کیفیت خواب وی تأثیر بگذارد. در بیشتر موارد ، یک علت شایع علت این عارضه است ، که می تواند با درمان های خانگی برطرف شود ، اما ممکن است نیاز به مراقبت پزشکی داشته باشد.

سایت Health Line برخی از این عوامل را در مقالات ذکر کرده است.

کف پا: فاسیا یا کف پا یک بافت همبند بلند و ضخیم است که درست در زیر پوست کف پا قرار دارد. این رباط از پاشنه پا تا کف پا امتداد دارد و کف پا را قوس می دهد. وقتی این رباط دچار استرس یا کشش شود ، می تواند باعث ایجاد درد و التهاب در اندام تحتانی و عارضه ای به نام ورم کف پا شود.

صافی کف پا ، چاقی ، قوس بیش از حد ، خشکی عضلات پا و ایستادن طولانی از علل ایجاد این عارضه است.

نورومای مورتون: این وضعیت دردناک در اثر التهاب اطراف اعصاب انگشتان پا ایجاد می شود و با احساس درد و سوختگی همراه است. درد همیشه در شب بدتر نمی شود ، اما می تواند در طول روز ادامه یابد ، به خصوص هنگام راه رفتن یا فشار آوردن به پاها.

افراد مبتلا به این عارضه اغلب کف پا صاف ، قوس بیش از حد ، هشت پا ، یا پتک دارند.

بارداری: در دوران بارداری ، بدن کلسیم را متفاوت از قبل پردازش می کند. این تغییر در سطح کلسیم می تواند منجر به گرفتگی و سفتی پا شود.

دیابت: افزایش قند خون می تواند به مرور زمان به سیستم عصبی مرکزی از جمله اعصاب پاها آسیب برساند. افزایش آسیب عصبی علائمی مانند درد اندام تحتانی و احساس گزگز را افزایش می دهد.

عوامل سبک زندگی: بسیاری از دلایل درد اندام تحتانی به دلیل راه رفتن ، نشستن و انواع کفش است.

عوامل سبک زندگی که می توانند منجر به درد پا شوند عبارتند از:

پوشیدن کفش و وزن نامناسب ، نشستن ، ایستادن ، راه رفتن یا دویدن به مدت طولانی.

آناتومی پا: برخی افراد شب هنگام درد پا را تجربه می کنند که ممکن است به دلیل ساختار پا باشد. افرادی که کف پا صاف یا قوس بلند دارند بیشتر تحت تأثیر شرایطی قرار می گیرند که منجر به درد پا می شوند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا