
اسیدهای چرب امگا۳ مدت هاست که به عنوان یک ماده مغذی ضروری شناخته شده اند و مطالعات مختلف به مزایای آن ها برای سلامت قلب و مغز اشاره دارند.
به گزارش مجله خانواده اسیدهای چرب امگا ۳ برای سلامت سلول ها نیز بسیار مهم هستند.
این اسیدهای چرب به حفظ غشای سالم سلول ها و محافظت از سلول ها در برابر آسیب کمک و عملکرد هماهنگ بدون اختلال و کارآمد سیستم های بدن را حفظ می کنند. این امر به کاهش خطر ابتلا به بیماری هایی که با افزایش سن بروز می کنند کمک می کند.
به گزارش ایندیپندنت برای کسانی که دنبال گزینه های گیاهی هستند تخم چیا و بذر کتان مقدار قابل توجهی امگا۳ دارند.
روغن بذر کتان هم گزینه مناسبی است. گردو نیز منبع خوبی از امگا۳ است البته بادام و فندق هم امگا۳ دارند اما مقدار آن کمتر است.
همچنین برخی غذاهای غنی شده مانند تخم مرغ های غنی شده با امگا۳ هم می توانند منبع دیگری برای دریافت این اسیدهای چرب باشند.
انتهای پیام