سرمایه گذاری در آموزش وپرورش، عامل کاهش فقر و گسترش عدالت است

به گزارش خبرگزاری مجله خانواده استان چهارمحال وبختیاری ؛  بهمن خدادی مدیرکل آموزش وپرورش چهارمحال وبختیاری درنشست خبری که به مناسبت هفته معلم برگزار گردید  ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر وهفته معلم  گفت: این ایام مبارک فرصت مغتنمی برای بازخوانی جایگاه زن و دختر در فرهنگ دینی و انقلابی ماست؛ و بدون تردید ارتقاء شأن و منزلت دختران دانش آموز و ایجاد بسترهای تربیت نسلی مؤمن توانمند و آگاه از اولویت های اساسی آموزش وپرورش است.

سرمایه‌گذاری در آموزش‌وپرورش، عامل کاهش فقر و گسترش عدالت است

وی همچنین با گرامی داشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی دفاع مقدس شهدای امنیت مدافعان حرم و به ویژه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی خاطرنشان کرد: حرکت در مسیر آرمان های شهدا تنها با ساختن آینده ای آگاه عدالت محور و علمی برای نسل جوان ممکن خواهد بود؛ و این مسیر از مدرسه آغاز می شود.

سرمایه گذاری در آموزش وپرورش عامل کاهش فقر و گسترش عدالت

این مقام مسئول با اشاره به نام گذاری سال ۱۴۰۳ از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «سال سرمایه گذاری برای تولید» افزود: آموزش وپرورش خود مهم ترین عرصه تولید سرمایه انسانی در کشور است و فرمایشات رهبر معظم انقلاب در سال های اخیر نشان می دهد که کلید توسعه کشور در مدرسه و کلاس درس نهفته است. به همین دلیل یکی از مهم ترین و بلندمدت ترین اشکال سرمایه گذاری سرمایه گذاری در آموزش وپرورش است که آثار آن در کاهش فقر ارتقای بهره وری و تحقق عدالت اجتماعی دیده می شود.

وی  ادامه داد: خوشبختانه دولت سیزدهم و شخص رئیس جمهور منتخب جناب آقای دکتر پزشکیان نیز بر اهمیت راهبردی آموزش وپرورش تأکید داشته اند و آموزش را در صدر اولویت های برنامه ای دولت قرار داده اند. این نگاه راهبردی فرصتی ارزشمند برای جبران عقب ماندگی های مزمن در حوزه نیروی انسانی فضاهای آموزشی و کیفیت تعلیم و تربیت است.

رسانه ها بازوی قدرتمند آموزش وپرورش

مدیرکل آموزش وپرورش چهارمحال وبختیاری در ادامه با اشاره به نقش رسانه ها در پیشبرد اهداف تعلیم و تربیت اظهار داشت: امروز رسانه ها نه تنها به عنوان ناقلان اخبار و مطالبات جامعه فرهنگیان بلکه به عنوان بازوی کمکی دستگاه تعلیم و تربیت ایفای نقش می کنند. تعامل هدفمند و حرفه ای رسانه ها با آموزش وپرورش می تواند زمینه ساز شکل گیری گفتمان عمومی درباره عدالت آموزشی چالش های مدارس و راه حل های توسعه ای باشد.

وی از رسانه های ملی و استانی به ویژه صداوسیمای مرکز چهارمحال وبختیاری تقدیر و تشکر کرد و خواستار همکاری بیشتر در ترویج نگاه علمی عدالت محور و تربیتی به آموزش وپرورش شد.

وی همچنین به تدوین و اجرای طرح هایی برای ارتقاء کیفیت آموزش در مدارس دولتی اشاره کرد و گفت: طی سال گذشته با برنامه ریزی صورت گرفته گام هایی برای بهبود کیفیت آموزشی برداشته شده و امسال نیز این روند با جدیت ادامه خواهد یافت.

کارگروه خیرین مدرسه یار برای نخستین بار در استان فعال می شود

مدیرکل آموزش وپرورش چهارمحال وبختیاری از تشکیل کارگروه “خیرین مدرسه یار” در استان خبر داد و افزود: این ظرفیت قانونی برای نخستین بار در برنامه هفتم توسعه دیده شده و تلاش خواهد شد از توان و نیت خیرین استان در راستای نوسازی مدارس تأمین تجهیزات و رفع کمبودهای زیرساختی استفاده بهینه صورت گیرد.

وی با اشاره به وجود مدارس سنگی فرسوده و غیراستاندارد در برخی مناطق استان گفت: اداره کل نوسازی مدارس استان با جدیت در حال پیگیری پروژه های عمرانی است و تلاش داریم با کمک خیرین و دستگاه های اجرایی چهره مدارس استان را به ویژه در مناطق کم برخوردار دگرگون کنیم.

عدالت تربیتی یعنی احترام و فرصت برابر برای همه دانش آموزان

وی  با تأکید بر اینکه عدالت تربیتی تنها به معنای یکسان سازی امکانات نیست تصریح کرد: عدالت تربیتی یعنی فراهم کردن فرصت دیده شدن احترام و شکوفایی استعداد برای همه دانش آموزان در هر نقطه ای از استان؛ و این هدف نیازمند هم افزایی همه نهادها از خانواده ها و رسانه ها تا خیرین و مسئولان است.

وی در خصوص فاصله طبقاتی درمدارس گفت : درسطح مدارس دولتی وغیردولتی شاهد نوعی فاصله طبقاتی درمدارس هستیم که ریشه آن درعوامل اقتصادی می باشد .

وی ادامه داد : متغیرهای ناساز  بیرون ازمدرسه همچون مشکلات مالی ومعیشتی خانواده معمولابه عملکرد دانش اموزان درمدارس اثر میگذارد که حل این موضوع نیازمند همکاری همه دستگاهها برای مدیریت موثر مسائل اقتصادی است

اولویت اصلی وزارت آموزش وپرورش  ارتقای کیفیت اموزشی در مناطق محروم است

مدیر کل آموزش وپرورش استان باتوجه تاکید ویژه دولت به مناطق محروم کشور گفت : اولویت اصلی وزارت آموزش وپرورش  ارتقای کیفیت اموزشی در مناطق محروم است  که درتلاش هستتیم از ظرفیت های ملی بری توسعه وتجهیز مناطق بهره مند شویم

بومی گزینی در سال های اخیر یکی از راهبردهای اداره کل اموزش وپرورش است

وی درپاسخ به سوال خبرنگارخبرگزاری مجله خانواده استان چهارمحال وبختیاری درخصوص بومی گزینی در استان گفت : «بومی گزینی در سال های اخیر یکی از راهبردهای اداره کل بوده و بخشی از مشکلات نیروی انسانی را حل کرده است اما سهمیه های تخصیصی پاسخگوی نیازها نیست. امسال نیز بومی گزینی جزو برنامه های اصلی ما خواهد بود.

وی  افزود: اگر همه ارکان نظام در کنار آموزش وپرورش قرار گیرند و تنها به اهداف عالی جمهوری اسلامی بیندیشند بسیاری از مشکلات قابل حل خواهد بود. امید است با تلاش شبانه روزی همکارانم در سراسر استان به ویژه در مناطق دورافتاده و سخت گذر بتوانیم آینده ای روشن برای فرزندان این سرزمین رقم بزنیم.

خانواده ها باید در کنار آموزش وپرورش قرار گیرند

خدادادی گفت «دانش آموزان امروز در سه جهان متفاوت زندگی می کنند؛ جهان خانواده جهان مدرسه و جهان عرصه عمومی. این فضاها گاه دارای ارزش ها و پیام های متضادی هستند که می تواند موجب سردرگمی و آسیب پذیری نسل نوجوان شود. عرصه عمومی به ویژه فضای مجازی و رسانه ها نقش مهمی در شکل دهی افکار و رفتار دانش آموزان دارد و چنانچه نظارت و همراهی لازم وجود نداشته باشد می تواند مخاطرات جدی ایجاد کند.»

این مقام مسئول تأکید کرد: «تقویت ارتباط و هم راستایی میان خانواده و مدرسه راهکاری مؤثر برای کاهش آسیب های اجتماعی و تربیت نسلی توانمند و سالم است.»

گفتنی است درپایان این مراسم از فعالان عرصه خبر ورسانه در حوزه اموزش وپرورش تجلیل شد.

سرمایه گذاری در آموزش وپرورش عامل کاهش فقر و گسترش عدالت است

سرمایه گذاری در آموزش وپرورش عامل کاهش فقر و گسترش عدالت استپ

سرمایه گذاری در آموزش وپرورش عامل کاهش فقر و گسترش عدالت است

سرمایه گذاری در آموزش وپرورش عامل کاهش فقر و گسترش عدالت است

سرمایه گذاری در آموزش وپرورش عامل کاهش فقر و گسترش عدالت است

دکمه بازگشت به بالا