به گزارش خبرگزاری مجله خانواده از قزوین، محمد پیله فروش مدیر باغبانی جهادکشاورزی استان در این باره اظهارداشت: برداشت زردآلو و قیسی از سطح ۴۰۹ هکتار از باغات استان قزوین آغاز شده است و پیش بینی می شود بیش از ۴ هزار و ۴۵۰ تن زردآلو و قیسی از این باغات برداشت شود.
پیله فروش افزود: از ۴۲۴ هکتار باغ زرد آلوی استان ۴۰۹ هکتار باغات بارور و ۱۵ هکتار باغات غیر بارور است.
وی گفت: این محصول برای تازه خوری و یا استفاده در صنایع فرآوری مانند تهیه مربا و بصورت میوه خشک به بازار عرضه میشود.
به گفته مدیر باغبانی جهادکشاورزی؛ ترویج و توسعه نهالهای گواهی دار و اصلاح شده، هرس، مدیریت کف باغ، تغذیه درختان و کنترل آفت و بیماری در زمان مناسب در بهبود کیفیت و کمیت محصول موثر است.
انتهای پیام