چگونه کورونا زندگی ما را بازیابی کرد؟

بیشتر از دو ماه باقی نمانده! دو ماه از روز اول قازانتین یا مسافت اجتماعی کشور ما را جدی گرفته است و ما باید در خانه بمانیم. دو ماه بدون دیدن عزیزانمان ، بدون سرگرمی اجتماعی ، لذت بردن از ورزش های عمومی و موارد دیگر.

چگونه کورونا زندگی ما را بازیابی کرد؟

در ابتدا زندگی در این خانه به طور تصادفی برای ما دشوار بود اما به نوعی یاد گرفتیم که در خانه های خود زندگی متفاوتی داشته باشیم. به عنوان مثال ، صرف وقت بیشتر برای پخت و پز ، ورزش در خانه هایمان ، تماشای فیلم با خانواده هایمان و حداقل تلاش برای گذراندن روزهایی که هرگز در خواب نمی بینیم.

اما نکته اینجاست که دو ماه زمان بسیار مناسبی برای شکستن عادات زندگی است و بعید نیست که تغییر رفتار و رفتاری که در طی این دو ماه به دست آمده است باعث شود که ما به کار خود ادامه دهیم و در آن ثابت قدم باشیم. خواست ما “روندها” در سراسر جهان می گویند که ما در آینده نزدیک در معرض تغییراتی در زندگی خود هستیم اما همه آنها نباید مثبت باشند.

“آشپزی خانگی” یکی از روندهای این روزها است. بسیاری از افراد برای تهیه غذای سالم و بسیاری از آنها فقط برای تفریح ​​به نانوایی ، شیرینی و پخت و پز می روند. مصرف کیک ، شیرینی ، پیتزا و انواع تنقلات در بسیاری از خانواده ها افزایش یافته است. در جایی که یک مقام در یک شرکت صنایع غذایی توئیت می کند: “آیا شما بیش از حد پیتزا خورده اید؟” “اگرچه فروش ما فست فود ما به صفر کاهش یافته است ، فروش در فروشگاه ها به حدی افزایش یافته است که کل فروش پنیر پیتزا در تاریخ شرکت انجام نشده است و ما نمی توانیم به اندازه تقاضا تولید کنیم. “”

صرف نظر از جنبه تبلیغاتی این مقاله ، نمی توان منکر تغییر در تغذیه افراد در این مدت شد.

عزیزالله زرگران ، عضو هیئت علمی پژوهشگاه ملی تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی ، اظهار داشت: تغییر رفتار مردم در مورد غذا در طول قرنطینه باید از دو طریق مورد توجه قرار گیرد. مواد غذایی و اینکه آیا این تغییر رفتار ادامه خواهد یافت. “این تغییرات بویژه در مصرف آرد برای ما قابل توجه است ، زیرا نسبت عرضه آرد به کارخانه ها و نانوایان تغییر کرده است.”

وی ادامه می دهد: “ما در کشوری زندگی می کنیم که از نظر تغذیه ای چاقی محسوب می شود و عدم تحرک جسمی این مشکل را تشدید می کند. با این وجود یک مطالعه نشان داده است که طی 30 سال گذشته ، میانگین کالری دریافتی انسان به میزان 500 کالری افزایش یافته است. حال چرا این اتفاق می افتد؟ اولین عامل افزایش بخش صنعت صنایع غذایی خانواده است که در کشورهای در حال توسعه کاملاً قابل توجه است. ” چند سال پیش شما سالادهای بی عیب و نقصی را از سوپر مارکت خریداری نکردید و مجبور بودید آنها را در خانه درست کنید ، اما با گذشت سالها ، صنایع غذایی بسیاری از غذاهای آماده و نیمه آماده را برای ما فراهم کرده اند. “

زرگران گفت: “مردم کشور ما تقریبا از دو ماه از شیوع تاج ویروس در قرنطینه شده اند و قطعاً یکی از مهمترین سرگرمی های آنها غذا است.” در بسیاری از کشورها مردم از سیستم “لوکس” در قرنطینه استفاده می کنند و غذا را در خانه تحویل می دهند ، اما مشاهدات در کشور ما نشان داده است که مردم در این زمان ترجیح می دهند در خانه طبخ کنند. در رسانه های اجتماعی نیز تصاویری از نان پخته شده در خانه را مشاهده کرده ایم و از آنجا که بسیاری از افراد عکس هایی از آشپزی خود را منتشر کرده اند ، هیچ تصویری از آنها را با ورزش به اشتراک نگذاشته اند. تحت چه شرایطی این زندگی خطرناک است؟ “مردم نباید از مصرف روزانه نمک ، قند و چربی در رژیم غذایی خود آگاه باشند.”

وی با بیان اینکه مردم در این زمان انتخاب بهتری از مواد غذایی دارند ، گفت: من از مردم دعوت می کنم هنگام خرید محصولات غذایی با نشانگرهای رنگی روی بسته بندی ، مراقب باشند. یعنی هم از نظر ارزش غذایی و هم از نظر عوامل خطر مانند نمک و چربی را در نظر بگیرید. این روزها که خرید آنلاین شایع است و برنامه های مختلفی ارائه می شود ، مردم قطعاً از اطلاعات ارائه شده در مورد غذا استفاده می کنند. یکی دیگر از نگرانی های ما ، مصرف نمک است. “ما آماری داریم که نشان می دهد 40 درصد نمک در صنایع غذایی است و 60 درصد نمک توسط خود مردم اضافه می شود.”

پس از شیوع ویروس تاج ، خرید میوه و تره بار کاهش یافت و مردم سعی کردند توصیه های مربوط به عدم خوردن خام را دنبال کنند. زرگران همچنین توضیح داد: “این مطابق با مراقبت پزشکان است.” در مورد انتقال کروناویروس از مواد غذایی گزارشی صریح یا دقیق گزارش نشده است ، مگر در موارد خاص و تماس مستقیم با شخصی که آلرژی غذایی دارد. ، که فقط توصیه های پیشگیرانه هستند. “

زرگران عزیز

یکی دیگر از تحولات فرهنگی در این دوره شستشوی بسته بندی مواد غذایی در ابتدای خانه و پس از انتقال آن به یخچال و کابینت بود. در گذشته مردم بعد از خرید مواد غذایی را در یخچال قرار می دادند. زرگران همچنین آن را یک تحول مثبت فرهنگی دانست و اظهار داشت: “در یک مطالعه سال 2016 بر روی 100 خانواده ایرانی ، مشخص شد که 50 درصد از خانواده های موجود در یخچال و فریزر حداقل به یکی از عوامل بیماری زا مبتلا شده اند. Listerionamonositogenesis ، Staphylococcus aureus و Salmonella. درست است که انسان در حال حاضر با حضور coronavirus این کار را می کند ، اما این بسته ها همچنان در سطوح مختلف تعامل دارند و به باکتری های دیگر آلوده می شوند. ” یک راه عالی برای تغذیه مردم است. “

وی با بررسی عملکرد IRIB در زمینه تبلیغات تجاری گفت: IRIB در این مدت به یک رسانه بسیار تأثیرگذار تبدیل شده است ، اما متأسفانه حتی در این زمان خاص با قانون منع عمل نکرده است. با اعلام محصولات بهداشتی مضر “متأسفانه در حال حاضر سس ها و میان وعده های مختلفی تبلیغ شده اند.”

وی در بخش دیگری از سخنان خود توضیح داد: “باید به یاد داشته باشیم كه در جهان با پدیده نوظهور روبرو هستیم و هرگز چیزی شبیه به آن ندیده ایم. از عواقب این رویداد کاملاً آگاهی نداریم و فقط در مورد آن صحبت می كنیم. در مورد وضع موجود. پیشنهاد من این است که افراد در این زمان به طور منظم بر وزن خود نظارت کنند این یک نکته ضروری است و موضوع دیگر توجه کودکان و نوجوانانی است که در این زمان در مدرسه شرکت نمی کنند ، و الگوهای خواب آنها قطع می شود. در این موارد ، اهمیت توجه به مواد غذایی دو برابر می شود ، والدین باید به ارزش غذایی مواد غذایی توجه کنند. در محصولات بسته بندی ، اصطلاحی وجود دارد “سیب سلامت.” این جایزه به کارخانه هایی می رسد که کنترل سلامت بیشتری روی محصولات خود دارند و مردم می توانند این محصولات را بیشتر خریداری کنند. اعتماد به نفس ما در حال حاضر در شرایطی هستیم که کل دنیا بی تجربه است و هیچ تصوری از آنچه پیش روی ماست ، نداریم ، اما شکی نیست که برخی از تغییرات رفتاری در رژیم غذایی افراد به دلیل ادامه خواهد یافت این شرایط ادامه دارد “و این امکان وجود دارد که شیوه های جدید در مردم القا شود.”

این متخصص تغذیه گفت: “من از مردم دعوت می کنم برای انتخاب یک وعده غذایی و خرید یک محصول سالم وقت بگذارند.” انتخاب دقیق مواد غذایی مهمترین کاری است که باید این روزها انجام دهیم. “اگر مردم به سلامتی خودشان علاقه مند هستند ، باید درباره رژیم غذایی روزانه خود آگاهانه عمل کنند.”

اما علاوه بر اهمیت مضاعف افراد در تغذیه ، روند دیگر روزهای قرنطینه کلاسهای آموزش آنلاین و آنلاین برای چنین برنامه هایی است. در این میان مردم به آموزش آنلاین یوگا توجه می کنند ، اگرچه این روزها افراد زیادی بدون تسلط بر تجربه و بدون دانستن این واقعیت که می توانند باعث شوند ، یوگا و مراقبه آنلاین را تمرین می کنند. آسیب جسمی جبران ناپذیری به مخاطبان آنها وارد می کند.

سهیل عبداللهی ، مربی یوگا که از روزهای آغازین قرنطینه اقدام به ارائه کلاس های آنلاین رایگان می کند ، در پاسخ مردم به وضعیت فعلی گفت: “با شروع روزهای قرنطینه ، یوگا من بسته است. استودیو و من اوقات فراغت داشتم. تصمیم گرفتم از فضای مجازی استفاده کنم و اطلاعاتم را با افرادی که به این زمینه علاقه دارند به اشتراک بگذارم. در واقع ، من وظیفه خودم را به عنوان یک شهروند انجام داده ام و می خواهم حتی در 10 مردم. “فکر نمی کنم کسی مأموریت بالاتری داشته باشد.”

وی گفت: به دلایل مختلف ، یوگا این روزها برای بسیاری از افراد انتخاب شماره یک شده است. یوگا با سایر ورزش ها بسیار متفاوت است ، یعنی بیشتر داخلی است و حرکات آن تأثیر زیادی در اندام های داخلی بدن دارد. همه کم و بیش درباره فواید یوگا شنیده اند. برخی ممکن است به فکر شروع یوگا باشند و فقط به دنبال یک فرصت خوب هستند. قرنطینه بسیاری از آنها را وادار به شروع زندگی یوگا کرده است. از طرف دیگر ، در شرایطی که ویروس بر جهان تأثیر می گذارد ، انجام ورزش هایی که باعث تحریک سیستم ایمنی بدن می شوند بسیار مهم است. وی گفت: “من سال ها به سبک اشتا یانگا یوگا مشغول به کار هستم ، و حتی با بسیاری از افراد در تعامل هستم ، به دلیل وجود سیستم تنفس ویژه یوگا ، افزایش دمای بدن و اخراج ، معمولاً سرماخوردگی نمی گیرم. ویروس ها

بازی

سهیل عبدالهی

وی گفت: “بسیاری از افراد ممکن است در این زمان در خانه تنها باشند و ممکن است نتوانند در برابر فشار تنها بودن در خانه مقاومت کنند و ممکن است از تنهایی رنج ببرند.” یوگا برای تسکین جسم و ذهن طراحی شده است. “به همین دلیل یوگا بسیار محبوب شده است.”

می خواستم از آقای عبداللهی درباره گسترش کلاس های یوگا آنلاین توسط افراد مختلف سؤال کنم ، توضیح داد: “اگر یک معلم یوگا ناآشنا و باتجربه باشد ، 100٪ از ورزشکاران با حضور در کلاسهای آنلاین خراب خواهد شد. “به هر صورت ، سیستم آموزش آنلاین در ایران در مقایسه با سایر کشورهای توسعه یافته بسیار جدید است ، اما دوستداران یوگا به راحتی می توانند سطح خواندن را بخوانند و دانش معلمان با کمی تحقیق و تحقیق. “

این مربی یوگا درباره ادامه کلاسهای آنلاین در دوران پس از کرونا گفت: “کلاسهای آنلاین بعد از این روزها 100 درصد رشد می کنند.” جهان به سمت سرعت و توسعه پیش می رود. همه می خواهند سفر شهری را کاهش دهند. “زندگی ما اکنون متفاوت از 10 سال پیش است.”

از این گذشته ، همه ما در گذشته اضطراب اجتماعی را تجربه کرده ایم. ما در شرایطی هستیم که می تواند برای خیلی ها ناامید کننده باشد و در آن شرایط این سؤال پیش می آید که آیا ما همانند افراد حاضر در دوره پسا استعمار خواهیم بود یا خیر.

محمد رحیمی ، جامعه شناس و استاد دانشگاه ، معتقد است كه “شیوع ویروس كرونا در سرتاسر جهان ، همراه با مسائل پزشکی و بهداشتی ، پیامدهای مختلف فرهنگی و اجتماعی را برای جامعه ما به همراه داشته است. و جهان ” پیامدهای اجتماعی این پدیده شامل افزایش اضطراب اجتماعی و گسترش رفتارهای هیستریک در بین مردم است. کورو ویروس خانواده ها و اقشار جامعه را آلوده می کند و یک حالت ناهنجاری ایجاد می کند. افراد جوان تا پیر همه از ترس آلوده شدن به این ویروس بد می ترسند و به وضوح می توانم بگویم که پیامدهای اجتماعی و روانی این پدیده چیزی کمتر از پیامدهای بیولوژیکی آن نیست و آیا این روند ادامه می یابد و پاسخ مناسبی به جامعه نمی دهد ، آثار اجتماعی و به آسیب روانی جبران ناپذیر می انجامد. در سیاست های خود ، دولت باید ابعاد اجتماعی این پدیده را در نظر بگیرد و حمایت های اجتماعی مورد نیاز را برای گروه های آسیب پذیر اجتماعی فراهم کند. “به آنها زندگی عادی بدهید تا بتوانیم در دنیای زندگی خود شاهد کاهش پیامدهای آن باشیم.”

وی ادامه می دهد: عواقب اضطراب اجتماعی به زودی برطرف نمی شود ، زیرا این پدیده باعث ایجاد تحولات گسترده اجتماعی در لایه های قابل مشاهده و پنهان جامعه شده است ، حال اگر بدون آن عمل کنیم کاملاً و بدون نگرانی از این تغییرات ، اوضاع پیچیده تر خواهد شد ، اما اگر می خواهیم تغییرات اجتماعی را مدیریت کنیم ، ابتدا باید درک مشترکی از این پدیده داشته باشیم.مردم باید احساس کنند که دولت روشن است از طرف دیگر مردم باید تغییراتی در زندگی خود ایجاد کنند و ما باید بپذیریم که جهان در حال تغییر است و ما باید تغییر کنیم. رویکرد ما به زندگی. “بسیاری از ما مهارت های اجتماعی را برای مقابله با شرایط بحرانی آموخته ایم. و سردرگم ، گیج و سوء تفاهم در یک وضعیت غیرطبیعی. “

بازی

محمد رحیمی |

این جامعه شناس گفت: “من معتقدم كه جهان پس از كرتان بسیار متفاوت است.” Coronavirus درک ما از خود و دنیای ما را تغییر خواهد داد و لزوم تجدید نظر در سبک زندگی ما را به ما تحمیل می کند. پیش از کرونا ، زندگی ما در ایران کاملاً فردی بود و ما از پیام های اجتماعی و به اصطلاح بازتاب های محیطی چشم پوشی می کردیم. این پدیده منجر به یک سبک زندگی مبتنی بر جامعه و سبک زندگی خواهد شد که جایگزین یک سبک زندگی پر جنب و جوش است. کورونا در حال تغییر معنای زندگی و مبانی فکری و اخلاقی است و افق های معرفت شناختی ما را تغییر می دهد. معنای زندگی مردم که محصول مدرنیته بوده است ، در دنیای پس از کرت تغییر می کند. توجه به سلامتی و تغذیه ، تقویت روابط اجتماعی از جمله تغییراتی است که در دنیای پس از سرطان مشاهده می کنیم. در حقیقت ، دوران پسامدرن بسیار متنوع است و بسیاری از آنها سوء رفتار خود را رها می کنند. “

رحیمی افزود: ناامنی اجتماعی یکی از مهمترین مشکلات جامعه ما است و ریشه بسیاری از بیماریهای اجتماعی را دارد که خود را نیز در معرض بحران کورنا قرار داده است.اگرچه دولت و سیستم مراقبت های بهداشتی هشدارهای زیادی به افرادی داده است که در قرنطینه اقامت دارند ، مسافت اجتماعی را حفظ می کنند و از اصول بهداشتی پیروی می کنند ، برخی از مردم هنوز هم این هشدارها را نادیده می گیرند. من دلیل این تفاوت را در دو عامل فعالیت فرهنگی ضعیف و سرمایه اجتماعی ضعیف واقعیت این است که در جوامع دموکراتیک ، شهروندان رفتار متدینانه و همکاری با دولت و سازمانهای غیردولتی دارند دلیل این امر است که فعالیت فرهنگی است. در جوامع به یک مفهوم انتقادی ادامه نمی یابد ، به همین دلیل رفتارهای فرهنگی در این کشور ایجاد می شود برخی فکر کردند عامل بعدی درگیری اجتماعی ما شکنندگی سرمایه اجتماعی است. سرمایه اجتماعی هر جامعه ای از وضعیت فرهنگی و اجتماعی آن جامعه ناشی می شود و یکی از پارامترهای مهم بررسی وضعیت جامعه چگونگی روابط اجتماعی از جمله سطح تعهد انسانی است نسبت به یکدیگر یا از طرف دیگر میزان بی تفاوت بودن آنها نسبت به یکدیگر. . در جامعه ای که سرمایه اجتماعی پایین است ، دلسردی و بی توجهی هر یک از اعضای یا گروه های جامعه به دلیل اتحاد اجتماعی ، احساس بی ارزشی ، نارضایتی و بی اعتمادی دیگران را به دنبال خواهد داشت. ناآرامی در ساختار اجتماعی. . وی ادامه داد: این عوامل به آرامی باعث می شود اعضای شبکه های اجتماعی نسبت به همه فرایندهای اجتماعی بدبین باشند و از ناامیدی در مورد آینده و انزوای اجتماعی به دور از هرگونه ارتباط اجتماعی رنج ببرند. “

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا