3 ترفند برای بهترین استفاده از کابینت بالای سینک ظرفشویی

در این مقاله ما به شما 3 روش کاربردی را معرفی کردیم که می‌توانید با استفاده از آن‌ها، مشکل خیس شدن این قفسه‌ها را حل کنید. به شما اطمینان می‌دهیم با مطالعه این مقاله می‌توانید با کم‌ترین هزینه از خیس شدن کابینت جلوگیری کرده و عمر کابینت‌ها را افزایش دهید.

3 tricks for the best use of the cabinet above the sink

3 tricks for the best use of the cabinet above the sink

خیس شدن کابینت باعث ایجاد چه مشکلاتی می‌شود؟

اصولاً اکثر مشکلاتی که از پس خیس شدن کابینت ایجاد می‌شود در مدل‌های MDF اتفاق میفتد. کابینت‌های ام دی اف از ذرات فشرده چوب تشکیل شده و این ذرات در برابر آب حساس هستند.اگر نتوانید از خیس شدن این قفسه‌های درب‌دار جلوگیری کنید، حتی قطرات کوچک آب نیز می‌توانند برای شما تبدیل به یک کابوس شوند. موارد زیر ازجمله چالش‌هایی هستند که با خیس شدن کابینت MDF با آن‌ها مواجه خواهید شد:

  • کپک زدن کابینت ام دی اف
  • ایجاد ورم در چوب کابینت
  • ترک خوردن صفحه کابینت
  • تغییر حالت در ظاهر قفسه

بهترین راه‌حل این است که سعی کنید تا از این مشکلات توسط قرنیز، محلول‌های ضدآب یا آب‌چکان‌های مخصوص پیشگیری کنید که در ادامه به معرفی آن‌ها می‌پردازیم.

1- تأثیر استفاده از آبچکان برای جلوگیری از خیس شدن کابینت

همان‌طورکه اشاره کردیم، چکیدن آب ظرف‌ها بر روی کابینت می‌تواند باعث ایجاد مشکل در این قفسه‌ها شود. برای رفع این چالش می‌توانید در آشپزخانه از آبچکان‌های کابینتی استفاده کنید. بهره بردن از این یراق‌ها باعث می‌شود تا آب اضافی ظرف‌ها در سینک یا سینی مخصوص آن‌ها خالی شده و دیگر نگران خیس شدن کابینت آشپزخانه نباشید.آبچکان‌های کابینت ظرف‌شویی، انواع مختلفی دارند که شامل مدل‌های ایستاده، آویزی، داخل کابینتی و رومیزی می‌شوند که در ادامه به توضیح آن‌ها خواهیم پرداخت. همچنین می‌توانید با مراجعه به صفحه با انواع آن‌ها نیز آشنا شوید.

·آبچکان رومیزی؛ مناسب برای آشپزخانه‌هایی با تعداد کابینت کم

در بعضی از آشپزخانه‌ها به دلیل کوچک بودن‌شان تعداد کابینت کمی در آن‌ها پیاده‌سازی شده است. در این‌جور مواقع افراد ترجیح می‌دهند که به‌جای استفاده از “کابینتِ بالای سینک” به‌عنوان آبچکان، از این قسمت برای چیدن ظروف استفاده کنند.

آبچکان رومیزی آشپزخانه در این مواقع کاربرد زیادی خواهد داشت. می‌توان آبچکان رومیزی را داخل سینک قرار داده و بدون استفاده از کابینتِ بالای ظرف‌شویی، ظروف خود را خشک کرد. هم‌چنین اگر سینک کوچکی دارید می‌توانید آبچکان رومیزی را کنار آن گذاشته و ظروف خود را خشک کنید.توجه داشته باشید که این مدل از آبچکان‌ها دارای یک سینی مخصوص برای گرفتن آب ظروف بوده و دیگر نیازی نیست که نگران خیس شدن کابینت خود باشید.

·آبچکان آویز آشپزخانه؛ بدون نیاز به کابینت از آب‌گیر ظرف‌شویی استفاده کنید

آب‌گیرهای ظرف‌شویی آویز همانند آبچکان رومیزی بوده ولی دیگر نیازی نیست که آن‌ها را بر روی میز یا کابینت قرار دهید. این یراق‌ها دارای دو قلاب بسیار محکم بوده که به دیوار آویزان می‌شوند و دارای مدل‌های آبچکان آویز یک طبقه، دوطبقه و سه‌طبقه هستند.این مدل از آب‌گیرها برای کسانی مناسب هستند که آشپزخانه کوچکی داشته و تعداد کابینت‌های آن‌ها نیز بسیار محدود است. هم‌چنین هر طبقه از آن‌ها نیز داری یک سینی مخصوص برای جلوگیری از خیس شدن کابینت یا هرجای دیگر است.

·آبچکان ایستاده؛ برای آشپزخانه‌هایی که کابینت بالای ظرف‌شویی ندارند

یکی از یراق‌های کاربردی و پرطرفداری که باعث جلوگیری از خیس شدن کابینت می‌شود آبچکان ایستاده است. این مدل دارای دو پایه بوده و بر روی سینک‌های دوقلو قرار می‌گیرد؛ هم‌چنین بر اساس اندازه ظرف‌شویی دارای ابعاد 80، 100 و 120 است ولی به‌صورت سفارشی نیز تولید می‌شوند.این آب‌گیر ظرف‌شویی بر اساس مکان و نیازهایی که از آن می‌توان داشت دارای مدل‌های پشت پنجره، بغل سینک، روی سینک و آبچکان جزیره‌ای است. هرکدام نیز دارای قسمت‌های مختلفی برای قرار دادن ظروف، لیوان، قاشق و چنگال هستند.

·آبچکان داخل کابینت؛ همان آبگیر ظرف همیشگی!

یکی از متداول‌ترین آب‌گیرهای ظرف‌شویی، مدل آبچکان داخل کابینت است که در اکثر آشپزخانه‌های ایرانی آن را می‌بینیم. این آب‌گیر به دلیل قیمت ارزان، نصب راحت و طول عمر بالایی که دارد تقاضای زیادی داشته و انواع مختلفی نیز دارد که برای نصب شامل موارد زیر هستندو همچین آب چکان نیاز به وسیله های اولیه دارد که باید از ابزار یراق آلات استفاده کنیم که بتوانیم آب چکان را نصب کنیم.

  • آبچکان یک طبقه داخل کابینت
  • دو طبقه داخل کابینت
  • آبچکان داخل کابینت فلزی
  • داخل کابینت ام دی اف

آب‌گیر داخل کابینت، مناسب برای سینک ظرف‌شویی تک سینی و دو سینی بوده و در ابعاد متوسط یا بزرگ تولید می‌شوند.

2- استفاده از قرنیز کابینت برای جلوگیری از ورود آب

قرنیز که از آن به‌عنوان آب‌گیر صفحه کابینت یا آب‌بند پشت صفحه نیز نام برده می‌شود برای جلوگیری از ورود آب به بدنه کابینت است. قفسه‌های ام دی افی که زیر سینکِ ظرف‌شویی قرار دارند به‌صورت مداوم با آب برخورد می‌کنند و همین موضوع می‌تواند خیلی سریع کابینت را دچار ورم یا کپک کند.برای جلوگیری از خیس شدن کابینت ظرف‌شویی می‌توان از قرنیز کابینت استفاده کرد که در انواع مختلفی از طرح‌ها نیز تولید می‌شوند. هم‌چنین جنس قرنیز کابینت به‌صورتی بوده که زنگ نمی‌زند و رنگ‌بندی‌های متنوعی هم دارد.

3- استفاده از محلول ضدآب کننده ام دی اف

شما می‌توانید با خرید محلول‌ ضد آب نانو و استفاده از آن بر روی چوب‌های MDF یک کابینت کاملاً ضد آب برای خود ایجاد کنید. تنها کافیست که محل‌های برش خورده چوب کابینت را پیدا کرده و آن‌ها را کاملاً خشک و تمیز کنید. سپس کمی از محلول ضدآب چوب MDF را بر روی کابینت اسپری کنید تا ذرات نانو جذب آن‌ها شده و چوب را کاملاً ضد آب کنند.

ترفندهای کاربردی برای افزایش فضای کابینت آشپزخانه

  1. اقلام و وسایل اضافی را کنار بگذارید

بهتر است وسایل اضافی یا آنهایی را که خیلی کم استفاده می کنید، از کابینت ها جمع کنید و به فضای دیگری مانند انباری منتقل نمایید. با این کار هم از اشغال فضای درون کابینت جلوگیری کرده اید هم کابینت را دیگر شلوغ نخواهید دید.

  1. قفسه های قابل تنظیم را فراموش نکنید

این قفسه ها بسیار پرکاربرد هستند و به راحتی جابجا می شوند. همچنین این قابلیت را دارند که از تمامی فضای کابینت استفاده بهینه نمایند و اندازه آنها قابل تغییر است.

پس از این کار می‌توانید برای جای گیری و منظم شدن وسایل آشپزخانه از راف ها استفاده کنید. راف ها ابزاری هستند که برای نظم دهی وسایل درون کابینت گزینه عالی به نظر می رسند. در ادامه 2 مدل راف زیبا را به شما عزیزان معرفی خواهیم کرد.

راف های فلزی یکی از محصولات بسیار پرکاربرد مهم برای نظم دهی به آشپزخانه و کابینت است که برای انتخاب آن باید به ویژگی هایی مانند ضدفرسایشی بودن راف و استحکام آن و همچنین عدم تغییر رنگ آن توجه ویژه ای داشت. راف 2 طبقه جنس ضخیم فلزی (درجه یک) و راف یک طبقه فلزی جنس ضخیم جنس فلز آبدیده ضد زنگ و بسیار مستحکم ابعاد راف دو طبقه طول ٣۵ عرض ۲۵ ارتفاع کلی 20 سانتیمتر (هر طبقه 10 سانتیمتر) نظم دهی به فضای کابینت ، محیط آشپزخانه ، اتاق و کمک به چیدمان وسایل و ایجاد فضای بیشتر کمک می کند.

یکی از مشکلات موجود در آشپزخانه، کابینت های شلوغ و نامنظم است. با استفاده از استند طبقاتی ظروف می توانید ظروف و انواع وسایل را به آسانی در آن قرار داده و از شکستگی و ترک برداشتن آنها جلوگیری نمائید. راف سه گوش کابینت را می توان علاوه بر داخل کابینت، به عنوان آبچکان بر روی کابینت و سینک قرار داده و ظروف شسته شده را در آن قرار دهید.

همچنین به عنوان نظم دهنده داخل کابینت و افزایش فضای کابینت آشپزخانه می توان انواع وسایل و ظروف را در آن قرار داد و از انباشته شدن ظروف و وسایل بر روی هم جلوگیری نمود. اینکار علاوه بر زیبایی موجب سهولت در استفاده از ظروف نیز می گردد. همچنین استند داخل کابینت ، مقاوم در برابر رطوبت بوده و مشکلی در برابر ظروف خیس و مرطوب پیدا نمی کند. طراحی نوین، زیبا و کاملا کاربردی استند و اندازه مناسب، موجب راحتی استفاده در داخل انواع کابینت و یا بر روی سینک ظرفشویی خواهد شد.

  1. قفسه های بیرون کش یک گزینه عالی برای افزایش فضای کابینت آشپزخانه

یکی دیگر از روش‌های افزایش فضای کابینت آشپزخانه استفاده از قفسه های بیرون کش است. این قفسه ها یک گزینه مناسب برای قرار دادن انواع موادغذایی، چاشنی ها و ابزارهای کوچک است. به کمک این قفسه ها به راحتی از کمترین فضای کابینت بهترین استفاده را بکنید.

 

 

دکمه بازگشت به بالا