یکی از کاملترین و مقوی ترین صبحانه ها کره بادام زمینی بوده که ارگانیک آن یک صبحانه رژیمی و مناسب برای حفظ است. کره بادام زمینی خانگی فاقد مواد افزودنی و کاملا سالم برای سلامت بدن مفید است.
در این روزهای قرنطینه که فعالیت بدنی کمتر شده، با خوردن کره بادام زمینی خانگی نه تنها مواد معدنی و مغذی به بدن شما می رسد بلکه از افزایش وزن هم جلوگیری می کند.
می توانید کره بادام زمینی را به عنوان صبحانه یا عصرانه روی نان تست بمالید و با عسل و یا مربا میل کنید، خصوصا با مربای آلبالو طعمی بی نظیر دارد. از کره بادام زمینی در تهیه ها ، ها و نوشیدنی ها استفاده می شود.
کدام بادام زمینی برای تهیه کره بادام زمینی خانگی مناسب تر است؟
برای کره بادام زمینی بهتره از بادام زمینی خام استفاده کنید. اگر در دسترس ندارید می توانید از بادام زمینی بو داده کره تهیه کنید.
اگه از بادام زمینی خام استفاده می کنید باید حتما آن را بو دهید.
طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی
ابتدا پوست نازک ۴۰۰ گرم مغز بادام زمینی را جدا کنید.
سپس آن را بدون نمک یا با نصف قاشق مرباخوری نمک با شعله ملایم حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بو دهید.
رنگش قهوهای کم رنگ که شد، همان طور داغ داغ داخل آسیاب بریزید.
نکته : مراقب باشید بادام زمینی زود می سوزد، باید مدام هم بزنید.
چند دور با آسیاب خوب خرد و له کرده و دوباره با قاشق بادام ها را جا به جا کنید. می توانید از مخلوط کن یا چرخ گوشت هم استفاده کنید
دو مرتبه آسیاب کنید تا به خوبی له شده، روان و یک دست شود و به روغن بیفتد.
حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه طول می کشد. حتما آسیاب را چند بار خاموش کنید تا نسوزد.
سپس یک قاشق عسل به آن اضافه کرده و کمی مخلوط کنید.
کره بادام زمینی خانگی خوشمزه ما آماده است. در ظرف در بسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
از دو هفته تا یک ماه ماندگاری دارد.
نکته : بادام زمینی من کمی نمک داشت و کره خیلی خوشمزه شد. امیدوارم درست کنید و در وعده صبحانه با عسل میل کنید. نسبت به بازاری با صرفه تر و عالی تر است.
در صورت تمایل کمی شکلات بن ماری شده بزنید.
فیلم طرز تهیه کره بادام زمینی در منزل
در این کلیپ بادام زمینی ها روی شعله اجاق بو داده شده
فیلم طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی
در این کلیپ بادام زمینی ها در فر بو داده شده
خواص کره بادام زمینی
- کره بادام زمینی سرشار از مواد مغذی و بسیار لذیذ است.
- این مادهی غذایی با هر نوع خوراکی از میوه و شکلات گرفته تا ژله و کرفس، قابل مصرف است.
- کرهی بادام زمینی یکی از منابع عالی پروتئین است. میزان پروتئین موجود در این مادهی خوراکی به حدی بالا است که میتواند نیاز روزانهی بدن را تامین کند. بنابراین با خوردن کرهی بادام زمینی، پروتئین کافی را به بدنتان میرسانید و در نتیجه به روند عضله سازی کمک کرده و تودهی عضلانی را افزایش میدهد.
- مصرف کرهی بادام زمینی به طور روزانه سبب میشود که متابولیسم بدن بهبود یابد.
- با افزایش میزان سوخت و ساز بدن، منجر به سوختن چربی بیشتر و تبدیل آن به انرژی میشود.
- انرژی روزانه فرد را تامین می کند.
- وجود میزان زیاد چربیهای غیراشباعِ تک زنجیره و مواد مغذی دیگر، کره بادام زمینی را به یکی از خوراکی ها و میان وعده های مناسب برای تبدیل میکند.
- خطر پیشرفت دیابت را کاهش می دهد. براساس مطالعهای که توسط جکوبسون (Jacobson) در مجلهی انجمن پزشکی آمریکا منتشر شده است، مصرف ۳۱ گرم آجیل یا کره بادام زمینی (در حدود ۲ قاشق غذاخوری)، حداقل ۵ روز در هفته میتواند خطر گسترش دیابت را تا ۳۰ درصد کاهش دهد.
- کره بادامزمینی منبع ماده شیمیایی گیاهی ریزوراترول (resveratrol) است که تأثیر پیشگیریکننده برای سرطان کولورکتال (روده) دارد.
- به دلیل داشتن چربی و فیبر بالا میتواند به عنوان میانوعده، برای مدت طولانیتری شما را سیر نگه دارد.
- اسید چرب تک زنجیره و پروتئینِ موجود در کره بادام زمینی سبب ایجاد احساس سیری میشود.
- مصرف کره بادام زمینی همراه با نان تست یا بدون آن به عنوان صبحانه، برای ناهار یا به همراه سیب به عنوان میان وعده میتواند باعث جلوگیری از پرخوری شما میشود.
- کره بادام زمینی، پروتئین بیشتری نسبت به سایر آجیلها دارد و در کاهش وزن موثر است.
- کره بادام زمینی سرشار از منیزیم است و میتواند به تنظیم دمای بدن، سم زدایی بدن، تولید انرژی، استحکام استخوان و دندان و حفظ سلامت دستگاه عصبی کمک کند.
- در مصرف کره بادام زمینی میانهروی کنید. بهترین مقدار مصرف کره بادام زمینی دو قاشق غذاخوری است.
- کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی
- در پایدار نگه داشتن قند خون مؤثرند و از افت ناگهانی آن جلوگیری میکنند.
- افزایش بهرهی هوشی
- بهبود
- افزایش آرامش و خونسردی
- احتمال ابتلا به سنگ صفرا را در مردان و احتمال برداشتن کیسه صفرا را در زنان کاهش دهد.
- مصرف یک واحد بادامزمینی (۱۰ عدد بادام زمینی) در هفته می تواند از بروز سرطان روده در زنان پیشگیری کند.
- مصرف منظم کره بادامزمینی (حداقل ۵ قاشق غذاخوری در هفته) می تواند از بروز دیابت نوع ۲ در زنان پیشگیری کند.
- مصرف پروتئین برای بدنسازان بسیار مهم است، زیرا به ساخت و ترمیم رشتههای عضلانی آنها کمک میکند و نقش مهمی در انتقال مواد مغذی در بدن دارد.
- توصیه میشود در هر وعده غذایی یک تا دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی همراه با غذا میل کنید.
- اگر برای افزایش وزن تلاش میکنید، مصرف کره بادام زمینی را به شما پیشنهاد میکنیم.
- کره بادام زمینی علاوه بر سلامت قلب و کاهش کلسترول، پس از جراحتهای مختلف به ترمیم عضله کمک میکند.
- کره بادام زمینی دارای ویتامینها و مواد معدنی بسیار غنی هستند که در حفظ سلامت افراد بسیار موثر است.
- غنی از پروتئین و کمک در کاهش وزن با ایجاد سیری کاذب
- خوردن کرده بادام زمینی به همراه نان تست، سیب و همچنین همراه با مواد غذایی دیگر از پرخوری شما جلوگیری خواهد کرد.
- خواص کره بادام زمینی در کاهش وزن یکی از بهترین گزینههایی است که میتوانید در کنار دیگر روشهای کاهش وزن از آن استفاده کنید.
- باعث کاهش کلسترول بد خون شده و میزان کلسترول خوب را افزایش میدهد.
- انرژی زای طبیعی است.
- به کاهش تدریجی سطح قند خون شما کمک میکند تا در مدت زمان طولانیتری احساس کسالت و همچنین گرسنگی کنید.
- مصرف منظم کره بادام زمینی تحت نظر پزشک شانس بروز دیابت نوع ۲ در به شدت کاهش می دهد، به شرطی که دارای مواد افزودنی مانند شکر نباشد.
- کره بادام زمینی سرشار از آنتی اکسیدان بوده و مانع از بروز بیماریهای عفونی، سکته قلبی و همچنین بسیاری از سرطانها و آلزایمر میشود.
- میتواند به سادگی تعداد زیادی از التهابهای مزمن را به تدریج درمان کند یا از بروز آنها جلوگیری نماید.
- کره بادام زمینی غنی از فیبر است و از بیماریهایی مانند یبوست، دیابت و کلسترول بالای خون جلوگیری می کند.
- به باکتریهای کوچک در رود کمک میکند تا سلامت بدن را حفظ کنند.
- خواص کره بادام زمینی برای کسب آرامش بینظیر است.
- کره بادام زمینی سرشار از پتاسیم و منیزیم است. پتاسیم با ایجاد تعادل آب بدن، باعث افزایش سلامت قلب، فشار خون و عروق میشود و منیزیم در رشد استخوان، ماهیچه و تقویت سیستم ایمنی بدن نقش بسیار موثری دارد.
- تنظیم قند خون و کاهش فشار خون از دیگر خواص کره بادام زمینی است.
- کره بادام زمینی با داشتن مقادیر زیاد چربی تک اشباع و چند اشباع، به جذب انواع ویتامینها از جمله ویتامین ای و کا کمک فراوانی میکند.
- افزایش سطح ویتامین ای باعث بهبود مشکلات چشمی، آلزایمر، دیابت شده و شما را در برابر مواد سمی، آلودگیهای هوا و همچنین مشکلات خاصی مانند دردهای سندرم پیش از قاعدگی در امان نگه می دارد.
- با جذب بیشتر ویتامین K مشکلات استخوانی به شدت کاهش می یابد.
- چربی غیر اشباع موجود در کره بادام زمینی، به حفظ سلامت و عملکرد مغز کمک میکند.
- ویژگی آنتیاکسیدانی و ضد التهابی آن نیز به کاهش استرس مغز کمک میکند.
- فیبر موجود در کره بادام زمینی به حرکت مواد غذایی داخل رودهها کمک میکند و باعث میشود که شما دچار یبوست نشوید.
- بهبود عملکرد سیستم گوارشی
- کره بادام زمینی دارای مقدار زیادی بیوتین است که در سلامت پوست و مو نقش اساسی دارد و با جذب ویتامین ای از بروز مشکلاتی همانند آکنه و لکهای پوستی جلوگیری میکند.
- افزایش طول عمر با کاهش سکتههای قلبی و عروقی
- کره بادام زمینی با دارا بودن مقدار زیادی ویتامین ب ۳ یا نیاسین به کاهش کلسترول مضر کمک میکند.
- اگر در دوران افزایش حجم هستید، خوردن کره بادام زمینی به شما کمک میکند که چربی بیشتر و در نتیجه کالری بیشتری دریافت کنید. همچنین چربی موجود در این کره غیر اشباع بوده و برای بدن ضرر ندارد.
- درمان کبد چرب : بیماران با یک رژیم لاغری حاوی بادام زمینی و کم کردن میزان چربی مضر بدن می توانند فشار به کبد را کم کرده و روند درمان را تسهیل کنند.
- تاثیر بادام زمینی در کاهش وزن شگفت انگیز است.
چه کره بادام زمینی ای بخریم؟
هنگام خرید به دنبال محصولات طبیعی که چربی یا شکر افزوده ندارند یا مقدار آن بسیار کم است باشید. برخی شرکتها روغنهای هیدروژنه بخشی نیز به نوع معمول کره بادامزمینی اضافه میکنند و بسته به مقداری که افزوده میشود، ممکن است چربیهای ترنس نیز در آن وجود داشته باشند.
از نظر سدیم حتی طبیعی ترین برندهای کره بادام زمینی، مقداری نمک برای طعم به آن میافزایند. اگرچه با مقدار کم آن نیز میتوان طعم خوبی ایجاد کرد و حدود ۱۲۰ میلیگرم سدیم در هر دو قاشق غذاخوری معمولاً مطلوب است.
ویتامین E
روش نگهداری کره بادام زمینی
کره بادام زمینی بر خلاف کره لبنی احتیاجی به نگهداری در یخچال ندارد، اما چون در معرض نور اکسید میشود و خواص خود را از دست می دهد بهتر است در محیط تاریک نگهداری شود.
یادتان نرود که کره بادامزمینی طبیعی را میتوان برای یک یا دو هفته در هوای آزاد و دو ماه در یخچال نگه داشت.
مضرات کره بادام زمینی چیست؟
بادام زمینی در زیر خاک میروید و لذا دارای مقادیری آفلاتوکسین است که میتواند عامل سرطان باشد. برخی از مطالعات نشان میدهد آفلاتوکسین در بروز سرطان کبد، رشد ناگهانی کودکان و همچنین عقب افتادگی ذهنی بسیار موثر است. اما شاید برایتان امیدوار کننده باشد که فرایند تهیه کره بادام زمینی میزان آفلاتوکسین را تا ۸۹ درصد کاهش میدهد.
میزان مناسب مصرف کره بادام زمینی دو قاشق غذاخوری در طول روز است. خوردن بیش از حد کره بادام زمینی، خواص کره بادام زمینی را تغییر و ممکن است حتی منجر به چاقی شما شود.
در مصرف و استفاده از خواص کره بادام زمینی باید اعتدال را رعایت کنید. گرچه کره بادام زمینی دارای مواد معدی و ویتامینهای بسیار زیادی است اما به علت داشتن کالری بالا باید با دقت بیشتری مورد استفاده قرار گیرد.
هم چنین آگاه باشید که برخی از کرههای بادامزمینی حاوی مقادیر زیادی از نمک، قند و روغنهای هیدروژنه هستند.
بادام زمینی به دلیل دارا بودن ترکیبات حساسیتزا احتمال دارد در افراد مستعد و خردسالان باعث بروز آلرژی شود و مقدار کمی از آن می تواند منجر به شوک آنافیلاتیک شود. در نتیجه مصرف آن برای کودکان زیر ۲ سال و خانم های باردار و شیرده توصیه نمی شود.
لازم است بدانید شوک آنافیلاتیک واکنش بسیار شدید به مصرف مواد خوراکی حساسیت زاست که در عرض چند دقیقه و گاه چند ثانیه رخ می دهد و طی ۱۵ تا ۳۰ دقیقه به اوج خود می رسد. سرفه، تنگی نفس، سفتی و تورم گلو، احساس فشردگی در قفسه سینه، تپش قلب، التهاب مخاط زبان و دهان و بینی، کبودی لب ها، سرگیجه و تهوع و استفراغ از علایم آن است که باید هر چه سریع تر بیمار را به مراکز درمانی انتقال داد.
نکته قابل توجه دیگر در خصوص کره بادام زمینی این است که از جذب ید توسط بدن جلوگیری کرده و گواتروژن محسوب میشود. بنابراین مصرف آن برای مبتلایان به تیروئید مضر است. همچنین به دلیل آنکه بادام زمینی غنی از اگزالات است و به تشکیل سنگ های کلیوی از جنس اگزالات کلسیم کمک می کند، استفاده از آن برای مبتلایان به سنگ کلیه و مثانه توصیه نشده است.
کره بادام زمینی همچون کره لبنی به دلیل کالری بالایی که دارد چاق کننده بوده و اگر در صنعت تولید مواد غذایی به همراه شکر و شکلات و دیگر ترکیبات شیرین تهیه شده باشد انتقال دهنده کالری بیشتری خواهد بود.
کره بادوم زمینی تات نات یکی از برترین کره های موجود در فرشگاه اینترنتی تات نات است که 100% از بادام زمینی ساخته شده است و به دلیل طعم خوشمزه و خواص متنوعش، در تهیه انواع غذاها و تنقلات مورد استفاده قرار میگیرد. خواص کره تات نات عبارتند از: منبع انرژی: این محصول حاوی مقدار زیادی کالری و چربی سالم است.
هر آنچه که نیاز دارید با بهترین قیمت از digikala.com بخرید
منبع: یوتیوب