وزیر ارتش آمریکا ضمن ابراز نگرانی از رفتارهای چین در منطقه، بر لزوم تقویت بازدارندگی تاکید کرد.
به گزارش مجله خانواده، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، کریستین وورموث، وزیر ارتش آمریکا گفت: به طور جدی نگران رفتارهای تهاجمی و تهدیدآمیز چین در منطقه هستم، در نتیجه ما بر تقویت بازدارندگی تمرکز داریم و تلاش میکنیم مطمئن شویم که به طور مثال شی جینپینگ، رئیس جمهور چین و رهبران نظامی ارشدش هر روز صبح که از خواب بیدار میشوند به خود بگویند “امروز، روز پس گرفتن تایوان با زور نیست”.
وی افزود: آمریکا با نشان دادن نیروهای معتبر جنگی در منطقه، بازدارندگی را تقویت میکند.
وورموث تصریح کرد: بنابراین، از طریق مانورهایمان موسوم به “مسیرهای اقیانوس آرام” قادر هستیم نیروهای ارتش را به منطقه بیاوریم، نشان دهیم که چطور میتوانیم عملیات حملات هوایی مشترک انجام دهیم، از سیستمهایمان همچون سامانه موشکی هیمارس و توپخانهمان در مانورهایمان استفاده کنیم و نشان دهیم که قادریم با متحدان و شرکایمان در منطقه عملیات مشترک انجام دهیم.
در همین حال، کورت کمپبل، هماهنگکننده امنیت ملی برای منطقه اقیانوس آرام-هند گفت، احتمال یک سوء تفاهم نظامی میان آمریکا و چین “واقعی و رو به افزایش” است.
وی اذعان کرد: از آنجایی که پکن همچنان تمایلی به مشارکت در برخی مکانیسمها ندارد، واشنگتن نتوانسته راههای موثری برای برقراری ارتباط بحران در “لحظههای درگیری یا تنشهای ناخواسته” ایجاد کند.
این اظهارات کمپبل پس از آن مطرح شد که چین و آمریکا در اجلاس “گفتوگوی شانگری-لا” در سنگاپور یکدیگر را به انجام اقدامات تحریکآمیز در منطقه اقیانوس آرام-هند متهم کردند.
کمپبل گفت: اظهارات لوید آستین، رئیس پنتاگون در این اجلاس منعکسکننده اهمیت ایجاد مکانیسمهای ارتباطات میان آمریکا و چین برای مدیریت بحران بود.
وی افزود: از آنجایی که این اظهارات لوید آستین همزمان با تاکتیکهای دریانوردی خطرناک یک ناوشکن چینی علیه آزادی دریانوردی در تنگه تایوان مطرح شد، کاملا مشخص میکند که چرا ایجاد این مکانیسمهای ارتباطی به این اندازه مهم است.
انتهای پیام