
امیر سرتیپ آراسته گفت: بازشناسی روحی و روانی تجربه حضور در مناطق عملیاتی و تزریق روح معنویت و عرفان سه اصل کلیدی در دوره های عملی و میدانی هیئت معارف جنگ است.
به گزارش مجله خانواده امیر سرتیپ ناصر آراسته رئیس هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی با حضور در بیست و پنجمین دوره هیئت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی با اشاره به علل برگزاری دوره عملی این هیئت بیان کرد: دانشجویان دانشگاه های افسری ارتش پیش تر ضمن آشنایی نظری با مفاهیم و موارد مورد نیاز در این حرفه به کسب معلومات و ارتقای سطح دانش تئوریک خود پرداخته اند؛ با این حال لازم است تا توضیح و تشریح میدانی این مفاهیم و تاریخ دوران دفاع مقدس را در منطقه جنوب غرب کشور و در قالب ۱۱ عملیات به وقوع پیوسته در استان خوزستان از نزدیک مشاهده و درک کنند.
وی افزود: علاوه بر موارد مذکور حضور در فضا و مکان عملیات ها آشنایی با عوارض سطحی زمین های ذوعارضه و وضعیت توپوگرافیک منطقه می تواند در کنار ارتقای سطح معنویت عرفان و حس و حال مودت گونه آن دوران در انتقال مفاهیم و مسائل مورد نیاز اساتید به بهترین وجه ممکن مفید فایده باشد.
رئیس هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی تأکید کرد: بازشناسی روحی و روانی تجربه حضور در مناطق عملیاتی و تزریق روح معنویت و عرفان سه اصلی هستند که در این دوره مورد توجه و تأکید وافر قرار دارند؛ بدان امید که بتوان علاوه بر عبرت گیری موعظه پذیری و حکمت آموزی از کتمان حقایق و فراموشی رخدادهای تاریخی ممانعت به عمل آورد.
وی با بیان آن که نتایج حاصل این دوره را می توان در نظم پذیری خدمت گزاری و فراگیرسازی حداکثری تجربیات پیشکسوتان خلاصه کرد تصریح کرد: پیشرفت مطوب و بایسته در زمینه ارتقای توان رزمی و بازدارندگی دفاعی نیازمند توسعه توانمندی ها در تکنیک ها و تاکتیک های نظامی پیشرفت روحی و معرفتی دانشجویان و بهبود سطح آموزش و فهم مطالب است.
امیر سرتیپ آراسته در پایان خاطر نشان کرد: شعار این دوره هیئت های معارف جنگ «حکمت برای تقویت بازدارندگی ملی» است؛ بدان امید که بتوان از این طریق به تعمیم پذیرسازی بازدارندگی پایدار از طریق انجام و پیگیری رویه ها و رویکردهای فرهنگی آموزشی و بصیرت محور دست یافت.