سختی گیر مغناطیسی فیلبرتو و مزایای استفاده از آن

سختی گیر مغناطیسی پکیج و آبگرمکن فیلبرتو 1/2 اینچ

این فیلتر در اندازه های 1/2 و 3/4 اینچ برای استفاده در پکیج ها، آبگرمکن ها، ماشین های لباسشویی و ظرفشویی استفاده می شود و عملکرد آن جلوگیری از رسوب و حذف آهک در دستگاه های مربوطه می باشد.

مزایای سختی گیر مغناطیسی:

  • سختی مغناطیسی از تشکیل رسوب در لوله ها و تجهیزات جلوگیری می کند.
  • سختی مغناطیسی رسوبات از پیش ساخته شده از جداره لوله ها و تجهیزات و با جریان آب جدا می شود.
  • سختی گیر مغناطیسی باعث افزایش انتقال حرارت در مبدل ها می شود و در نتیجه در مصرف انرژی صرفه جویی می شود.
  • سختی گیر مغناطیسی باعث کاهش خوردگی و در نتیجه افزایش طول عمر لوله ها و تجهیزات می شود.
  • حلالیت در آب که تحت تأثیر سختی میدان مغناطیسی قرار می گیرد، زیاد است. صابون ها، شامپوها و سایر مواد شوینده بهتر کف می کنند.
  • با استفاده از سختی گیرهای مغناطیسی، نیازی به سختی گیرهای شیمیایی، تبادل یونی و اسیدشویی نیست.
  • سختی گیر مغناطیسی فقط باعث تغییرات فیزیکی در آب می شود.
  • سختی مغناطیسی سازگار با محیط زیست است و بر خلاف سخت کننده های شیمیایی و تبادل یونی، بر کیفیت آب آشامیدنی تأثیر نمی گذارد و کیفیت آب همچنان خوب است.

راهنمای انتخاب و خرید سختی گیر مغناطیسی Elcla8

در سختی گیر مغناطیسی Elcla8 ذرات کلسیم و منیزیم موجود در آب با قرار گرفتن در معرض میدان مغناطیسی یونیزه شده و در آب معلق می شوند و سطح تماس مولکول های آب با یکدیگر کاهش می یابد که به دلیل افزایش حلالیت در آب در این سپرده ها سازند قبلی در دیواره لوله نیز در آب حل شده و از سیستم خارج می شود.

سختی گیر مغناطیسی ELCLA روشی غیرشیمیایی بدون نیاز به افزودنی های شیمیایی به آب می باشد. لازم به ذکر است که نصب سختی گیر آب قبل از تمامی مبدل های حرارتی ضروری است.

سختی گیر مغناطیسی ELCLA می تواند برای کاهش استهلاک و هزینه های مصرف کنندگان و همچنین رفع نیاز به رسوب زدایی به روش سنتی مورد استفاده قرار گیرد.

ویژگی های سختی گیر مغناطیسی Elcla8:

  • نصب سریع، ارزان و آسان
  • سختی گیرهای مغناطیسی الکلی برای جلوگیری از تشکیل رسوب، حذف رسوبات قبلی، افزایش راندمان مبدل های حرارتی و افزایش طول عمر تجهیزات و نگهداری آسان دستگاه های حرارت مرکزی به عنوان یکی از کاربردی ترین تجهیزات در سیستم های گرمایش مرکزی کاربرد فراوانی دارند.
  • سختی گیرهای مغناطیسی الکلی با قابلیت صرفه جویی در مصرف گاز جهت جلوگیری از رسوب گیری در داخل مبدل حرارتی دستگاه و همچنین افزایش طول عمر و راندمان حرارتی پکیج به مدت طولانی مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین سختی گیرهای مغناطیسی ELCLA را می توان در انواع سیستم ها استفاده کرد: بویلر، آبگرمکن، پکیج گرمایشی و سرمایشی، چیلر، واشر هوا، برج خنک کننده، مبدل حرارتی و تهویه مطبوع، سیستم های خانگی (کولر آبی، ماشین لباسشویی، قهوه ساز و شیر آب)، استخر، سونا و دارای جکوزی، دیگ آب و فنرهای سیم پیچ.

فیلتر رسوب گیر پکیج و آبگرمکن فیلبرتو پلی مگنت پلاس مدل PP

مهمترین ویژگی فیلتر پلی مگنت پلاس استفاده از دو مرحله رسوب زدایی با استفاده از نیروی قوس مغناطیسی و استفاده از ترکیب شیمیایی نمک سدیم هگزامتازون می باشد. دستگاه های پکیج، آبگرمکن، ماشین ظرفشویی، ماشین لباسشویی و غیره را عمل و محافظت می کند تا رسوبات را به بهترین نحو ممکن از بین ببرد. در فیلترهای قبلی فقط از خاصیت ترکیب شیمیایی استفاده می شد و هیچ نیروی قوس مغناطیسی به عنوان مکمل وجود نداشت.

یکی دیگر از مزایای فیلتر پلی مگنت این است که اگر کریستال ها به دلیل فراموشی مصرف کننده منقضی شوند، فیلتر همچنان از مرحله اول خود استفاده می کند که دارای نیروی مغناطیسی است. همچنین لازم به ذکر است که این نیروی قوس مغناطیسی به دلیل داشتن آهنرباهای نیدیوم بیش از 30 سال عمر مفید دارد و نیازی به تعویض ندارد و برخلاف فیلترهای قبلی با انقضای کریستال ها، فیلتر کارایی خود را از دست نمی دهد.

مزیت سوم فیلتر پلی مگنت پلاس دارای طول عمر بیشتر کریستال های پلی فسفات است. زیرا در مرحله اول بیشتر مولکول های آهک توسط نیروی قوس مغناطیسی شکسته می شوند و مولکول های آهک کمتری پس از ورود آب به کارتریج پلی فسفات با کریستال ها تماس پیدا می کنند و واکنش کمتری با هگزامتازون سدیم دارند و چون آب رسوبات کمتری دارد، بنابراین آب با رسوب کمتر باعث می شود کریستال ها بیشتر عمر کنند که حدود 3 سال است. برای سلامتی بدن بسیار مفید هستند. دارای محفظه مغناطیسی با توان 18200 گاوس است و از آهنرباهای نیدیوم استفاده می کند.

منظور از سختی گیر پکیج و رسوب گیر چیست؟

در سال های اخیر استفاده از سیستم های پکیج برای گرمایش محیط افزایش یافته است و کمتر واحد تجاری یا مسکونی را می توان مشاهده کرد که این نوع سیستم گرمایشی نصب نشده باشد. در هنگام استفاده از پکیج نیز مشکلاتی مانند نیاز به استفاده از آب لوله کشی و سختی بالای آب وجود دارد.

سختی آب بر عملکرد وسایلی مانند پکیج، ماشین لباسشویی و آنهایی که با آب کار می کنند تاثیر می گذارد و به مرور زمان باعث رسوب در مجاری داخلی دستگاه و در نهایت خرابی آنها می شود. برای جلوگیری از این مشکل استفاده از سختی گیر پکیج و رسوب گیر ضروری است. در این مقاله از آچارباز با ما همراه باشید تا ببینیم منظور از سختی گیر و رسوب گیر پکیج چیست و چگونه کار می کنند؟

آب سخت چیست و چه مشکلاتی برای سیستم های گرمایشی ایجاد می کند؟

آب سخت به آبی گفته می شود که دارای املاح مختلفی مانند آهک، گچ، ماسه، شن، کلسیم و منیزیم است و استفاده از آن در سیستم حرارت مرکزی ساختمان ها مشکلات مختلفی را در سیستم ها ایجاد می کند. زیرا آب موجود در سیستم های گرمایشی پس از گرم شدن تبخیر شده و در سراسر سیستم به گردش در می آید. اما در فرآیند تبخیر آب، املاح موجود در آب تبخیر نمی شوند و روی مجاری داخلی و سطح مبدل پکیج باقی می مانند.

  • این نمک ها به مرور زمان تبدیل به رسوب می شوند و علاوه بر مسدود شدن مجاری و ورودی دستگاه، نقش یک عایق را نیز ایفا می کنند. بنابراین از رسیدن گرما به آب جلوگیری می شود و اتلاف حرارت شدید رخ می دهد.
  • اما مشکل اصلی این است که پکیج به کار خود ادامه می دهد و سعی می کند آب سیستم را گرم کند.
  • از طرفی وجود رسوبات باعث گرم نشدن آب می شود و با افزایش مصرف دستگاه راندمان آن کاهش می یابد.
  • عدم انجام این کار ممکن است منجر به خرابی و نیاز به تعمیر پکیج دیواری شود.
  • اینجاست که اهمیت استفاده از سخت کننده و جرمگیر پکیج آشکار می شود.

سختی گیر و رسوب گیر پکیج چیست و چه وظیفه ای دارد؟

سخت کننده و جرمگیر پکیج قطعه ای است که بر روی لوله آب سرد ورودی پکیج قرار می گیرد و با استفاده از میدان های مغناطیسی و الکترومغناطیسی، تغییرات املاح آب باعث کاهش قابلیت رسوب آن می شود. برخی از این نوع سخت کننده ها را اصلاح کننده های غیر شیمیایی نیز می نامند.

زیرا بدون استفاده از هیچ ماده شیمیایی امکان تشکیل رسوب در مجاری داخلی دستگاه را از بین می برد و باعث افزایش کارایی و کارایی پکیج می شود. رسوب‌دهنده یک میدان الکترومغناطیسی متغیر در مسیر جریان آب ایجاد می‌کند و باعث می‌شود یون‌ها و نمک‌هایی که باعث رسوب می‌شوند، مولکول‌های خنثی ایجاد کنند.

انواع سختی گیر پکیج

سختی گیرهای پکیج انواع مختلفی دارند که به دو دسته کلی سختی گیرهای شیمیایی و غیرشیمیایی تقسیم می شوند.

سختی گیرهای شیمیایی

سختی گیر شیمیایی دستگاهی است که ساختار آن از مخزن تشکیل شده و در داخل آن نوعی کارتریج یا فیلتر شیمیایی تعبیه شده است. آب پس از ورود به مخزن در طی یک واکنش شیمیایی، یون های کلسیم و منیزیم خود را از دست می دهد.

سختی گیر یا فیلتر پکیج پلی مگنت (پلی فسفات) چیست؟

سختی گیر پلی مگنت از ایجاد رسوب در مبدل پکیج جلوگیری می کند و تاثیر زیادی در عملکرد و کارایی دستگاه دارد. توجه داشته باشید که اگر دستگاه پکیج شما مبدل دارد و آن را با اسیدشویی دستگاه تمیز کرده اید، باید این نوع سختی گیر را روی دستگاه خود نصب کنید. اما اگر پکیج شما مبدل دوگانه است، می توانید از هاردنر پلی فسفات یا مغناطیسی نیز استفاده کنید. تفاوت پکیج تک مبدل و دو مبدل را اینجا بخوانید.

چه زمانی نیاز به تعویض مواد فیلتر پکیج  (نمک پلی فسفات) است؟

اگر آب منطقه شما بسیار سنگین است و رسوب زیادی دارد، باید هر شش ماه یکبار فیلتر پلی فسفات را تعویض کنید. اما اگر میزان رسوب آب متوسط ​​باشد، تغییر سالیانه پلی فسفات نیاز شما را برطرف می کند.

معرفی انواع سختی گیرهای پکیج غیر شیمیایی

سختی گیرهای پکیج غیر شیمیایی در چند مدل تولید می شوند که در ادامه بیشتر در مورد آنها صحبت خواهیم کرد:

سختی گیرهای مغناطیسی

سختی گیرهای مغناطیسی تجهیزات تصحیح فیزیکی آب هستند که در انواع بلوک، لوله و گیره و رینگ شارژی تولید می شوند.

در این نوع سختی گیر و جرم گیر از آهنربای بسیار قوی استفاده شده که با تغییر ساختار مولکولی یون های فلزی آب از تشکیل رسوب جلوگیری می کند.

سختی گیرهای الکترومغناطیسی

سختی گیرهای الکترومغناطیسی عملکردی مشابه سختی گیرهای مغناطیسی دارند و تفاوت عملکرد آنها ناچیز است.

سختی گیرهای الکترونیکی

این نوع سختی گیر را می توان نوع جدیدی از سختی گیر الکترومغناطیسی دانست که تعادل یون های مثبت و منفی آب را به هم می زند و آنها را کوچکتر می کند. بنابراین، این یون ها به ذرات معلق و خنثی کوچکی تبدیل می شوند که در مجاری داخلی و قسمت هایی از بسته بندی رسوب نمی کنند.

مزایا و معایب سختی گیرهای مغناطیسی

یکی از رایج ترین و پرکاربردترین انواع سختی گیر پکیج و رسوب گیر، سختی گیر مغناطیسی است. اما استفاده از این نوع سختی گیر مزایا و معایبی نیز دارد که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.

مزایای سختی گیرهای مغناطیسی چیست؟

  • قیمت مناسب و مقرون به صرفه
  • از ترکیبات شیمیایی استفاده نکنید
  • ساختار و عملکرد نسبتا ساده
  • امکان استفاده به صورت دستی و خودکار
  • قابلیت استفاده و راه اندازی در ابعاد بزرگ و کوچک
  • کاهش خوردگی و افزایش طول عمر لوله ها
  • افزایش حلالیت در آب
  • عدم تاثیر بر کیفیت آب آشامیدنی

معایب استفاده از سختی گیر مغناطیسی چیست؟

  • عملکرد و بهره وری بهتر در مناطق نزدیک به محل نصب و نیاز به نصب سفت کننده های متعدد و هزینه بیشتر
  • امکان جذب فلز و رسوب در هاردنر و محل نصب آن
  • وابستگی عملکرد دستگاه به سرعت جریان آب
  • کاهش عملکرد سختی گیر در نزدیکی میدان مغناطیسی و موتورهای الکتریکی
  • نصب آن مستلزم توقف دستگاه و برش لوله است
  • سپرده های قبلی را حذف نکنید

دستگاه رسوب گیر چگونه کار می کند؟

رسوب‌دهنده یک میدان الکترومغناطیسی متغیر در مسیر جریان آب ایجاد می‌کند و باعث می‌شود یون‌ها و نمک‌هایی که باعث رسوب می‌شوند، مولکول‌های خنثی ایجاد کنند. این مولکول ها نرم و غیر چسبنده هستند و در ساختار آب شناور هستند. بنابراین با کمک فیلترها می توان آن را جدا و تصفیه کرد. در نهایت علاوه بر جدا شدن فلزات و املاح سنگین از آب، کشش سطحی آب کاهش یافته و حلالیت آن افزایش می یابد.

هنگام استفاده از سختی گیر مغناطیسی چه مواردی را باید در نظر گرفت؟

در قسمت قبل دیدیم که سخت کننده های غیر شیمیایی با ایجاد نوعی میدان مغناطیسی ذرات یونی چسبنده را به ذرات مولکولی غیر چسبنده تبدیل می کنند. این ذرات در جریان آب معلق هستند و از سیستم حذف می شوند. بنابراین باید فیلترهای لازم در انتهای مسیر خروجی آب سیستم گرمایشی تعبیه شود تا این ذرات جذب شده و نیازی به رسوب گذاری سنتی نباشد.

برای جلوگیری از تشکیل رسوبات جدید و کمک به حذف رسوبات قدیمی و کمک به صرفه جویی در مصرف گاز و کمک به افزایش راندمان حرارتی دستگاه استفاده از سختی گیر ضروری است. تا اینجا متوجه شدید که رسوب و جرم داخل پکیج باعث کاهش کارایی آن می شود و یکی از عوامل مهمی است که در سرویس و تعمیر پکیج مورد توجه قرار می گیرد. سالیانه برای ته نشینی بسته خود اقدام کنید.

https://atie-energy.com/قیمت-سختی-گیر-مغناطیسی/

http://www.zadab.com/softener

https://farab-zist.com/product-details/سختی-گیر-آب/

دکمه بازگشت به بالا