99 سال جامد و ضرب و شتم تاجی



ضرب و شتم

من به مقامات دولتی توصیه می کنم که در مورد افزایش قدرت خرید مردم فکر کنند. برای سال 1999 ، 15 درصد به دستمزد کارگران اضافه شد و دستمزد کارگران مشخص نیست. از آنجا که افزایش دستمزد باعث می شود تورم تا حدودی گسترش یابد ، دولت باید در نظر داشته باشد که قدرت خرید خانوارها را افزایش دهد تا با عادی شدن محیط ، تصمیمات کلیتری در اقتصاد ایران گرفته شود.

به گزارش مجله خانواده ، مهدی تقی ، استاد بازنشسته دانشگاه ، دانشگاه علامه طباطبایی در مقاله نوشت شرق وی نوشت: “اواخر سال گذشته و اوایل امسال ، شیوع تاج ویروس و افزایش هزینه های بخش پزشکی و تعطیلی تجارت و فاجعه اقتصادی که به دنبال افزایش تقاضا بود ، منجر به قیمت نامحدود نفت شد.” اگرچه به نظر می رسد برنامه های اوپک با کاهش تولید از کشورهای عمده صادر کننده نفت موافقت کرده است ، اوضاع در ایران متفاوت است ، به دلیل تحریم های آمریکا و تسلط ویروس کرونا چین ، فروش نفت ایران در همه زمان ها کم است. زیر یک میلیون بشکه ، که در بودجه 99 برآورد شده است. فروش کم نفت ، دلار کم ، وارد اقتصاد کشور خواهد شد. در چنین شرایطی اگر نیاز به واردات از خارج از کشور وجود داشته باشد ، به خصوص با واردات دارو که اکنون مورد تقاضای زیادی است ، مشکلات جدی وجود دارد. در یک لحظه ، نرخ ارز دلار تا حدود 20،700 افزایش یافت؛ یعنی دو سال پیش و یکی از دلایل آن دفاتر صرافی بود که دولت و بانک مرکزی هر از گاهی برای متخلفین وارد آن شده بودند. کاهش درآمد ارزی هم اکنون می تواند آن بازار را تغییر دهد. از طرف دیگر با شیوع ویروس ویروس کرونا ، بهره وری نیروی انسانی کاهش یافته و بیشتر کارگران جان خود را از دست داده اند و بسیاری نیز در انزوا هستند. امید است هرچه سریعتر ویروس از بین برود تا وضعیت اقتصادی بهبود یابد و عواقب شیوع آن کاهش یابد.

البته اقتصاد امروز ما نیز باید آرام شود ، زیرا اوضاع اقتصادی ایران عادی نیست و پول زیادی برای معامله با کرونا هزینه شده است. در سناریوی فعلی ، تولید کشور نیز کاهش یافته و این منجر به مشکلات اقتصادی شده است. امروزه ما به حمایت از تولید احتیاج داریم. بانک ها باید تأمین کننده تولید کنند. این مهمترین گامی است که می تواند برای حمایت از تولید کنندگان برداشته شود ، زیرا در این مورد بانک ها مهمترین مکان برای تأمین مالی تولید هستند.

مشکلاتی که بخش تولید با آن روبرو است نیز یکی از جنبه های داستان است. تولید کنندگان همچنین به کمک مالیاتی احتیاج دارند. آنها قبلاً به اندازه کافی به دولت پرداخت کرده اند ، بنابراین دولت منابع زیادی برای اداره کشور دارد. اکنون تولید کنندگان باید مالیات بگیرند و مثلاً تخفیف ها و مشوق ها داده شود زیرا تولید آنها کاهش یافته است. نیاز به تولیدکنندگان که بتوانند روی پای خود بایستند ، از مهمترین کارهایی است که دولت باید برای تحقق صلح در اقتصاد کشور انجام دهد.

در بحران ، معمولاً احتکار به دلیل سود افزایش می یابد. دولت مجبور است این موضوعات را بررسی و كنترل كند. تمام مواردی که باعث گران شدن آنها می شود باید از انبارها خارج شوند. البته وقتی قوانین چندان سختگیرانه نباشند ، برخی از مردم در حال احتکار هستند. برای ایجاد آرامش در اقتصاد کشور ، باید با این فرد سخت برخورد شود.

در اقتصاد نیز آرامش عاطفی برای خانواده ها مهم است. آنها فقط باید ضروریات زندگی را تأمین کنند و کالاها یا غذا را جمع آوری نکنند. در عین حال ، استفاده و ذخیره مناسب یک رفتار اقتصادی مناسب است. بسیاری از این موارد قابل فاسد شدن است و خریدن آنچه در فروشگاه های برخی از افراد می توانند از عهده آن برآیند ، اخلاقی و اقتصادی نیست و در نتیجه ، دیگران از آنچه لازم دارند ، نخواهند داشت.

پیش بینی نویسنده در مورد اقتصاد ایران در ششم نشان دهنده وضعیت درخشان اقتصادی نیست. اگر فروش نفت افزایش یابد ، که به دیپلماسی و تحریم های ورودی یا فعالیت های اروپایی نیاز داشته باشد و قیمت نفت در بازار جهانی از بالای 5 دلار بازگردد ، می توان با افزایش درآمدها انتظار بهبود وضعیت اقتصادی کشور را داشت؛ با مردم بیشتری روبرو خواهیم شد و روز به روز قدرت خرید مردم کاهش می یابد. در این شرایط ما باید جبران دستمزد خود را برای جبران فشارها بر روی مردم انجام دهیم. من به مقامات دولتی توصیه می کنم که در مورد افزایش قدرت خرید مردم فکر کنند. برای سال 1999 ، 15 درصد به دستمزد کارگران اضافه شد و دستمزد کارگران مشخص نیست. وی ادامه داد: افزایش دستمزدها فقط برخی از تورم ها را جبران می کند ، بنابراین دولت باید در فکر افزایش قدرت خرید خانواده ها باشد تا به محض عادی شدن محیط ، تصمیمات جدی تری در اقتصاد ایران گرفته شود.

انتهای پیام


این مقاله توسط سیستم خبررسانی آنلاین، اقدام به انتشار مجدد محتوا می نماید، به همین خاطر مسوولیت همه محتوای سایت بر عهده مراجع اصلی بوده و پایگاه اینترنتی مجله خانواده هیچ مسوولیتی در قبال نوشته های سایت ندارد.

دکمه بازگشت به بالا