۷۴ روستای زیان دیده از طرح «قمرود» در انتظار آبرسانی – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

۷۴ روستای زیان دیده از طرح «قمرود» در انتظار آبرسانی - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

ایمان خسروی در گفت و گو با خبرنگار آنلاین با اشاره به سفر دولت به استان لرستان و مصوبات پیش بینی شده در این سفر برای شهرستان الیگودرز، اظهار داشت: از مجموع ۱۸۵ مصوبه، ۳۳ مصوبه مربوط به شهرستان الیگودرز است.

پیشرفت ۹۰ درصدی سد «حوضیان»

وی با بیان اینکه شهرستان الیگودرز به لحاظ کمی رتبه اول مصوبات سفر دولت را دارد، عنوان کرد: عمده این مصوبات در حوزه‌های زیرساخت‌ها، بهداشت و… بوده است.

فرماندار الیگودرز تقریباً ۱۰۰ درصد مصوبات حوزه بهداشت شهرستان الیگودرز عملیاتی شده است، افزود: افتتاح درمانگاه «چمن سلطان»، درمانگاه امامزاده محمد بن حسن و … را در این راستا داشتیم.

خسروی با اشاره به اینکه در حوزه راهسازی نیز جاده بزنوید به مسجد سلیمان را داشتیم که اجرای آن در سه فاز تعریف شده بود، گفت: ۴۰ درصد از فاز اول این پروژه اجرا شده، فاز دوم این پروژه که بخش سخت این پروژه را شامل می‌شود با اعتبار بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان شروع شده است.

وی با اشاره به آخرین وضعیت سرد «حوضیان» در شهرستان الیگودرز نیز عنوان کرد: این پروژه نیز تقریباً بالای ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

از فرمانداری ویژه چه خبر؟

فرماندار الیگودرز با اشاره به زیرگذر «خمه» و «شول آباد» نیز بیان داشت: تلاش ما این است که تا قبل از سفر دوم رئیس جمهور به لرستان این مصوبه را عملیاتی کنیم.

خسروی، ادامه داد: ممکن است برخی مصوبات بین ۹۰ تا ۱۰۰ درصد پیشرفت داشته باشد و برخی دیگر پیشرفت کمتری داشته باشند.

وی با اشاره به مصوبه ارتقای راهداری الیگودرز و یا ارتقای فرمانداری الیگودرز به فرمانداری ویژه نیز تصریح کرد: اینها در حال پیگیری است و امیدواریم که تا قبل از سفر دوم رئیس جمهور به لرستان شاهد عملیاتی شدن این مصوبات باشیم.

نیاز ۷۰۰ میلیاردی راه آهن ازنا- الیگودرز

فرماندار الیگودرز با تاکید بر اینکه شهرستان الیگودرز ۱۷ کریدور ورودی و خروجی دارد، تصریح کرد: الیگودرز تنها شهرستانی در کشور است که راه ارتباطی پنج استان است.

خسروی با بیان اینکه شهرستانی با این موقعیت فوق العاده در حوزه راهسازی و همچنین ریلی، اهمیت ویژه ای پیدا می‌کند، افزود: در این راستا برای اجرای پروژه راه آهن ازنا- الیگودرز حدود ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی ادامه داد: نماینده مردم الیگودرز در مجلس در این راستا پیگیر است، استاندار نیز هفتگی این موارد را پیگیری می‌کند، امیدواریم این پروژه در شهرستان الیگودرز عملیاتی شود.

وعده تکمیل فاز اول جاده الیگودرز- مسجد سلیمان تا پایان ۱۴۰۲

فرماندار الیگودرز با اشاره به جاده الیگودرز- مسجد سلیمان نیز بیان داشت: برای این پروژه اعتبارات ملی در نظر گرفته شده است.

خسروی با بیان اینکه فاز اول این جاده تا پایان سال عملیاتی می‌شود، گفت: همچنین فاز دوم پروژه نیز سه ساله تعریف شده و امیدواریم امسال بین ۳۰ تا ۴۰ درصد پروژه را عملیاتی کنیم.

وی ادامه داد: همچنین جاده الیگودرز – داران که در مجموع ۱۶۵ کیلومتر است، ۲۵ کیلومتر از این جاده در حوزه استحفاظی شهرستان الیگودرز است.

۲۰ کیلومتر از جاده الیگودرز- داران باقی مانده است

فرماندار الیگودرز با بیان اینکه در دولت قبل پنج کیلومتر از این ۲۵ کیلومتر اجرا شده بود، افزود: برای ۲۰ کیلومتر باقی مانده نیز از سوی این دولت ۲۵ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

خسروی با بیان اینکه قرار است که قیر مورد نیاز این پروژه نیز به صورت رایگان تخصیص پیدا کند، ادامه داد: ۴۵ میلیارد تومان دیگر برای این پروژه نیاز است.

وی بیان داشت: اختصاص این اعتبار مصوب شده و در آستانه تخصیص است.

فرماندار الیگودرز همچنین به پروژه راهسازی الیگودرز- خمین اشاره کرد و گفت: بخشی از این پروژه که در حوزه استحفاظی الیگودرز بوده عملیاتی شده است.

خسروی، بیان داشت: از طرف خمین هم کار در حال انجام است.

۷۴ روستای زیان دیده از قمرود منتظر آبرسانی

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به طرح آبرسانی «قمرود» و همچنین حق آبه شهرستان الیگودرز از محل اجرای این پروژه، افزود: در جریان اجرای این پروژه ۹۹ روستای شهرستان الیگودرز دچار زیان و کمبود آب آشامیدنی و… شدند.

فرماندار الیگودرز با تاکید بر اینکه آبرسانی به این ۹۹ روستا در بین مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان قرار گرفت، ادامه داد: تا کنون کار آبرسانی به ۲۵ روستا از این تعداد عملیاتی شده است.

خسروی، بیان داشت: امیدواریم ما بقی این روستاها نیز تا پایان امسال آبرسانی شوند و مشکلاتشان حل شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در راستای عملیاتی شدن شبکه آبیاری سد «حوضیان» ۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی تحت پوشش قرار گرفت، افزود: همچنین ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان از طریق شبکه آبیاری «خان آباد» تحت پوشش قرار گرفت.

دکمه بازگشت به بالا