عمومیکسب و کار برتر

بهترین روش‌های شستشوی فرش در قالیشویی و معرفی متدهای سنتی و مدرن

آپارتمان‌نشینی باعث شده تا شستن فرش‌ها به یک دغدغه تبدیل شود و دیگر حیاطی وجود ندارد که مثل گذشته بتوانیم فرش‌های خود را با خیالی آسوده بشوییم و پهن کنیم تا خشک شوند. قالیشویی‌ها سعی کرده‌اند تا با ارائه کیفیت مناسب شستشوی فرش‌ها و همچنین تضمین بهترین قیمت، این دغدغه را از بین ببرند؛ اما شستشوی فرش در قالیشویی به چه صورت انجام می‌شود؟ اگر شما هم می‌خواهید بدانید که قالیشویی‌ها چطور فرش‌هایتان را می‌شویند،‌ در این مقاله با ما همراه باشید.

این روزها، بهترین روش برای شستشوی فرش‌ها، بهره‌مندی از خدمات قالیشویی است. همچنین یکی دیگر از دلایلی که می‌تواند خدمات قالیشویی را ارزشمند سازد، این است که شما می‌توانید در زمان خود و مصرف آب صرفه‌جویی کنید. قالیشویی‌ها هم شستن فرش‌ها را طبق استانداردها و اصول تعیین‌شده از طرف اتحادیه صنف قالیشویان انجام می‌دهند. پس خیالتان از بابت خدمات ارائه‌شده قالیشویی‌ها راحت خواهد بود.

البته باید بگوییم که بهتر است فرش‌های خود را به دست قالیشویی‌های معتبر بسپارید. قالیشویی‌های معتبر را می‌توانید از طریق نقدونه سایت نقد و بررسی قالیشویی پیدا و شناسایی کنید.قالیشویی‌ها علاوه بر شستن فرش‌ها، خدمات دیگری نظیر رفوگری، رنگ برداری، ریشه زنی، شیرازه دوزی، مبل شویی، رفع سوختگی و ترمیم فرش ارائه می‌دهند.

مسئله مهمی که در خصوص سپردن فرش و قالی به قالیشویی‌ها وجود دارد، نحوه محاسبه قیمت قالیشویی است که در این مقاله بررسی خواهیم کرد …

نحوه شستشوی فرش در قالیشویی ها

امروزه دستگاه‌ها و ماشین آلات مدرنی در دنیا وجود دارد که کار را برای انسان‌ها راحت‌تر ساخته‌اند. از این دستگاه‌ها و ماشین آلات در قالیشویی‌ها هم استفاده می‌شود تا روند کار شستن فرش‌ها، سریع‌تر و راحت‌تر پیش برود. با این حال، نحوه شستشوی فرش در قالیشویی‌های مختلف،‌ متفاوت بوده و به سه روش مختلف این کار را انجام می‌دهند:

  •  روش سنتی
  •  روش نیمه اتوماتیک
  •  روش اتوماتیک

روش سنتی برای شستن فرش

یکی از قدیمی‌ترین و نام آشنا‌ترین روش‌های شستن فرش، روش سنتی است. همه ما این روش را از نزدیک دیده‌ایم و شاید خودمان هم با روش سنتی، فرش‌هایمان را شسته باشیم. این روش از گذشته تاکنون در خانه‌های حیاط‌دار استفاده می‌شود. در روش‌ سنتی، فرش‌ها را در حیاط با استفاده از فرچه و مواد شوینده می‌شویند و سپس پهن می‌کنند تا خشک شود. در قالیشویی‌های سنتی هم درست به همین روش، فرش‌ها شسته می‌شود؛ اما پس از اتمام شستشو، فرش را داخل دستگاه‌های مخصوصی قرار می‌دهند تا سریع‌تر خشک شود و بتوانند آن‌ها را به دست مشتری برسانند.

روش نیمه اتوماتیک برای شستن فرش

در روش نیمه اتوماتیک که یکی دیگر از روش‌های شستشوی فرش در قالیشویی است، نیمی از کار توسط دستگاه‌های مدرن و نیمی دیگر توسط نیروی انسانی انجام می‌شود. در روش نیمه اتوماتیک هم درست مانند روش سنتی، فرش‌ها توسط نیروی انسانی شسته می‌شوند. در آخر هم برای خشک‌کردن فرش‌ها، آن‌ها را داخل دستگاه‌های مخصوصی قرار می‌دهند تا سریع‌تر خشک شوند.

روش تمام اتوماتیک برای شستن فرش

روش آخر که می‌خواهیم برای شستشوی فرش در قالیشویی جنوب تهران معرفی کنیم، روش تمام اتوماتیک است. در این روش همه کارها توسط دستگاه‌ها و ماشین آلات انجام می‌شوند و نیروی انسانی هیچ دخالتی در شستشوی فرش‌ها ندارد.

معایب قالیشویی به صورت سنتی

  • خاک گیری فرش با دست انجام میشد. که گهگاه به علت عدم تکاندن مناسب، فرش پاره می شد.
  • شستشوی فرش ها به صورت سنتی و با دست مزایا و معایب خاص خود را دارد.
  • فرایند قالیشویی و شستشو کاملا بسته به میزان توان و صرف انرژی نیروی کار داشته و با افزایش فشار کار ، از کیفیت شستشو کاسته می شد.
  • در هنگام شستشو بلند کردن و جا به جا کردن فرش های خیس ( سنگین) با دست موجب پاره شدن فرش می شود.
  • فرایند آبکشی و کر دادن فرش تحت تاثیر توان جسمی نیروی کار قرار دارد.
  • استفاده از دستگاه های قدیمی شستشوی فرش و شلاق زن موجب پاره شدن متن و ریشه های فرش می شوند.
  • دستگاه های قدیمی آبگیر فرش، اگر به خوبی تنظیم نمی شدند. با کمی سهل انگاری توسط نیروی کار ، فرش کاملا پاره می شد.
  • خشک شدن فرش در محیط های باز و زیر نور مستقیم خورشید انجام می شد.
  • آلودگی های محیطی بعد از شستشو روی فرش شسته شده تاثیر گذار بود.
  • فرایند خشک شدن فرش  کاملا بسته به شرایط جوی داشته، و در ایام برفی و بارانی خشک شدن فرش تا ۲ هفته نیز زمان بر می باشد.
  • استفاده از شوینده های قدیمی و بعضا نامناسب برای فرش مانند پودر های رختشوئی برای شستشوی فرش، که موجب زرد شدن متن و ریشه ها و یا خشک شدن فرش می شد.
  • با وجود تمام معایب بالا، برای شستشوی فرش های عتیقه و آنتیک و موزه، فقط از نیروکار ماهر و زیر نظر استادکار قالیشویی انجام می شود.

مزایا قالیشویی مدرن

  • فرایند خاک گیری، پرزگیری فرش با دستگاه مخصوص خاگیری ، پرزگیری انجام می شود.
  • شستشوی فرش ها با دستگاه های به روز دنیا انجام می شود.
  • توان جسمی و خستگی نیروی کار بر کیفیت شستشوی فرش تاثیر گذار نیست.
  • جا به جایی فرش توسط نوار های نقاله انجام می شود.
  • فرایند آبکشی و کر اسلامی با دستگاه و به صورت یکدست و تحت زمانبندی تعیین شده توسط نیروی ماهر انجام می شود.
  • دستگاه های جدید برای خارج کردن آب کثیف از فشار آب به جای دستگاه شلاق زن استفاده می شود.
  • دستگاه های آبگیر جدید متناسب با فرش بوده ودر هنگام آبگیری فرش آسیب نمیبیند.
  • فرایند خشک شدن فرش در گرمخانه های مجهز انجام می شود. و آلودگی محیط بعد از شستشو بر فرش تاثیر گذار نیست.
  • شرایط جوی مانند برف و باران بر خشک شدن فرش تاثیر گذار نیست و فرش طی زمان بندی مشخص شده آماده می شود.
  • استفاده از مواد شوینده مخصوص فرش مانند شامپو فرش های صنعتی یا شوینده های تثبیت کننده رنگ و نرم کننده فرش برای حفظ رنگ و نرم شدن فرش می شود.
  • امکان شستشوی فرش های عتیقه و آنتیک به علت آسیب احتمالی وجود ندارد و شستشوی این نوع فرش ها تنها به صورت دستی انجام می شود.

امروزه هم قالیشویی های سنتی و هم قالیشویی های مدرن فعالیت دارند. که تقریبا در اکثر شهرهای بزرگ فرایند شستشوی فرش به دست قالیشویی مدرن سپرده می شود. علت این امر، شستشوی سریعتر و تمیز و نبود فضای کافی می باشد. در شهر های کوچک تر قالیشویی به صورت سنتی و حتی توسط خود صاحبان فرش انجام می شود.

با ثبت سفارش آنلاین در این سایت، برای انواع شستشوی فرش در قالیشویی ۲۰% تخفیف بگیرید!!! اگر در سراسر تهران و کرج و تبریز زندگی می کنید. در هر ساعت از شبانه روز کافیست به سایت کارخانه قالیشویی ادیب مراجعه کنید و سفارش خود را ثبت کنید. تا از نزدیکترین شعبه برای شما سرویس اعزام شود.

سخن پایانی

همان‌طور که گفتیم، شستشوی فرش در قالیشویی به سه روش سنتی، نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک انجام می‌شود. شما می‌توانید در زمان ثبت درخواست خود برای شستن فرش‌ها، از قالیشویی مورد نظر بپرسید که به چه روشی فرش‌ها را می‌شویند.

سفارش آنلاین خدمات قالیشویفرش به عنوان قدیمی ترین و شناخته شده ترین زیر انداز در منطقه خاورمیانه به ویژه ایران شناخته می شود. فرش یکی از کالاهای ضروری برای خانه به ویژه ایرانی هاست. فرش نیز مانند هر کالای دیگر نیازمند تعمیر و نگهداری و تمیز کردن می باشد. امروزه صفر تا صد خدمات شستشوی تعمیر و رفوی فرش توسط کارگاه ها یا در ابعاد بزرگتر آن کارخانه انجام می شود. اما اینکه به کدام موسسه یا برند اعتماد کنیم؟ قالیشویی سنتی بهتر  است یا مدرن؟ مزایا و معایب شستشوی فرش سنتی و مدرن چیست؟ و سوالهایی از این دست، قبل از انتخاب قالیشویی مجاز پیش می آید که در این مقاله به بررسی این موارد می پردازیم.

دکمه بازگشت به بالا