سلامت و تندرستیکسب و کار برتر

قدیمی ترین فر پخت نانوایی در دنیا !

فروش ویژه تجهیزات نانوایی جهت راه اندازی و یا بروز کردن نانوایی و قنادی. جهت مقرون به صرفه بودن قیمت دستگاه نانوایی (دستگاه پخت نان) و قیمت فر نانوایی می توان انواع دست دوم آن را خریداری نمود. جهت آشنایی با انواع تجهیزات نانوایی و نحوه ی خرید، فروش و قیمت آن با ما در شرکت نان سالم همراه باشید.

پخت نان سالم | پخش نان در تبریز | پخش نان لواش در تبریز

تجهیزات نانوایی (دستگاه پخت نان)

دستگاه نانوایی یا دستگاه پخت نان، برای پخت انواع نان‌های حجیم مانند نان باگت و نان‌های فانتزی و نان‌های غیر حجیم مانند نان بربری، لواش، سنگک و … کاربرد دارد.
در بین تجهیزات نانوایی دستگاه های پخت نان صنعتی بسیار پرطرفدار و مصرف هستند.
زیرا نان یکی از مهم ترین مواد غذایی در سفره های ایرانی است.
از انواع دستگاه های پخت نان می توان موارد زیر را نام برد.

  • دستگاه پخت نان لواش
  • دستگاه پخت نان بربری
  • دستگاه پخت نان سنگک
  • دستگاه پخت نان تافتون
  • دستگاه پخت نان فانتزی

قیمت فر دوار نانوایی

در قدیم از تنور های نانوایی استفاده می شد که میزان تولید نان در آن کم بود و زحمت بیشتری برای تهیه نان داشت. اما امروزه با توجه به پیشرفت دستگاه های نانوایی، مدل های قدیمی کمتر استفاده می شود و اکثرا از دستگاه های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک پخت نان استفاده می کنند. این دستگاه های جدید میزان تولید روزانه نان را بیشتر کرده اند و تعداد نیروی انسانی را به حداقل رسانده اند.

همچنین به دلیل اینکه در صنعت غذایی رعایت بهداشت حائز اهمیت است، استفاده از تنورهای نانوایی اتوماتیک بهتر است. دستگاه نانوایی در دو نوع اصلی دستگاه نانوایی تونلی و دستگاه دوار نانوایی وجود دارد. یکی از دستگاه های محبوب دستگاه فر دوار نانوایی می باشد. قیمت فر دوار نانوایی را می توانید از مشاوران ما تهیه فرمایید.

قیمت دستگاه های پخت نان صنعتی

دستگاه های پخت نان صنعتی یکی از محبوب ترین و پرفروش ترین انواع دستگاه پخت نان است. این دستگاه ها دارای انواع مختلف و ابعاد متفاوتی است که با توجه به سفارش مشتری طراحی و ساخته می شوند. دستگاه پخت نان صنعتی معمولا قابلیت پخت نان هایی مثل تافتون، لواش، بربری و سنگک را دارد و بسیار متنوع می باشد. می‌توان در انواع اتوماتیک و نیمه اتوماتیک آن را خریداری نمود. قیمت دستگاه های پخت نان صنعتی متفاوت است و براساس نیاز مشتری ساخته می شود.

قیمت تنور نانوایی اتوماتیک

دستگاه نانوایی همان تنور نانوایی می باشد که به اشکال مختلف کار می کند. انواع فر نانوایی بصورت اتوماتیک و  سنتی در بازار به فروش می رسد که افراد بسته به نیاز خود آنها را خریداری می کنند. انواع تنور نانوایی اتوماتیک در واقع همان کار تنورهای قدیمی را انجام می‌دهند ولی با تکنولوژی های جدید و پیشرفته. تنور نانوایی اتوماتیک می‌تواند نان را در اشکال مختلف زیر تولید کند.

این اشکال برای بسته بندی نیز بسیار شکیل است. دستگاه نانوایی تونلی دارای یک ریل است که چانه‌های خمیر نان روی این ریل قرار داده می‌شوند. با حرکت این ریل به داخل دستگاه نانوایی تونلی، خمیرها به حرارت نزدیک می‌شوند. حرارت و سرعت دستگاه نانوایی تونلی قابل تنظیم است. این دستگاه ها در انواع اتوماتیک، نیمه اتوماتیک، بخار پز و با حرارت غیر مستقیم ساخته می شوند. قیمت تنور نانوایی اتوماتیک در مدل های مختلف، متفاوت است. جهت اطلاع از قیمت تنور نانوایی اتوماتیک و دریافت کاتالوگ محصولات با ما تماس بگیرید.

قیمت دستگاه نانوایی (دستگاه پخت نان) دست دوم

جهت مقرون به صرفه بودن قیمت دستگاه نانوایی (دستگاه پخت نان) می توان انواع دست دوم آن را خریداری نمود.
دستگاه های کارکرده همان کاربری نو را دارند با این تفاوت که کمی ارزان قیمت تر هستند. برای اطلاع از قیمت دستگاه نانوایی (دستگاه پخت نان) و قیمت فر نانوایی تماس حاصل فرمایید.

قصه پخت نان ؛ از تنور گلی تا تنور صنعتی

تاریخ نان، دوشادوش عصر کشاورزی شکل گرفته است. می‌توان گفت نان، یکی از اولین و قدیمی‌ترین تولیدات بشر بوده و به قول نجف دریابندری، گندم با انسان خویشاوندی دیرینه دارد. به عبارت دیگر، می‌توان گفت یکی از عواملی که انسان کوچ‌نشین را به کشاورزی واداشته و سپس به زندگی شهری کشانده همین پخت نان است. روش پخت نان در هر کشور و منطقه‌ای متفاوت است و از نوع مواد استفاده شده، تا حتی ابزارهای پخت آن مثل تنور هم در همه جای جهان یکسان نبوده و نیست.

اجاق سفالی اولیه یا کوره سفالی، از زمان‌های قدیم توسط فرهنگ‌ها و جوامع مختلف برای پختن نان استفاده می‌شدند؛ تا این که با گذر زمان و پیشرفت‌های مختلف در دوره‌های مختلف تاریخی شکل تنورها و اجاق‌های نان‌پزی هم تغییر کرد و اجاق‌های چدنی، اجاق‌های گازی و برقی هم به انواع مختلف تنور اضافه شدند. همین تغییر آغازی شد برای این که پخت نان از شیوه سنتی به شیوه صنعتی تغییر یابد. مثلا در ایران تقریبا تا ۴۰ سال پیش پخت نان بیشتر به شیوه سنتی انجام می‌شده است.

در جوامع عربی، خاورمیانه و شمال آفریقا هم نان را اغلب در تنور سفالی می‌پختند، که در برخی از گویش‌های عربی تبون (همچنین تابون ترجمه شده از عربی: طابون) نامیده می‌شدند؛ اما در گویش‌های دیگر این منطقه به تنور «مسعد« هم گفته می‌شده است. تنور سفالی مترادف با کلمه عبری تنور است اما فر که نوع دیگری از آن است به شکل یک مخروط کوتاه بوده که دهانه‌ای در بالا یا پایین داشته که از آن آتش برافروخته می‌شده است. برخی دیگر از تنورها هم شکل استوانه‌ای داشتند که دهانه‌شان بالا بودند. کوره‌های سفالی که در زمان‌های قدیم به‌عنوان تنور خانوادگی، محله‌ای یا روستایی ساخته و استفاده می‌شد، امروزه همچنان در بخش‌هایی از خاورمیانه و ایران ساخته می‌شود.

تنور و معنایش در گوشه گوشه ایران

تَنور، محل پختن نان یا طبخ نان است که خم شکل یا خمره‌ای مانند است، معمولا در سطح زمین است و از نظر تاریخی مشخص شده که پیدایش تنور به عصر کشاورزی و در نهایت یک‌جانشینی برمی‌گردد. در معنای واژه تنور بحث‌های زیادی شده است؛ اما در نهایت به نظر می‌آید این کلمه از فارسی، ترکی و عربی ریشه گرفته است. از طرف دیگر این واژه در قرآن هم دو بار آمده و در هر دو بار هم اشاره به جوشیدن آب از تنور و وقوع طوفان نوح داشته است. به طور کلی می‌توان گفت از آن‌جایی که از کلمه در فارسی مشتقات زیادی از جمله تنوری، دوتنوره و تنوره وجود دارد، این احتمال هست که تنور واژه‌ای فارسی باشد.

نان آن‌قدر در ایران جایگاه ویژه‌ای دارد و آن‌قدر تنوع دارد که در جای‌جای ایران به جای تنور در گویش‌های مختلف از واژه‌های دیگر استفاده می‌شود. مثلا در کردی به آن می‌گویند «تونو» یا در گیلی به آن «تونور» و در جاهای دیگر ایران واژه‌هایی بی‌شباهت استفاده می‌کنند مثلا در نطنز به تنور «کِر» می‌گویند، یا حتی در جایی مثل آستارا برای انواع اجاق نان پزی واژه‌های مختلفی مثل «تنواَسَ»، و «تندیر» استفاده می‌کنند.

تنور و روش ساختش

به طور قطع می‌توان گفت تنور با زندگی یک‌جانشینی انسان ایجاد شده است و تنورسازی از مشاغل مورد نیاز بوده است. هر چند به مرور با آمدن تنورهای صنعتی دیگر این کار به شکل گذشته و سنتی رایج نیست. نکته جالب توجه این است که در گذشته زنان مسئول ساخت تنور بودند اما به مرور این کار هم حرفه‌ای مردانه شد.

مکان نصبش هم با توجه به شهر یا منطقه از بیرون از خانه تا داخل مطبخ فرق داشته است. گاهی حتی در برخی جاها و حتی در قسمت‌های از ایران در مکانی خاص به عنوان اتاق تنور یا مطبخ نصب می‌شده است. از جمله نکات مهم در ساختش این است که هم ساخت و هم نصب آن تکنیکی خاص دارد و نکته جالب این است که گِل آن پخته نمی‌شود بلکه بعد از استفاده با روشن شدنش سفت و سخت می‌شدند.

این روزها با وجود رواج نان‌های صنعتی هنوز هم در برخی شهرها و روستاهای ایران تنور استفاده می‌شود؛ مثلا در بروجرد هنوز هم عده‌ای به عنوان استادکار تنورسازی کار می‌کنند و تلاش می‌کنند این هنر را حفظ کنند. یکی از استادکاران این حرفه در بروجرود، محمد لعلی است که سال‌هاست تنور می‌سازد. او در خصوص یادگیری این هنر می‌گوید این کار را نزد پدربزرگش یاد گرفته است. به گفته او، در ساخت تنورهای سنتی در ایران معمولا از خاک رس، موی بز، نمک و آب استفاده می‌شود. اما انگار این نسخه برای همه تنورهای گلی در ایران و در کشورهای دیگر یکسان نیست و مثلا در جاهای دیگر به جای موی بز از کاه استفاده می‌شود.

دکمه بازگشت به بالا