سلامت و تندرستیکسب و کار برتر

ویژگی های بیسکویت های نارگیلی

معرفی ۱۲ نمونه بیسکویت با طعم نارگیل

نارگیل یکی از میوه هایی است که تقریبا همه افراد به آن علاقمندند. از این رو از نارگیل در تولید بیسکویت نارگیلی پذیرایی ۸۹۰گرمی استفاده می شود. با ما باشید تا بهترین بیسکویت های نارگیلی را معرفی نماییم.

بیسکویت نارگیلی

بیسکویت نارگیلی و انواع آن موضوع مورد بحث ماست. برندهای مختلفی به تولید بیسکویت های نارگیلی می پردازند که عبارتند از:

انواع بیسکویت نارگیلی

1. بیسکویت بایو کرانچ نارگیلی ستاک مقدار 400 گرم

ویژگی های بیسکویت بایو کرانچ نارگیلی ستاک:

    طعم: نارگیلی

    مناسب برای پذیرایی: بله

    قیمت حدودی: ۱۸,۰۰۰ تومان

2. بیسکویت نارگیلی با روکش کاکائو آناتا مقدار 280 گرم

ویژگی های بیسکویت نارگیلی با روکش کاکائو آناتا:

  • طعم: نارگیلی
  • مناسب برای پذیرایی: بله
  • قیمت حدودی: ۱۰,۰۰۰ تومان

3. ویفر نارگیلی سلامت مقدار 160 گرم

ویژگی های ویفر نارگیلی سلامت:

  • طعم: میوه‌ای
  • مناسب برای پذیرایی: خیر
  • قیمت حدودی: ۴,۳۰۰ تومان

4. بیسکویت کرم دار نارگیلی سلامت مقدار 400 گرم

ویژگی های بیسکویت کرم دار نارگیلی سلامت:

  • مناسب برای پذیرایی: بله
  • قیمت حدودی: ۸,۰۰۰ تومان

5. بیسکویت نارگیلی توتیا مقدار 900 گرم

ویژگی های بیسکویت نارگیلی توتیا:

  • طعم: نارگیلی
  • مناسب برای پذیرایی: بله
  • قیمت حدودی: ۱۴,۵۰۰ تومان

6. ویفر کاکائویی با کرم نارگیلی کوپا بسته 30 عددی

ویژگی های ویفر کاکائویی با کرم نارگیلی کوپا:

  • طعم: میوه‌ای
  • مناسب برای پذیرایی: بله
  • قیمت حدودی: ۶۰,۰۰۰ تومان

7. بیسکویت پذیرایی با طعم نارگیلی گرجی مقدار 900 گرم

ویژگی های بیسکویت پذیرایی با طعم نارگیلی گرجی:

  • طعم: نارگیلی
  • مناسب برای پذیرایی: بله

8. بیسکویت نارگیلی باراکا مقدار 320 گرم

ویژگی های بیسکویت نارگیلی باراکا:

  • طعم: میوه‌ای
  • مناسب برای پذیرایی: بله

9. بیسکویت مادر نارگیلی ویتانا مقدار 350 گرم

ویژگی های بیسکویت مادر نارگیلی ویتانا:

  • طعم: نارگیلی
  • مناسب برای پذیرایی: خیر

10. بیسکویت نارگیلی بابل نایس وزن 300 گرم

ویژگی های بیسکویت نارگیلی بابل نایس:

  • طعم: نارگیلی
  • مناسب برای پذیرایی: بله

11. بیسکویت خانواده نارگیلی مینو 620 گرم

ویژگی های بیسکویت خانواده نارگیلی مینو:

  • طعم: میوه‌ای
  • مناسب برای پذیرایی: خیر

12. بیسکویت جو نارگیلی جمانه مقدار 600 گرم

ویژگی های بیسکویت جو نارگیلی جمانه:

  • طعم: میوه‌ای
  • مناسب برای پذیرایی: بله

بیسکویت پذیرایی نارگیلی یکی از خوش‌‌طعم ترین و محبوب ترین شیرینی‌های سنتی ایرانی است که با نام نان نارگیلی نیز شناخته می شود. طعم و بوی خوب این شیرینی هر ایرانی را به یاد خاطرات کودکی و عید ‌دیدنی های آغاز سال می‌اندازد و خاطرات گذشته را زنده می‌کند. پذیرایی با شیرینی نارگیلی در جشن ها و مجلس های ایرانی به اندازه ای معمول است که ما را بر آن داشت تا در این مطلب خوانندگان را با انواع شیرینی نارگیلی بی نظیر قنادی اینترنتی ناتلی و خواص این نوع از شیرینی آشنا کنیم.

قنادی اینترنتی ناتلی تنها با یک کلیک، شیرینی نارگیلی سفارش شده ی شما را تازه و گرم در هر جایی که بخواهید به دست شما می رساند. در ادامه این مقاله شما را با بمب انرژی، شیرینی نارگیلی، خواص شیرینی نارگیلی  و شیرینی نارگیلی های خوشمزه ی ناتلی آشنا می کنیم تا با آگاهی دست به انتخاب بزنید.

شیرینی نارگیلی بمب انرژی

شیرینی نارگیلی ترکیبی از پودر نارگیل و سایر مواردی است که در شیرینی پزی استفاده می شود. پودر نارگیل که بیشترین استفاده را در شیرینی نارگیلی دارد بسیار پرخاصیت است. چرا که نارگیل غنی از کالری، ویتامین و مواد معدنی است. از آنجایی که پودر نارگیل غنی از اسیدهای چرب زنجیره کوتاه است، به دستگاه گوارش در هضم دیگر غذاها کمک می کند.  فیبر نارگیل مانند فییر سبوس گندم و سبوس جو مفید است و بخش بسیار مهمی از فیبر بدن را تامین می کند. شیرینی نارگیلی ناتلی به نسبت مناسبی از فیبر نارگیل در ترکیبات خود استفاده کرده است.

حتی آهن موجود در شیرینی نارگیلی دستگاه ایمنی بدن را مقاوم می کند و تاثیرات ضد ویروسی شگفت انگیز دارد. قنادی اینترنتی ناتلی در فصل زمستان و برای پیشگیری از سرماخوردگی مصرف شیرینی نارگیلی را به عنوان میان وعده غذایی پیشنهاد می کند.

گوشه ای از خواص نارگیل

در مورد خواص نارگیل همین بس که هر 100 گرم از گوشت این میوه تقریبا 8 درصد از نیاز روزانه بدن ما به منیزیم را تامین می کند. می دانیم که منیزیم نقش بسیار موثری در بهبود عملکرد بدن ما دارد. منیزیم حتی در عملکرد قلب، کنترل فشار خون و سوخت و ساز چربی ها نیز موثر است.

زمانی که ویتامین b5 نارگیل جذب بدن می شود روی سیستم عصبی و غدد فوق کلیوی تاثیر می گذارد و آدرنالین و انسولین مورد نیاز بدن را کنترل می کند. علاوه بر انواع ویتامین ها این میوه از منابع پتاسیم محسوب می شود. پتاسیم موجود در نارگیل باعث فعال شدن سلول های عصبی و عضلانی می شود.

شیرینی نارگیلی بمب انرژی برای ورزشکاران

چربی نارگیل از دسته چربی های اشباع شده است که کلسترول خون را تنظیم می کند و بدن شما را سرشار از انرژی می کند. شیرینی نارگیلی برخلاف بسیاری از شیرینی های دیگر کالری فعالیت های روزمره را برای بدن تامین می کند. کسانی که اهل ورزش هستند می توانند به جای نوشیدنی های انرژی زا به شیرینی نارگیلی اعتماد کنند. مواد مغذی پودر نارگیل و مایع داخل شیرینی به تامین ویتامین و آب بدن کمک زیادی می کند.

انواع شیرینی نارگیلی را بشناسیم

Biscuit نارگیلی ها انواع مختلفی دارند که هر کسی باتوجه به زائقه خود آن را سفارش می دهد:

  • شیرینی نارگیلی ساده
  • شیرینی نارگیلی پفکی
  • شیرینی نارگیلی به سبک قنادی
  • شیرینی نارگیلی زعفرانی
  • شیرینی نارگیلی کاکاﺋویی

یسکویت نارگیل، یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین نوع بیسکویت ها در میان افراد می باشد. می توانید به راحتی و به وسیله مواد اولیه دردسترس و ساده این بیسکویت خوشمزه و لذیذ را در منزل تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. همچنین این بیسکویت برای مهمانی ها و دورهمی های عصرانه نیز بسیار عالی می باشد و سرو آن به همراه چای بی نظیر است. برای تزیین این نوع بیسکویت می توانید از انواع مواد مورد علاقه خود چون پودر نارگیل، پودر پسته، کنجد و… استفاده کنید و این بیسکویت را لذیذتر و خوشمزه تر کنید.

هر یک از مواد اولیه استفاده شده در طبخ بیسکویت نارگیل، فواید و مزایای خاص خود را دارد. البته اصلی ترین مواد برای طبخ این نوع خوراکی، آرد می باشد که این نوع مواد نیز ارزش غذایی بسیار بالایی چون حاوی ویتامین های K ،E ،D، A، تیامین، نیاسین، فولات، آهن، منیزیم، مس، پتاسیم و… می باشد.

هر یک از این مواد معدنی باعث ده ها فایده و سلامتی در بدن می شود. به عنوان مثال ماده معدنی آهن موجب بهبود عملکرد حمل اکسیژن در جریان خون و تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. کمبود این ماده باعث رنگ پریدگی پوست، تنگی نفس، تپش قلب، خشکی پوست و مو، شکنندگی ناخن ها و… خواهد شد. از دیگر انواع بیسکویت ها و خوراکی های عصرانه می توان به بیسکویت بادام، بیسکویت مربایی، ناگت شکلات، پودینگ تابستانی، پیروک مرکبات، تارت گردویی، کلوچه سیب، کلوچه آویشن، چنگمال کرمان و… اشاره کرد.

مواد لازم

    آرد: ۲۰۰ گرم

    پودر قند: ۱۴۰ گرم

    نشاسته ذرت: ۲۸ گرم

    کره: ۱۱۰ گرم

    تخم مرغ: ۲ عدد

    پودر نارگیل: ۴۰ گرم

    اسانس وانیل: ۱ قاشق چایخوری

    بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری

مراحل

    ابتدا پودر قند و کره را در یک ظرف با همزن خوب مخلوط کنید.

    ۱ عدد تخم مرغ و اسانس وانیل را نیز افزوده و مواد را مخلوط کنید.

    سپس مخلوط آرد، نشاسته ذرت و بیکینگ ‌پودر را نیز اضافه و با لیسک مخلوط کنید.

    در آخر پودر نارگیل را نیز افزوده و هم بزنید.

    بر روی ظرف خمیر، سلفون بکشید و حدود ۱ ساعت در یخچال بگذارید.

    حالا خمیر را در بین ۲ لایه کیسه فریزر که با آرد پوشش داده اید، بگذارید و با وردنه آن را صاف کنید.

    سپس برش های گرد مانند از خمیر بزنید و در سینی فر قرار دهید.

    مجدداً خمیرهای برش داده شده را حدود ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

    حالا ۱ عدد سفیده تخم مرغ را در یک ظرف ریخته و بر روی بیسکویت ها کمی بمالید.

    فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار داده و بیسکوییت ها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بگذارید تا کاملاً طلایی شوند.

آتوسا خوش خواهد

من آتوسا، خبرنگاری که تعهدی عمیق به خدمت به مردم دارم. در این سایت، با تمرکز بر مسائل مهم اجتماعی و اقتصادی، تلاش می‌کنم تا صدای گروه‌ه‌های نادیده گرفته شده را به گوش شما برسانم و برای ایجاد عدالت و برابری در جامعه تلاش کنم.
دکمه بازگشت به بالا