سلامت و تندرستیکسب و کار برتر

آیا پروتز سینه سرطان زا است

پروتز سینه سیلیکونی یکی دیگر از انواع پروتز سینه است که مثل پروتز سینه آب نمکی ظاهر گردی دارد و داخل آن با مایع ژلی چسبنده‌ای پرشده است. پروتز سینه از جراحی‌های زیبایی سینه پرطرفدار است که بنا به دلایل مختلفی مانند حجم‌دهی و فرم‌دهی به سینه‌ها انجام می‌شود. عواملی مثل بارداری، شیردهی، کاهش وزن شدید یا از دست دادن بافت سینه به خاطر سرطان پستان باعث به‌هم خوردن تقارن پستان‌ها و یا کوچک و شل شدن آنها می‌شوند.

تخصص و مهارت بالا، به ‌علاوه سابقه کار و خوشنامی جراح پلاستیک اهمیت زیادی در عمل‌های جراحی زیبایی دارد، چرا که هدف از این نوع عمل‌ها بهتر و زیباتر شدن است. جهت و یا گرفتن نوبت اینترنتی از جراح زیبایی به سایت دکترتو سر بزنید و از مشاوره آنلاین جراحان زیبایی و پلاستیک بهره‌مند شوید. در این مطلب با ما همراه شوید تا با پروتز سینه سیلیکونی مزایا و معایب پروتز سینه سیلیکونی و طول عمر آن بیشتر آشنا شوید.
راهکاری است که این مشکلات را برطرف کرده و ظاهر زیبا و طبیعی به پستان‌ها می‌دهد. پروتز سینه براساس مواد تشکیل‌دهنده به سه نوع پروتز سیلیکونی، پروتز سینه آب نمکی یا سالین و پروتز ثابت تقسیم می‌شود.

پروتز سینه سیلیکونی، ظاهری گرد دارد و داخل آن با ژل پر شده است و برای بهبود ظاهر بافت سینه‌های کوچک یا نامتقارن به ‌کار می‌رود. به این پروتزهایی که با هدف زیبایی سینه کارگذاری می‌شوند، ایمپلنت سینه سیلیکونی یا سیلیکون می‌گویند. سطح خارجی پروتز سینه سیلیکونی از جنس سیلیکون سخت‌شده است و داخل آن نرم‌تر و ژله‌ای است.
اگر این مدل پروتز پاره شود، محتویات ژلی آن جذب بدن نشده، اما در جای خود باقی می‌ماند و ممکن است عوارض و مشکلاتی برای فرد ایجاد کند. ایمپلنت سینه سیلیکونی برای افراد زیر ۲۲ سال مناسب نیست، و بیماران مبتلا به سرطان پستان که سینه‌های خود را از دست دادند می‌توانند از ایمپلنت سینه سیلیکونی کمک بگیرند.پروتز سینه سیلیکونی از پوسته‌ای سیلیکونی تشکیل شده‌است که با ژل پر‌شده و در دو شکل گرد و قطره اشکی تولید می‌شود.

انواع شکل های پروتز سیلیکونی

به نقل از «» ایمپلنت‌های سینه اندازه، شکل، سطح و مواد داخلی مختلف و متفاوتی دارند. پروتزهای سیلیکونی براساس شکل دو نوع گرد و پروتز سینه آناتومیک (قطره‌ای یا اشکی) دارند. پروتز سیلیکونی گرد شکلی نیم‌دایره (نیمکره‌ای) دارد که در قسمت میانی ضخامت بیشتری مشاهده می‌کنیم. وقتی پروتز سینه سیلیکونی گرد کار گذاشته می‌شود، ظاهر پُرتری در قسمت میانی سینه‌ها ایجاد می‌کند.
شکل پروتز سینه سیلیکونی آناتومیک یا پروتز قطره‌ای یا اشکی شبیه قطره اشک aاست که در قسمت بالا نازک و در قسمت پایینی پهن‌تر می‌شود. در ایمپلنت سینه سیلیکونی مدل اشکی، قسمت پایین سینه پُرتر به نظر می‌رسد. پروتزهای سیلیکونی اشکی گزینه سازگارتری با سینه هستند، چرا که معمولا همان ظاهر طبیعی سینه‌ها را بازسازی می‌کنند؛ به ‌علاوه اینکه بیشتر برای سینه‌هایی مناسبند که افتادگی کمتری دارند و نیاز به لیفت و بالا کشیدن نیست.

عوارض پروتز سینه سیلیکونی

هر عمل جراحی تهاجمی که روی بدن انجام می‌گیرد عوارض و خطراتی احتمالی دارد. عمل پروتز سینه هم ممکن است عوارض و خطراتی برای فرد داشته باشد. در صورتی که شرایط ایمپلنت سینه را دارید، می‌توانید اطلاعات دکتر سعید ساعدی را در دکترتو پیدا کنید و نوع پروتز سینه انتخابی‌تان هم مرغوب باشد احتمال بروز عوارض به حداقل می‌رسد. عوارض احتمالی این مدل پروتز شامل این موارد می‌شوند:
• خون‌ریزی
• زخم و جراحت
• عفونت
• تورم و التهاب
• انقباض کپسولی
• نشت سیلیکونی
• چروکیده یا موج‌دار شدن
• سروما
• بی‌حسی نوک پستان.

ایمپلنت سینه سیلیکونی و سرطان

به نقل از «» تا به امروز هیچ پژوهشی به وجود رابطه بین ایمپلنت سینه و اشاره نکرده است و نمی‌توان سرطان پستان را از عوارض پروتز سینه دانست. وجود پروتز سینه در قسمت پستان به هیچ وجه باعث ایجاد سرطان نمی‌شود. مواد داخل پروتزهای سینه سیلیکونی و سالینی، ژل و آب نمک است که در صورت پاره شدن، آب نمک جذب بدن می‌شود، اما مایع ژل جذب نشده و در بدن باقی می‌ماند که ممکن است خطرناک باشد. البته احتمال پارگی پروتز سینه سیلیکونی بسیار پایین است.
می‌دونی مراقبت‌های لازم بعد از پروتز سیلیکونی چیه؟
همین حالا از متخصص مشاوره بگیر.

پروتز سینه سیلیکونی چقدر سرطان زا است؟

پروتز سینه را نمی‌توان از عوامل اصلی ایجاد سرطان دانست و رابطه بین این دو تقریبا غیرممکن است، البته این احتمال هست که بافت اطراف پستان بعد از پروتز سینه دچار سرطان شوند. در صورت مشاهده هرگونه تغییر در ظاهر پستان مثل فرورفتگی یا برجستگی، باید احتمال سرطان لنفوم را در نظر بگیرید.
ایمپلنت سینه سیلیکونی در تشخیص سرطان سینه مشکل ایجاد می کند؟
زمانی که فرد پروتز سینه انجام می‌دهد، انجام آزمایشات سالانه ماموگرافی و عکسبرداری برای تشخیص احتمالی سرطان سینه غیرممکن می‌شود، چرا که محلول آب نمک و ژل سیلیکونی موجود در این پروتز‌ها مواد حاجب هستند که اشعه از آن‌ها عبور نمی‌کند. این یعنی در خانم‌هایی که پروتز دارند نمی‌توان عکس ماموگرافی واضح با جزئیات داشت، البته این بدان معنا نیست که ایمپلنت سینه مانعی برای تشخیص سرطان پستان در خانم‌ها است، بلکه برعکس، برای تشخیص سرطان سینه از پرتودرمانی، معاینه و لمس توسط پزشک و توجه به علائم و نشانه‌ها کمک می‌‌گیرند.

ايا پروتز سينه مانع شيردهي مي شود | پروتز سينه بعد از سرطان نی نی سایت | عوارض پروتز سينه در پرواز
ماندگاری پروتز سینه سیلیکونی چقدر است؟

ماندگاری این مدل پروتز از جمله پرسش‌های پرتکراری است که تقریبا تمام افرادی که قصد انجام ایمپلنت سینه دارند حتما آن را می‌پرسند. پروتزها دائمی نیستند و طبیعی است که بعد از یک بازه زمانی مشخص باید تعویض شوند. هرچند که طول عمر متوسط پروتزهای سیلیکونی ۱۰ سال است.
چنانچه طی این دوره ۱۰ ساله، پروتز سینه دچار پارگی یا عوارضی مثل التهاب، عفونت و درد شود، باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن آن را تعویض کرد. وقتی سن فرد بیشتر می‌شود، بافت سینه‌ها خاصیت ارتجاعی خود را از دست داده و چاره‌ای به‌ جز تعویض پروتز سیلیکونی نخواهد بود. هرچقدر سن بالاتر برود، برجستگی سینه‌ها کمتر شده و افتادگی و شلی در آنها بیشتر می‌شود.

پروتز سیلیکونی بهتر است یا آب نمکی؟
پروتز سیلیکونی از نظر ماهیت با تفاوت دارد. پروتز آب نمکی پوسته‌ای سیلیکونی دارد که با آن نمک استریل پر شده‌است. هر یک از این پروتز‌ها مزایا و معایبی دارند که برتری یکی بر دیگر به شرایط فرد بستگی دارد.

• پاره‌شدن پروتز سینه:
o در صورت پاره‌شدن پروتز که اتفاق نادری است، محتوای پروتز آب نمکی جذب بدن می‌شود، اما برای خارج کردن ژل سیلیکون باید جراحی انجام شود.
• ظاهر و حس پروتز سینه:
o پروتز سیلیکونی معمولا طبیعی‌تر به نظر می‌رسد و حس نرم‌تر و راحت‌تری دارد.
• امکان تغییر اندازه پروتز:
o در این زمینه پروتز آب نمکی از پروتز سیلیکونی بهتر است، چون بعد از جایگذاری پر می‌شود.
• اندازه برش در پروتز:
o در این زمینه هم پروتز آب نمکی یک هیچ از پروتز سیلیکونی جلوتر است. نوع سیلیکونی نیاز به برش بزرگ‌تری دارد.
• قیمت:
o پروتزهای سیلیکونی گران‌تر از نوع آب نمکی هستند.
• ایمنی:
o هر دو نوع پروتز ایمنی بسیار بالایی دارند.
به طور خلاصه این دو ایمپلنت را با هم مقایسه کردیم، اما اگر نیاز به اطلاعات بیشتری دارد، بهتر است در دکترتو برای مشاوره تلفنی با جراح پلاستیک نوبت بگیرید.
پروتز سیلیکونی نسبت به پروتز آب نمکی قیمت بالاتری دارد، نیاز به برش بزرگ‌تری دارد، حس طبیعی‌تری دارد، تغییر اندازه‌ی آن سخت است و در صورت پاره‌شدن خطر بیشتری نسبت به نوع آب نمکی دارد.
می‌خوای سینه‌های بزرگتری داشته باشی؟ مشاوره بگیر!
هر جا هستی، دکترتو یه دکتر خوب برات پیدا می‌کنه.میتونی فیلم جراحی پروتز سینه را تو سایت ما ببینی.

نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به پزشک

افرادی که از کوچک بودن سینه‌های خود ناراضی هستند می‌توانند برای افزایش حجم سینه‌ها از ایمپلنت سینه استفاده کنند. پروتز سینه سیلیکونی در دو شکل گرد و اشکی وجود دارد که شکل گرد آن کاربرد بیشتری داشته و ناحیه میانی سینه را پر می‌کند. پروتزهای سیلیکونی اشکی هم ظاهر طبیعی سینه‌ها را بازسازی کرده و بیشتر حجم پایین سینه‌ها را افزایش می‌دهند.

ایمپلنت سینه با عمل جراحی و بیهوشی عمومی انجام می‌شود. بیمار دو سه روز بعد از عمل می‌تواند به فعالیت‌های عادی برگردد، البته تا ۴ هفته انجام فعالیت‌های سنگین ممنوع است. مدت عمر پروتزهای سیلیکونی بین ۱۰ تا ۲۰ سال است. ممکن است پروتز سیلیکونی سینه پاره شود که در آن صورت باید تعپروتز پستان و سرطان دو عبارتی هستند که گاهی از اوقات به شکل اغراق آمیزی به یکدیگر جوش خورده اند. برخی از زنانی که قصد پروتز سینه را داشتند، به علت شایعات زیادی که در این مورد شنیده اند، منصرف شده اند. حتی برخی از کسانی که این عمل زیبایی را انجام داده اند، همواره یک ترس مبهم به همین دلیل دارند. یک عمل ضروری نیست و نقشی در درمان هیچ بیماری ای ندارد.

پروتز پستان با برجسته تر کردن پستان ها و افزایش زیبایی اندام خانم ها، نقش زیادی در افزایش اعتماد به نفس آن ها دارد. معمولا کسانی که پستان هایی کوچک و یا افتاده دارند، خواستار این جراحی زیبایی می شوند. در نتیجه تنها هدف این جراحی، زیبایی و بازسازی پستان ها است و هیچ ضرورت و نیازی در انجام آن وجود ندارد. در ادامه این مقاله به بررسی دقیق تر اینکه آیا پروتز سینه موجه سرطان می شود یا خیر می پردازیم.

کسانی که فکر می کنند پروتز می تواند سلول های بدن را سرطانی کند، مشکل را در جنس پروتز می دانند. آن ها معتقدند که در صورت پاره شدن پروتز، محتویات آن خارج می شود و با حرکت در بافت پستان، می تواند خطر سرطان ایجاد کند. علاوه بر آن، جسم خارجی بودن این بافت می تواند با تحریک شدید سیستم ایمنی، در نهایت موجب سرطان شود. ما برای رد این فرضیه، جنس بافت پروتزی که استفاده می شود را بررسی می کنیم.

پروتزی که در این جراحی استفاده می شود حاوی پوشش و محتوا است. این پوشش غالبا از جنس سیلیکون می باشد. لازم به ذکر است که تعداد زیادی از موادی که در بخش خوراکی و طب استفاده می شود، از جنس سیلیکون می باشد و خطری برای مصرف کنندگان ندارد. محتوای پروتز پستان، شامل سرم فیزیولوژیک آب نمک می باشد. همانطور که دیدید، جنس این پروتزها به هیچ عنوان سرطان زا و خطرناک نمی باشد.
محل قرار گیری پروتز در زیر عضله یا بافت پستان می باشد. در نتیجه بافت پستان بر روی پروتز قرار دارد و در تشخیص توده سرطانی پستان مشکلی ایجاد نمی کند. تشخیص زودهنگام سرطان سینه، در درمان آن بسیار موثر است؛ پس بهتر است که با علائم این سرطان آشنا شویم. برخی از این علائم عبارتند از:
• متورم شدن پستان
• ایجاد توده
• تغییر شکل پستان
• سفت شدن پوست پستان
• ایجاد راش پوستی در نزدیکی پستان ها
• ریزش مو
• تجمع مایعات در نزدیکی پستان ها

پس متوجه شدیم که پروتز سینه سبب سرطان سینه نمی شود و احتمال ابتلا به را نیز افزایش نمی دهد. اما دقت کنید که طبق برخی از گزارش ها، در کسانی که از پروتز بی کیفیت و نامرغوب استفاده کرده اند، احتمال لنفوم سلول بزرگ آناپلاستیک افزایش می یابد.
پروتز پستان به عنوان یک جراحی زیبایی، دارای یک سری از عوارض احتمالی است؛ که بهتر است پیش از انجام این جراحی بر این عوارض آگاهی کامل داشت.

برخی از این عوارض شامل موارد زیر می شوند:

1. تشکیل شدن بافت ها و کپسول هایی درون بافت پستان، که قادر به تغییر شکل و انحراف ایمپلنت می باشند
2. درد پستان در برخی بروز می یابد
3. احتمال دارد که حساسیت سینه و نوک آن، دچار تغییر شود
4. ممکن است که عفونت یا ایجاد شود
5. محل قرارگیری ایمپلنت در اثر یک سری از دلایل می تواند تغییر کند
6. ترشح و پارگی ایمپلنت نیز ممکن است دیده شود
درمان هرکدام از این عوارض، نیازمند جراحی دوباره پستان است.
این جراحی منجر به تغییر فرم و اندازه پستان ها می شود. همچنین کیفیت زندگی و سطح اعتماد به نفس فرد را نیز افزایش می دهد. نکته ای که اهمیت دارد، این است که بیمار نباید انتظار و توقعات غیرمنطقی از جراحی پروتز سینه داشته باشد.
امروزه یا جراحی ترمیمی پستان با به کار گیری تکنیک های پیشرفته و روز دنیا، همچنین دستگاه های مجهز و مدرن انجام می‌شود. این جراحی به منظور ایجاد زیبایی و صورت می‌گیرد.
.

 

دکمه بازگشت به بالا