گرمای زمین به نفع حشرات

حشرات

گرمای زمین به نفع حشرات

مطالعه جدید گروهی از زیست‌شناسان در دانشگاه ایالتی میشیگان در ایالات متحده نشان می‌دهد در دنیایی که در حال گرم‌تر شدن است، جمعیت حشرات‌ افزایش می‌یابد.

به گزارش مجله خانواده به نقل از ایندیپندنت، زیست‌شناسان دانشگاه ایالتی میشیگان در حال انجام مطالعاتی روی سنجاقک‌ها هستند تا بفهمند که در طول چرخه زندگی آن‌ها از شفیره تا تبدیل شدن به حشره بالدار و در ارتباط با آنچه در حکم غذا مصرف می‌کنند به‌ ویژه با گرم‌تر و طولانی‌تر شدن تابستان‌ها چه اتفاقی رخ می‌دهد.

بنابر گزارش اخیر خبرگزاری “اس‌دبلیوان‌اس” محققان دریافتند که سنجاقک‌ها هر سال مجموعه‌ای از لاروهای اضافی به دنیا می‌آورند تا خود را با تغییرات سریع آب‌وهوایی جهان هماهنگ کنند.

این گزارش می‌افزاید: چرخه زندگی حشرات میشیگان منعکس‌کننده چرخه زندگی بستگان جنوبی آن‌ها است که در آب‌وهوای گرم‌تر زندگی می‌کنند و با موفقیت توانسته‌اند خود را با گرمایش تطبیق دهند.

نتایج این مطالعه با بسیاری از مدل‌های علمی در تضاد است که نشان می‌دهند گرمایش جهانی باعث نابودی گونه‌های شکارچی مانند سنجاقک‌ها می‌شود.

 تیم کارشناسی زیست‌شناسان دانشگاه میشیگان دریافتند که پیش‌بینی‌های کنونی در مورد تاثیر تغییرات آب‌وهوایی بر حیوانات غیرواقعی است و شیوه‌هایی را که حیوانات می‌توانند در دماهای متفاوت رفتار کنند در نظر نمی‌گیرد.

مدل‌های دیگری نیز که فقط شبیه‌سازی کرده‌اند به این نتیجه رسیده‌اند که سنجاقک‌ها در دنیایی گرم‌تر، ضعیف می‌شوند، می‌میرند و احتمالا منقرض می‌شوند.

محققان دانشگاه میشیگان دریافتند که اگر حشرات هر فصل یک نسل اضافی به دنیا آورند، می‌توانند رشد جمعیت گونه خود را تضمین کنند.

“فویبی زارنتسکه” از نویسندگان گزارش این پژوهش، گفت که سرعت تغییرات آب‌وهوایی بسیار بیشتر از چیزی است که موجودات زنده در تجربه تکاملی خود تحمل کرده‌اند.

این تحقیق زمانی آغاز شد که دکتر “لورا تورادچلب” از دانشجویان پروفسور زارنتسکه، یک سال صرف مشاهده زندگی پیچیده سنجاقک‌ها کرد.

دکتر تورادچلب به این نتیجه رسید مدل‌های اولیه تحقیقی که می‌گویند آب‌وهوای گرم‌تر می‌تواند بر شمار حشرات شکارچی‌ مانند سنجاقک‌ها تاثیر بگذارد، بسیار ابتدایی‌تر از طبیعت پیچیده‌ای است که او مشاهده کرده است.

دانشمندان اکنون می‌توانند مدل‌های پژوهشی خود را واقعی‌تر کنند زیرا این مطالعه جدید نشان می‌دهد که حشرات می‌توانند در برابر گرم‌ شدن زمین، واکنش‌های پیچیده‌تری نشان دهند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا