کانال کرونا؛ ضرورتی که به آن فکر هم نشد!

کانال کرونا؛ ضرورتی که به آن فکر هم نشد!

تقریباً یک دهه است که پرتاب های رادیویی فصلی و گاه به گاه در ایران دنبال می شود ، بنابراین پدیده ای بسیار نوظهور و بی تجربه محسوب نمی شوند. اما در شرایطی که کشور بیش از یک سال است که در مورد بحران کرونا جدی بوده است و رادیو اساساً رسانه بحران است ، تاکنون همه مقامات سالم یک برنامه پرتاب کامل ارائه داده اند … رادیو کرونا “. دور از انجام این کار ، او فکر نمی کرد.

به گزارش مجله خانواده ، خبر راه اندازی رادیوی فصلی در ایران اولین بار در قالب “رادیو تابستان” در سال 1991 منتشر شد. اتفاقی که در مدت زمان کوتاهی رخ داد و برای ایستگاه های رادیویی چند روز بعد ، “نقطه عطف” زمان پس از 81 سالگی تلقی شد.

رادیو فصلی یک شبکه رادیویی نسل سوم بود. نسل اول رادیوی عمومی و نسل دوم رادیوی ویژه بود. همچنین رادیوهایی مانند “رادیو تابستان” در نسل سوم وجود دارد که فعالیت های فصلی و گاه به گاه را از اوایل دهه 90 آغاز کردند.

پس از آن ، من از آنتن ردیف 95.5 ردیف قرض گرفتم و یک رادیوی ویژه فصلی برای فروش قرض کردم. این شبکه ها شامل عناوینی مانند رادیو نوروز (بهاران) ، رادیو اربعین ، رادیو کتاب ، رادیو وحدت و رادیو محرم هستند. برنامه

از آن زمان شایعات زیادی در مورد راه اندازی رادیوی فصلی و رویدادهای مختلف به گوش می رسد و مقامات صوتی از توانایی رسانه های محلی و فضای مجازی برای غلبه بر فعالیت های خود استفاده می کنند.

با این حال ، اخیراً ، وب سایت اتحادیه پخش آسیا و اقیانوسیه (ABU) به طور مكرر اخباری درباره راه اندازی کانال های تاج در كشورهای مختلف آسیا منتشر كرده و حتی در كشورهایی مانند بنگلادش نیز اخیراً تاج دوم بوده است. به عنوان ایده ای برای راه اندازی کانال ویژه تاج ، در رادیو و تلویزیون ژاپن منتشر می شود.

با این حال ، با تعریف رسانه ها ، رسانه هایی مانند رادیو “رسانه های بحران” نامیده می شوند و ایستگاه های رادیویی که همچنان از این تعریف سنتی پیروی می کنند ، معتقدند که رادیو هرگز بیننده خود را از دست نخواهد داد. هنوز هم سریعترین ، در دسترس ترین و ارزانترین رسانه جمعی است. رادیو همچنین به دلیل دوستی مردم و طبیعت گرم این رسانه ، رسانه ای موثر در شرایط بحرانی است ، ضمن تسكین و كاهش استرس روانشناختی در هنگام بحران ضمن بازتولید اطلاعات م effectiveثر ، می تواند نقش مهمی داشته باشد.

همه این تعاریف درست است. همچنین نقش رادیو در مهمترین وقایع تاریخی ایران مانند کودتای 28 اوت ، زمان جنگ و بحرانهای اخیر مانند زلزله و سیل را نمی توان نادیده گرفت. اما وقتی این کشور بیش از یک سال است که با یک بحران عظیم مانند کرونا دست و پنجه نرم می کند و این ویروس کشنده سایه ای جدی بر زندگی ما ایجاد می کند ، چه بخواهیم و چه نخواهیم ، امروز ما نمی توانیم پخش کنیم؟ آیا حتی یک شبکه رادیویی و تلویزیونی نیاز به اختصاص کانالی به نام تاج دارد؟ !!

با این وجود ، در این مدت ، شبکه های حرفه ای “بهداشت” رادیو و تلویزیون ، مانند سایر شبکه ها ، تلاش کردند تا بخشی از بار آموزش و اطلاعات رسانه ها را به دوش بکشند. همچنین ، بسیاری از این برنامه ها در برابر ویروس کرونا انعطاف پذیر هستند. طبق تعاریفی که خود صداوسیما برای شبکه های رادیویی نسل سوم و استانداردهای جهانی اتخاذ شده توسط شبکه های رادیویی و تلویزیونی جهان ارائه داده است ، کانال های کرونا می توانستند خیلی سریعتر راه اندازی شوند ..

امروزه ، بسته به موقعیت رسانه رادیویی در میان مردم سراسر جهان ، بسیاری از کشورها معتقدند که آنها نیاز به ایجاد شبکه هایی مانند کرونا دارند. محتوای این شبکه ها شامل برنامه هایی درباره آخرین رویدادهای جهان درباره کرونا ، واکسیناسیون و تشویق مردم است. در خانه ماندن ، ماسک زدن ، دوری از جلسات و …

و البته اجرای چنین تصمیمات رسانه ای بر اهمیت جلوگیری از ویروس کرونا در چشم مردم کشور و همچنین تأیید مکان و نگهداری رسانه هایی مانند رادیو تأکید دارد. این رسانه باستانی با مخاطبان نشانه است از.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا