رئیس اداره نظارت بر حیات وحش استان تهران پس از انتشار تصویری از کمدین ها در فضای مجازی با هدف خنداندن کاربر با شوخی با حیوانات اسیر گفت: آزار و اذیت حیوانات در قوه قضائیه
به گزارش مجله خانواده چند روز پیش ، یک کمدین مقاله ای در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد و در مرکز حفاظت از حیات وحش صفاداسوت با ببرها ، مهرها و مارها شوخی کرد. این داستان ها مورد انتقاد علاقه مندان به حیات وحش قرار گرفته است ، اما این اولین بار نیست که افراد مشهور متهم به تشویق حیوان آزاری و قاچاق حیات وحش می شوند.در سال های اخیر نام این مرکز کاهش نیافته است.
مرکز حفاظت از حیات وحش صفادشت در دو سال گذشته حاشیه های زیادی دارد ، از مرگ زرافه ها و ببرها تا دو مورد از سه گورخر آفریقایی وارد شده. ویدئویی که مدیر مرکز حفاظت از حیات وحش صفاداسوت را به عنوان یکی از مواردی نشان می دهد که سه گورخر آفریقایی منتقل شده و ویدیویی را منتشر کرده است که از محوطه گمرک فرار کرده و ضربات آنها به محوطه بازگردانده شده است. این حیوانات را اذیت کنید این روند با پیگیری هایی که توسط آژانس حفاظت از محیط زیست شهرستان ملارد به دلیل مراکز خشونت علیه حیوانات ، مرگ گورخرها و مرگ قبلی حیوانات در مراکز حفاظت از حیات وحش ثبت شده است ، همراه است.
با این حال ، به نظر نمی رسد حواشی حیوانات و حوادث ناگوار در این مرکز کامل باشد. در آوریل سال جاری ، مجموعه شبکه نمایش خانگی دراکولا تعدادی از حیات وحش مرکزی را به عنوان حیوانات خانگی به نمایش گذاشت که با واکنش و انتقادات زیادی از سوی سازندگان سریال و آژانس حفاظت از محیط زیست روبرو شد. منتقدان فیلم را به یک سیرک تشبیه کردند ، که خود نمونه ای از بی رحمی حیوانات است و مردم را تشویق می کند تا حیات وحش را در خانه نگه دارند ، اما شهاب ، مدیر اداره حفاظت از حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست. آلدین منتظمی گفت: شامل “پیامی مبنی بر خودداری از ظلم به حیوانات وجود داشت و ما برخی از حیوانات را در مدت کوتاهی در اختیار عوامل این مجموعه قرار دادیم.”
درباره ویدئوی تازه منتشر شده از محمد کرمی مدیر نظارت بر حیات وحش تهران با یک کمدین در مرکز و حیوانات نگهداری شده در آنجا شوخی می کند مجله خانواده وی می گوید: “به گفته آژانس حفاظت از محیط زیست ملارد ، این فیلم ویدئویی ماه ها قبل از ثبت حادثه گورخر منتشر شد.”
وی گفت: “این مرکز متهم به مرگ یک گورخر آفریقایی شده است و این پرونده توسط دستگاه قضایی در حال بررسی است.” بر اساس آخرین پیگیری های صورت گرفته در این پرونده ، قوه قضائیه آن را به سازمان دامپزشکی معرفی کرده تا نظر کارشناس در این مورد را بیان کند.
کرمی در پاسخ به این س whyال که چرا این روند اینقدر طول می کشد ، گفت: این موارد معمولاً زمان بر است زیرا ممکن است قوه قضائیه با چندین متخصص و دامپزشک مشورت کند...
وی گفت: یک تخلف واحد می تواند منجر به تعطیلی یک مرکز حیات وحش شود ، اما قوه قضائیه باید دستور تعطیلی یک مرکز حیات وحش را صادر کند. از آنجا که خسارت وارد می شود ، شما باید مدارک ، اسناد و مدارک را به قوه قضاییه ارائه دهید تا بر اساس آن دستور صادر کنید.
به گفته کرمی ، شیوع کرونا عملاً مراکز حفاظت از حیات وحش تهران را بسته است ، اما حتی اگر این مراکز “پلمب” شوند ، این حیوانات در آنجا پرورش داده می شوند ، تغذیه و پردازش می شوند. باید این کار را انجام دهید. اما اگر قوه قضائیه تصمیم بگیرد مرکز حفاظت از حیات وحش صفاداسوت را تعطیل کند ، ما آن را می بندیم. با این حال ، قوه قضائیه همچنین موضوعات را از زوایای مختلف بررسی می کند ، به ویژه در این شرایط اقتصادی که برخی از افراد در این مراکز امرار معاش می کنند ، بنابراین قوه قضائیه چه تصمیماتی می گیرد و معلوم نیست در چنین نظمی صادر شود یا خیر.
در سال 1994 ، مدیر نظارت بر حیات وحش تهران ، فرهاد دبیری ، معاون وقت سازمان حفاظت محیط زیست ، گفت: “مرکز حفاظت از باغ وحش ها ، پرندگان و دیگر گونه ها”. در صورت مشاهده تخلف توسط مرکز (جفت گیری ، ورود یا خروج غیر مجاز و غیره) ، وزارت امور خارجه حفاظت از محیط زیست موظف است. گزارش به دبیرخانه کمیته فنی ، واحد تخلف را به واحد اطلاع دهید و پس از دریافت گزارش تخلف ، کمیته فنی در اولین جلسه پس از آن مشکل را بررسی کرده و از محیط زیست محافظت می کند. در برخی موارد ، سازمان صادر کننده رفع نقص ، گونه یا مصادره گونه ها تا رفع نقص یا لغو مجوز تعلیق می کند.
به گزارش مجله خانواده ، بسیاری از “پرونده های قضایی” ممکن است مدتی طول بکشد ، اما سازمان هایی که مسئول حیواناتی هستند که نمی توانند از خود محافظت کنند باید پیگیری سریع و صدور تصمیمات را از طریق اقدامات قضایی و سایر اقدامات انجام دهند. به نظر می رسد. برای تشدید قوانین و مقررات .. به پروتکل مرکز حفاظت از حیات وحش و نحوه برخورد با متخلفان فکر کنید. در حالی که دستورالعمل های زیادی در مورد محل پرورش حیوانات در این مراکز وجود دارد ، دستورالعمل های کمی در مورد نحوه رفتار با حیوانات اسیر در ایران وجود دارد. این مبنایی برای سنجش عملکرد و تقلب این مراکز است.
انتهای پیام