بین المللکسب و کار برتر

راحت ترین راه اقامت ترکیه

راه های اقامت و مهاجرت به ترکیه

همه ما می دانیم که مهاجرت و اقامت در کشور های خارجی مثل ترکیه، آلمان، کانادا و… تصمیم سختی است و مستقیما بر روی سرنوشت ما تاثیر می گذارد. همین مورد بر اهمیت موضوع مهاجرت می افزاید. مهاجرت و اخذ اقامت ترکیه کار چندان سختی نیست؛ اما نکته مهم اینجاست که متقاضی چه راهی را برای مهاجرت به این کشور انتخاب می کند. برای اینکه بتوانید با راه های مهاجرت به ترکیه آشنا شوید و آگاهی لازم را از این راه و روش ها به دست آورید؛ تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

موسسه ما در این مقاله اطلاعات جامعی را در رابطه با راه های اقامت در ترکیه، راه های مهاجرت و… در اختیار شما عزیزان می گذارد. از آنجایی که مهاجرت تصمیمی مهم در زندگی هر کسی است، لازم است در این باره با مشاوران و وکلا با تجربه ای مشورت نماید. موسسه ما یکی از معدود موسساتی است که در زمینه مهاجرت و اقامت ترکیه، بهترین مشاوران و کلا را در اختیار دارد. شما می توانید برای مشاوره تخصصی با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

راه های اقامت و مهاجرت به ترکیه

راه های گوناگونی برای مهاجرت به ترکیه وجود دارد. ترکیه کشوری است که سالانه مهاجران زیادی را می پذیرد. اکثر ایرانیان مقصد مهاجرتی خود را کشور ترکیه قرار می دهند. این کشور نرخ بیکاری تقریبا بالایی دارد و فرصت های شغلی در آن به ندرت یافت می شود؛ اما مزایای خوبی هم برای مهاجران دارد که عبارت است از:

  • نزدیکی به کشور ایران
  • پاسپورت معتبر در جهان
  • اقتصاد رو به رشد
  • نزدیکی فرهنگ این کشور به ایران
  • عدم نیاز به اخذ ویزا برای شهروندان ایرانی
  • بیمه رایگان برای افرادی که تابعیت دارند
  • تحصیل رایگان برای افرادی که دارای تابعیت هستند

شما عزیزان می توانید با شرایطی که دارا هستید و مشورت با متخصصان در این زمینه بهترین راه را برای مهاجرت به ترکیه انتخاب نمایید. در ادامه به بررسی هر کدام از این روش های مهاجرتی می پردازیم.

شاید برای شما هم این سوال به وجود آید که ارزران ترین راه مهاجرت به ترکیه چه راهی است؟

برای پاسخ به این سوال باید یگوییم، ارزان ترین و راحت ترین راه مهاجرت به ترکیه تنها به شرایط متقاضیان بستگی دارد. به طور کلی، راحت ترین روش مهاجرتی از طریق کار و تحصیل می باشد؛ اما این روش ها در صورتی ارزان و راحت است که شرایط متقاضی به شرایط مهاجرت کاری و تحصیلی نزدیک باشد. به همین خاطر، شرایط متقاضی به هر روش مهاجرتی نزدیک تر باشد، آن روش ارزان ترین و راحت ترین راه مهاجرت برای وی می باشد.

مهاجرت و اقامت در ترکیه از طریق تحصیل

یکی از راه های مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل است. متقاضیان می توانند با اخذ پذیرش از دانشگاه های ترکیه، ویزا تحصیلی آن را دریافت نمایند. البته متقاضیان می توانند با تحصیل در این کشور اقامت ترکیه را نیز اخذ نمایند که شرایط خاص خود را داراست. شما می توانید برای بررسی شرایط، مقاله شرایط اقامت و مهاجرت به ترکیه را مطالعه نمایید.

متقاضیان می توانند در تمامی مقاطع تحصیلی ترکیه (مدرسه، کاج و دانشگاه) تحصیل نمایند. تحصیل در این کشور از سن 6 سالگی به صورت اجباری آغاز می شود. دانش آموزان باید در ابتدا، مقطع ابتدایی و سپس متوسطه و در آخر دبیرستان را بگذرانند که این پروسه تا سن 18 سالگی به طول می انجامد. پس از آن هم می توانند برای ادامه تحصیل وارد دانشگاه شوند. تحصیل در دانشگاه های ترکیه در مقطع کارشناسی حداقل 3 تا 4 سال، تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد حداقل 2 تا 3 سال و دکترا هم 3 تا 5 سال به طول می انجامد.

مدارس ترکیه به صورت دولتی و خصوصی هستند. تحصیل در مدارس دولتی کاملا رایگان است؛ اما تحصیل در مدارس خصوصی هزینه هایی را به دنبال دارد. در خصوص دانشگاه های ترکیه باید بگوییم، هزینه تحصیل در آنها بسیار پایین است؛ اما اعتبار مدرک دانشگاه های آن در جهان بسیار بالاست. همین امر موجب شده سالانه متقاضیان زیادی از طریق تحصیل وارد کشور ترکیه شوند. برخی از دانشگاه های ترکیه مانند دانشگاه فنی استانبول، دانشگاه بوسفور استانبول، دانشگاه ملی خاورمیانه و… از اعتبار بالایی برخوردار هستند.

مهاجرت و اقامت در ترکیه از طریق کار

یکی دیگر از راه های مهاجرت به ترکیه از طریق کار می باشد. برای مهاجرت از طریق کار، شما نیاز دارید که از یک کارفرمای ترکیه ای پیشنهاد کاری دریافت نمایید. البته شهروندان ایرانی می توانند بدون اخذ ویزا وارد کشور ترکیه شوند و به مدت 90 روز در جستجوی کار در این کشور باشند. نرخ بالای بیکاری در کشور ترکیه موجب شده است که فرصت های شغلی زیادی در این کشور وجود نداشته باشد.

البته یکی از الزامات جستجوی کار در ترکیه، دانستن زبان ترکی است؛ چرا که فرصت های شغلی اندکی به زبان انگلیسی وجود دارد. توجه داشته باشید که بهترین شغل در ترکیه آموزش زبان انگلیسی در آموزشگاه ها می باشد. همچنین کشور ترکیه برای مشاغلی چون مهندسی، مدیر، مهندس کامپیوتر و آی تی و کارشناس اقتصادی فرصت های شغلی مناسبی دارد.

مهاجرت و اقامت در ترکیه از طریق سرمایه گذاری

یکی از راه های اخذ اقامت ترکیه از طریق سرمایه گذاری است. سرمایه گذاری در ترکیه به چندین روش امکان پذیر است که شامل خرید ملک، خرید سهام، خرید اوراق قرضه، کارآفرینی و… می باشد. متقاضیانی که از طریق سرمایه گذاری اقدام به مهاجرت نمایند، می توانند تابعیت این کشور را نیز اخذ کنند.

برای سرمایه گذاری در ترکیه متقاضی باید بیش از 18 سال سن داشته باشد، حداقل سرمایه اولیه 150 هزار دلار آمریکا را دارا باشد و همچنین اگر از طریق خرید ملک اقدام به سرمایه گذاری کرده است تا 3 سال نباید آن را بفروشد.

یکی از راحت ترین و سریع ترین راه های مهاجرت به ترکیه از طریق خرید ملک می باشد. برای خرید ملک در ترکیه شما باید حداقل سرمایه ای نزدیک به 250 هزار دلار را دارا باشید.

اقامت ترکیه از طریق ازدواج

یکی دیگر از روش های مهاجرت به ترکیه، ازدواج با شهروندان این کشور است. ازدواج با شهروندان ترکیه هنگامی منجر به اخذ اقامت و تابعیت می شود که فرد حداقل 3 سال با همسر خود زندگی کرده باشد. همچنین این زوج باید به دولت ثابت کنند که با یک دیگر زندگی کرده اند و تمکن مالی لازم را برای زندگی مشترک دارا هستند. پس از اثبات این موارد می توانند اقامت دائم ترکیه را دریافت کنند. همچنین پس از 5 سال می توانند درخواست تابعیت دهند.

مهاجرت به ترکیه از طریق پناهندگی

یکی دیگر از روش های اقامت در ترکیه و مهاجرت به این کشور از طریق پناهندگی می باشد. این روش یکی از خطرناک ترین و پر ریسک ترین روش های مهاجرت است که به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شود. موسسه نیز در این زمینه هیچ گونه خدماتی را ارائه نمی دهد.

پناهنده شدن به یک کشور خارجی به این معناست که فرد در کشور خود به دلایل سیاسی، مالی، عقیدتی، مذهبی، نژادی و… امنیت جانی و مالی نداشته و در خطر مجازات و مرگ قرار داشته است. تمام کشور های جهان طبق کنوانسیون ژنو موظف اند که برای این گونه افراد، حداقل امکانات مورد نیازشان را فراهم کنند. در این روش متقاضی باید به کمپ های پناهجویان اعزام شود و تا معلوم شدن پاسخ پرونده اش در آن کمپ ها با دیگر  پناهجویان زندگی نماید.

متقاضیان باید مدت طولانی را در این کمپ ها زندگی کنند و همچنین دیگر نمی توانند به کشور خودشان بازگردند، مگر اینکه درخواستشان رد شود. پیشنهاد ما به شما این است که یکی دیگر از راه های مهاجرت به ترکیه را انتخاب نمایید؛ چرا که زندگی در کمپ های پناهجویان بسیار طاقت فرساست و جان تان را به خطر می اندازد. در صورتی که قصد پناهندگی به کشور ترکیه را داشته باشید، باید به محض ورود به خاک ترکیه، درخواست پناهندگی خود را به افسران پلیس و یا نماینده سازمان ملل تحویل دهید و رسیدی را از آنها تحویل بگیرید.

پس از آن باید مدت زمان زیادی را برای مصاحبه با افسر پلیس و پس از آن نماینده سازمان ملل در کمپ پناهجویان منتظر بمانید. به دلیل درخواست های بالای پناهندگی مدت زمان مصاحبه مشخص نمی باشد. شما در صورتی که بتوانید این دو فرد را متقاعد کنید، می توانید به کشور ترکیه پناهنده شوید. اما اگر درخواست شما مورد پذیرش قرار نگیرد، می توانید درخواست تجدید نظر خود را ثبت نمایید و پس از آن اگر باز هم درخواست تان رد شد، زمان معینی برای بازگشت تان به کشور مبدا تعیین خواهد شد.

اقامت ترکیه 4 روش آسان برای اقدام

ترکیه از کشور های بسیار آسان برای گرفتن اقامت می باشد. و امروزه با توجه به نوسانات نرخ ارز ، مهاجرت ایرانیان عزیز به ترکیه با نام رسمی جمهوری ترکیه افزایش چشمگیری داشته است و همین باعث شده است تا روش های گرفتن اقامت ترکیه برای ایرانیان جای سوال داشته باشد ، بنابر این ما هم تصمیم گرفتیم مقاله ای تهیه کنیم تا به صورت شفاف و آسان این روش ها را به تفضیل توضیح دهیم تا در صورتی که نیاز به اقامت ترکیه دارید از طریق این مقاله دید شما باز تر شده و از همه مهم تر نحوه اقامتی را انتخاب کنید که با هدف شما و نوع مهاجرتتان سازگاری دارد.

روش های گرفتن اقامت ترکیه :

روش اول : اقامت توریستی

اگر شما به قصد توریسم و برای استراحت و تفریح نیت سفر به ترکیه دارید و ایرانی هستید نیاز به ویزا ندارید. اما توجه داشته باشید که اگر بدون ویزا می روید تنها اجازه نود روز اقامت در ترکیه را دارید ضمن اینکه محدودیت هایی برای شما وجود دارد.

برای مثال شما با اقامت توریستی نمی توانید به تحصیل بپردازید یا کار تجاری انجام دهید بلکه فقط اجازه اقامت ، تفریح و استراحت دارید . در ضمن اگر نیاز دارید با صرف زمانی حدود پانزده روز می توانید روز های اقامت خود را از 90 روز به 180 روز افزایش دهید و این پروسه چیزی حدود 15 روز طول می کشد.

در ضمن شما می توانید با اجاره یک خانه اقامت خود را برای یک سال افزایش دهید و بعد از آن هم هر سال برای تمدید اقامت ترکیه اقدام کنید و اگر پنج سال به طور مداوم در ترکیه اقامت داشته باشید و هر سال کمتر از یک ماه از کشور خارج شده باشید می توانید اقامت دائم ترکیه را نیز دریافت کنید. همچنین در این مدت می توانید از امتیاز هایی نظیر داشتن حساب بانکی را داشته باشید و همچنین به تعداد دلخواه به کشور ورود و خروج داشته باشید.

لازم به ذکر است که این نوع اقامت از راحت ترین نوع های اقامت می باشد

روش دوم : اقامت از طریق ازدواج

زمانی که شما با یک شخص ترک ازدواج می کنید می توانید بعد از سه سال اقامت دائم ترکیه را دریافت کنید و در حقیقت از روش های دیگر برای اقامت ترکیه دو سال جلو ترید.

برای اقامت ترکیه از طریق ازدواج شرایطی وجود دارد که ما برای شما لیست کرده ایم :

  • ضمنا مسئولان بابت واقعی بودن و یا صوری بودن ازدواج شما نیز تحقیقات به عمل می آورند و اگر ازدواج شما صوری باشد به شما اقامت دائمی تعلق نمی گیرد.
  • شخصی که شما با او ازدواج می کنید حتما باید ملیت ترک داشته باشد
  • در این مدت شما تنها از طریق توریستی می توانید وارد ترکیه شوید و آن هم برای مدت محدود.
  • ازدواج باید کاملا رسمی باشد و در صورتی که خانم قبلا ازدواج کرده اند 300 روز از روز طلاق باید گذشته باشد.

نکات مهم که برای ازدواج در ترکیه باید مد نظر داشته باشید :

  • اکثر مردم ترکیه اعتقاد دارند بعد از ثبت رسمی ازدواج باید ازدواج خود را از طریق مذهبی نیز انجام دهند صیغه بخوانند(نزد امام جمعه) و مهریه نیز تعیین کنند که البته میزان این مهریه نسبت به مهریه های داخل ایران بسیار کمتر می باشد.
  • مراسم خواستگاری تقریبا شبیه به ایران می باشد.
  • اکثر جهیزیه در ترکیه بر خلاف ایران توسط مرد تامین می شود.
  • برای ثبت ازدواج نیاز به نوبت گرفتن است و ماموران ازدواج این کار را برای شما انجام می دهند.
  • مانند ایران سن ازدواج در ترکیه نیز در حال افزایش می باشد

برای ثبت ازدواج خود می توانید با موسسه ما تماس بگیرید ما این کار را برای شما راحت انجام داده و توضیحات لازم را نیز به شما خواهیم داد

روش سوم : اقامت تحصیلی ترکیه

برای اقامت تحصیلی ترکیه شما نیاز به مجوز از وزارت آموزش و پرورش ترکیه یا وزارت آموزش عالی ترکیه یا یکی از مراکز زیر مجموعه این وزارتخانه ها دارید.

بدیهیست که پس از گرفتن پذیرش از یکی از دانشگاه ها یا مراکز تحصیلی ترکیه می توانید برای ویزای تحصیلی اقدام کرده و پس از ورود مراحل دریافت اقامت را شروع کنید. نکته مهم این است که ویزای شما حتما باید ویزای تحصیلی باشد. یعنی اگر با ویزای توریستی وارد این کشور شده اید نمی توانید اقامت تحصیلی بگیرید.

در نظر داشته باشید نصف مدت زمان تحصیل شما در آن پنج سال برای گرفتن شهروندی حساب خواهد شد برای مثال اگر تحصیل شما چهار سال طول کشیده است سه سال دیگر برای گرفتن شهروندی نیاز است.

روش چهارم : اقامت کاری

شما می توانید با به استخدام در آمدن در یکی از شرکت های ترکیه ای که برای شما بیمه رد میکنند اقامت کاری دریافت کنید.

این نوع اقامت ترکیه خود از طریق دو روش انجام می گردد

یک – اقدام برای اقامت از داخل کشور ترکیه :

شما می توانید بعد از گرفتن اقامت توریستی و اجاره خانه به دنبال استخدام بروید و بعد از استخدام شدن اقامت خود را به اقامت کاری تبدیل کنید.

دو – اقدام برای اقامت در خارج از کشور ترکیه :

در این روش ما میتوانیم مدارک شرکت مورد نظر را برای شما ارسال کنیم . سپس شما باید به سفارت ترکیه در ایران مراجعه کنید و از آنها کد پیگیری درخواست کنید. پس از دریافت کد پی گیری آن را برای ما ارسال کنید و ما از طریق وزارت کار پی گیر کار های شما می باشیم.

توجه داشته باشید حقوق شخص خارجی در ترکیه یک و نیم برابر حداقل دستمزد در ترکیه است.

توجه داشته باشید که شرکت ها به ازای هر یک خارجی که استخدام می کنند باید پنج فرد ترکیه ای را استخدام کنند و همچنین سرمایه شرکت باید حداقل صد هزار لیره باشد.

پس شما می توانید خود نیز یک شرکت در ترکیه تاسیس کرده و پنج شهروند ترک را در آن استخدام کنید و نیاز به صد هزار لیره سرمایه دارید.

اگر قصد گرفتن اقامت ترکیه را دارید اما هنوز بین اینکه چه روشی را انتخاب کنید شک دارید و یا اینکه سوالی در مورد هر کدام از روش های گرفتن اقامت ترکیه دارید می توانید با مشاوران حقوقی ما در تماس باشید و ما شما را برای بهترین روشی که مناسب شما باشد و در کمترین زمان و با کمترین هزینه بتوانید به هدف خود برسید راهنمایی می کنیم. شما می توانید برای راهنمایی گرفتن از ما از بخش ارتباط با ما سایت استفاده کنید.

ارزانترین روش اقامت ترکیه

اقامت توریستی ترکیه

اقامت توریستی ترکیه یکی از راههای دریافت اقامت، بدون نیاز به ثبت شرکت و خرید ملک در ترکیه است.

با این روش شما می توانید بدون ثبت شرکت در ترکیه و یا خرید ملک در ترکیه، اقامت موقت بگیرید.

بر خلاف سایر شرکت هایی که اقامت در کشور ترکیه را فقط بواسطه ثبت شرکت و خرید ملک در ترکیه می گیرند

شرکت ما با کمترین هزینه ، اقامت یکساله ( و قابل تمدید ) برای متقاضیان فراهم می کند.

با هر ملیتی که باشند و دیگر الزامی به سرمایه گذاری در ترکیه برای خرید ملک و ثبت شرکت

در ترکیه برای گرفتن اقامت نیست.

اقامت توریستی ترکیه راحتترین  و کم هزینه ترین نوع اقامت در این کشور محسوب می شود

که می توان آنرا با اجاره خانه در ترکیه دریافت نمود.

بطور کلی روند دریافت این اقامت سختگیرانه نیست و مسئولان کشور ترکیه

از اواسط سال ۲۰۱۸ قانون اخذ اقامت توریستی ترکیه را آسانتر کرده اند.

اما در عین حال پر ریسک ترین نوع اقامت است!

چرا که حتی با ارائه کلیه مدارک خواسته شده ، ممکن است اداره مهاجرت درخواست شما را قبول نکند.

( البته با دلایل منطقی ) و شما را به اصطلاح ریجکت کند.

این موضوع بستگی به شرایط مختلفی از جمله تعداد درخواست اقامت توریستی در آن زمان دارد.

در این نوع اقامت با اجاره ملک میتوانید درخواست اقامت ۶ ماه تا ۲ ساله دهید.

ولی این لزوما به معنی تایید زمان درخواستی شما نیست و باز بنا بر صلاحدید اداره مهاجرت

برای شما مدت زمان اجازه اقامت صادر می شود.

برای مثال ممکن است در خواست شما دو ساله بوده باشد ولی اجازه اقامت شما برای ۶ ماه صادر شود.

مدارک لازم جهت اقامت توریستی ترکیه ( اجاره ملک) :

  1. قرارداد اجاره خانه به مدت یک سال به نام شخصی که قصد اخذ اقامت دارد. حد اکثر ۳ نفر (این ادرس توسط اداره امنیت چک میشود)
  2. تایید اجاره نامه توسط دفترخانه ( نوتر )
  3. پاسپورت و کپی پاسپورت
  4. عکس ۴ قطعه مخصوص کارت اقامت
  5. دریافت شماره مالیاتی از ورگی دایرسی (vargı numurası)
  6. بیمه سلامتی یکساله
  7. فیش واریز اداره مهاجرت

شاید سوال کنید چطور میتوان این اقامت را دریافت کرد؟

و یا زندگی در ترکیه چقدر هزینه دارد؟

و یا سوالات زیادی که معمولا” در این مورد مطرح است.

برای دریافت پاسخ مناسب برای هر کدام از این سوالات، با مشاوران شرکت تماس بگیرید.

دکمه بازگشت به بالا