یک شرکت دانشبنیان موفق به طراحی و تولید سیستمهای هوشمند آبیاری و آبرسانی و انرژیهای نو شد.
به گزارش مجله خانواده، فاضل مکاریان فرد جهرمی، مدیر عامل این شرکت دانشبنیان با اشاره به وجود بحران آب در بخش کشاورزی، گفت: نیاز به استفاده از شیرهای آب هوشمند، حسگرهای محیطی و سرورهای مدیریت یکپارچه به عنوان زیر تجهیزات مورد نیاز برای آبیاری هوشمند ضروری است؛ چرا که این تجهیزات در تمامی مناطق بهخصوص مناطق گرمسیر و مناطق محروم جهت ایجاد گلخانه، کشاورزی و باغداری، پرورش آبزیان و مرغداری استفاده میشود.
مکاریان با بیان اینکه در این تجهیزات، بهرهگیری از پنلهای خورشیدی فراهم شده است، اظهار کرد: کشاورزان مصرف کنندگان اصلی شیرهای آب هوشمند هستند، ضمن آنکه برای آبرسانی در بخش صنعتی و روستایی نیز قابل کاربرد است و توان تولیدی حداقل ۷۷۰ عدد در سال برای بازار داخلی پیشبینی شده است.
مدیر عامل این شرکت دانشبنیان با اشاره به مزایای شیر آب هوشمند کشاورزی تولیدی این شرکت، خاطر نشان کرد: در شیر تولیدی کنترل قطع و وصل آب توسط خود شیر انجام میشود، در حالی که در نمونه آمریکایی نیاز به نصب سیمی شیر به کنترلر بیرونی است. سایز نمونه آمریکایی یک تا ۳ اینچ و محصولات شرکت ایرانی از ۱ و دو دهم تا ۶ اینچ است.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، مکاریان فرد ادامه داد : نمونه تولیدی با توجه به سایز شیرآلات و فشار کاری تجهیزات متداول در ایران تولید شده است، در حالی که نمونه آمریکایی به کمک دیافراگم عملیات کنترل را انجام میدهد و به خاطر EC و املاح آب در کوتاه مدت نشتی یا اختلال در عملکرد دارد.
انتهای پیام