چالش های صنعت نسل چهار و هوش مصنوعی نوآوری های تحول آفرین در مسیر پایداری خودروی هوشمند فرصتی برای جهش فناوری توسعه زیست بوم نوآوری و نقش نهادهای مالی تخصصی حوزه فناوری از مهمترین محورهایی است که در قالب ۱۵ پنل در کنفرانس مدیریت فناوری از امروز با حضور صاحب نظران مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرد.
به گزارش مجله خانواده هجدهمین کنفرانس ملی و چهاردهمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری و نوآوری با حضور متخصصان پژوهشگران و صنعتگران از صبح امروز ۱۹ دی آغاز به کار می کند و تا فردا پنج شنبه ۲۰ دی در پژوهشگاه نیرو به بررسی چالش های نوآوری فناوری های پیشرفته و توسعه پایدار در حوزه صنعت و مدیریت می پردازد.
محورهای اصلی این کنفرانس شامل «سیاست های نوآوری در حوزه فناوری» «نقش فناوری در توسعه پایدار» «چالش های صنعت و هوش مصنوعی در پیشبرد اقتصاد دیجیتال» و «بررسی راهکارهای جهانی در توسعه فناوری های نوین» است.
برگزاری ۱۵ پنل تخصصی و علمی از برنامه های اصلی این کنفرانس است و روز اول این رویداد چهارشنبه ۱۹ دی از ساعت ۱۳:۳۰ آغاز خواهد شد و اولین پنل آن در سالن آمفی تئاتر خلیج فارس پژوهشگاه نیرو با عنوان «تأثیر قانون جهش تولید دانش بنیان در توسعه اقتصاد دانش بنیان با نقش آفرینی بازیگران جدید» به همت معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان برگزار می شود.
دومین پنل با عنوان «تامین مالی فناوری های نوظهور» به همت صندوق پژوهش و فناوری استان البرز خواهد بود.
پنل «پیوند سیاست صنعتی و سیاست نوآوری شکل دهی اقتصاد در حال گذار ایران» به همت مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با حضور دکتر محمدرضا آراستی استاد دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف دکتر امینه محمودزاده عضو هیأت علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف دکتر علاء محسنی بهبهانی مدیر پروژه خودروی برقی دانشگاه صنعتی شریف مهندس سید مجتبی هاشمی رئیس سابق مرکز صنایع نوین وزارت صنایع و معادن دکتر منوچهر منطقی مشاور وزیر صنعت معدن و تجارت در حوزه نوآوری و دکتر سید سپهر قاضی نوری استاد دانشگاه تربیت مدرس برگزار می شود.
عناوین سایر پنل های روز اول به این شرح است:
«گذار انرژی؛ نوآوری های تحول آفرین در مسیر پایداری» به همت پژوهشگاه نیرو
«سیاست های نوآوری ماموریت گرا در حوزه فناوری نانو؛ الزام ها و چالش ها» به همت ستاد نانو
«چالش های تامین انرژی در شهرک ها و نواحی صنعتی» از سوی شهرک ها و نواحی صنعتی
«نظام تامین مالی نوآوری ایران: تحلیل عملکرد و اثربخشی» به همت صندوق نوآوری و شکوفایی
پنل «آینده پژوهی: روندهای راهبردی جهانی و دورنمای فناوری» به همت حوزه آینده پژوهی فناوری و نوآوری های دفاعی
پنل «گفتمان های نوآیند در سیاست گذاری فناوری و نوآوری؛ مصداق ها و دلالت های سیاستی برای ایران» به همت معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری
پنل «ضرورت ارتقای فناوری های بخش صنعت و شهرک های صنعتی با رویکرد بهینه سازی مصرف انرژی به همت شرکت شهرک های صنعتی
پنل «نوآوری باز» به همت گروه صنعتی
پنل«هوش مصنوعی نوآوری های مالی و مرزبندی های جدی تنظیم گری».
پنل های روز دوم به این شرح است:
پنل «هوش مصنوعی در صنعت: فرصت ها الزام ها و تجربه های ایران به همت صندوق دیجیتال»
پنل «خودروی هوشمند فرصتی برای جهش فناوری»
پنل «انتشار فناوری های نوین در صنعت و خدمات و لزوم تعامل شرکت های بالغ با استارت آپ ها و دانش بنیان ها»
پنل «بازی بزرگان؛ نحوه تعامل هلدینگ های بزرگ صنعتی با اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور»
پنل «توسعه زیست بوم نوآوری» به همت دفتر توسعه زیر ساخت های زیست بوم نوآوری معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریلست جمهوری
پنل «پارادایم شیفت صنعت لجستیک با هوش مصنوعی از سرمایه گذاری تا بهره وری»
پنل «انجام تحقیقات با هم آفرینی ارزش در زیست بوم نوآوری: نقش کلیدی مراکز تحقیقاتی و پژوهشی» به همت پژوهشگاه نیرو
پنل «هم آفرینی ارزش در صنعت بانکداری بهره مندی از فرصت های هوش مصنوعی»
پنل «نقش نهادهای مالی تخصصی حوزه فناوری در توسعه تامین مالی و سرمایه گذاری خطرپذیری» به همت صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران .
به گزارش مجله خانواده برگزاری نمایشگاهی از دستاوردهای شرکت های دانش بنیان در حوزه مدیریت فناوری از دیگر بخش های این رویداد علمی است.
از ابتکارات این کنفرانس ارائه نتایج کیس استادی و مطالعات موردی است که در طی آن نتایج مطالعاتی موردی موفق در حوزه های صنایع فولاد و شرکت شهرک های صنعتی ارائه می شود.
انتهای پیام