رسایی: برنامه اعلامی هاشمی در محورهای متعدد دارای عبارت‌های زیبایی است اما رویکرد او مشخص نیست

زیبایی

رسایی: برنامه اعلامی هاشمی در محورهای متعدد دارای عبارت‌های زیبایی است اما رویکرد او مشخص نیست

یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد: برنامه اعلامی وزیر پیشنهادی در محورهای متعدد دارای عبارت‌های زیبایی است اما رویکرد ایشان مشخص نیست.

به گزارش مجله خانواده، حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت عصر شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ صحن مجلس در جریان بررسی برنامه و صلاحیت ستار هاشمی وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات طی سخنانی به عنوان مخالف با اشاره به اظهارات رئیس جمهوری در جلسه امروز صحن مجلس گفت: توقع ما این بود که آقای پزشکیان در صحبت‌های خود به راهکارهایی که برای اجرایی و عملیاتی کردن سیاست‌های مقام معظم رهبری یا سیاست‌هایی که در برنامه هفتم دارند، اشاره کنند.

وی افزود: استناد به نهج البلاغه خیلی چیز خوب و مبارکی است اما توقع این است که در جایگاه ریاست جمهوری برنامه‌های عملیاتی گفته شود و گفته شود که چگونه ما نهج البلاغه را عملیاتی کنیم. مجلس جایگاهی است که شهید مدرس در آن بود؛ در یکی از جلسات یکی از روحانیون آن زمان در زمان نطق خود روضه خواند که با مخالفت مرحوم مدرس مواجه شد؛ ایشان گفتند که اینجا مجلس است؛ مرحوم سپهسالار دو تا ساختمان ساخته‌اند که یکی مسجد سپهسالار است و دیگری مجلس است و اینجا جای روضه خواندن نیست؛  حرف ما نیز همین است ما مخالف نهج البلاغه نیستیم بلکه منتظر برنامه‌های عملیاتی هستیم.

این نماینده مجلس همچنین اظهار کرد: یکی از کمیسیون‌های تخصصی که وزیر پیشنهادی ارتباطات در آن حضور یافت کمیسیون فرهنگی بود که متاسفانه بعد از دو جلسه ایشان نتوانستند رای اعتماد را از اعضای کمیسیون کسب کنند و علت آن نیز ابهاماتی بود که در برنامه‌های وزیر پیشنهادی وجود داشت. برخلاف دولت‌های گذشته در دولت شهید رئیسی شبکه ملی اطلاعات تکمیل و توسعه خوبی پیدا کرد و سرعت گرفت ظرف سه سال از کمتر از ۲۰ درصد پیشرفت به ۶۵ درصد پیشرفت رسید اما وزیر پیشنهادی هیچ اشاره و برنامه عملیاتی در این خصوص ارائه نکرده است. 

رسایی عنوان کرد: یکی از ابهامات جدی درباره وزیر پیشنهادی ارتباطات مسأله استقلال مدیریت ایشان است؛ وزیر اصلی یا واقعی آقای هاشمی هستید یا افراد دیگری هستند؟ از جمله سیاست‌های کلی رهبری تقویت شبکه‌های اجتماعی بود در دوره گذشته شبکه اجتماعی داخلی پیشرفت خوبی داشته است و کاربران این شبکه‌ها یازده برابر شده‌اند و پهنای باند مصرفی آنها نیز به همان نسبت افزایش پیدا کرده است؛ در این خصوص وزیر نگفته است که برنامه‌های عملیاتی خود در این حوزه چیست؟ قرار است این حمایت‌ها ادامه پیدا کند یا خیر؟

وی ادامه داد: وزیر پیشنهادی نگفتند که برنامه‌شان برای فضای حاکم بر سکوهای خارجی که محل تاخت و تاز دشمن است چیست؟ برنامه اعلامی وزیر پیشنهادی در محورهای متعدد دارای عبارت‌های زیبایی است اما رویکرد ایشان مشخص نیست. من در جلسات با وزیر پیشنهادی دو پرسش مطرح کردم گفتم که آقای هاشمی وقتی وزیر ارتباطات ترکیه عکس شهید هنیه را منتشر کرد اینستاگرام آن پست را حذف کرد و وزیر ارتباطات ترکیه اینستاگرام را بست به گونه‌ای که اینستاگرام مجبور شد شرایط ترکیه را بپذیرد؛ چرا اینستاگرام در کشور شرایط را نمی‌پذیرند؟ چون سیاست شترمرغی حاکم است و ما نه فیلتر می‌کنیم و نه فیلتر نمی‌کنیم؛ من از آقای هاشمی خواستم که توضیح دهد چه کار در این خصوص انجام می‌دهد؛ گفتم اگر نمی‌توانید به طور کامل فیلتر کنید، فیلتر موجود را بردارید؛ من از آقای هاشمی خواستم که بگویید چه کسانی در حال فروش فیلترشکن هستند که ایشان گفتند که من نمی‌دانم؛ من به ایشان گفتم که از آقای پزشکیان سوال کنید ایشان در انتخابات می‌گفتند که دست ماهاست.

این نماینده مجلس با طرح این پرسش که چه کسانی فیلترشکن فروش هستند، افزود: من به وزیر پیشنهادی گفتم که کمک می‌کنم که یقه فیلترشکن فروش‌ها را بگیریم. در انتخابات همه فیلترشکن‌ها آقای پزشکیان را تبلیغ می‌کردند که من با این موضوع کاری ندارم. باید یقه کسانی که فیلترشکن فروشی می‌کنند را بگیریم.

رسایی گفت: من مخالف فضای یله و رها هستم. ما با وضعیت موجود صرفاً فحش آن را می‌خوریم؛ بنابراین توقع ما این است که در این زمینه از سوی وزیر پیشنهادی برنامه‌ای ارائه‌ شود.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا