به گزارش خبرگزاری مجله خانواده از سنندج، کیومرث حبیبی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان در روند بازدید میدانی از پروژه راه آهن سنندج – همدان- تهران اظهار کرد: با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته و لزوم اتمام پروژه در موعد مقرر، کنترل پروژه از لحاظ چک لیست های اضطراری صورت گرفت.
وی اذعان کرد: توصیههای فنی در ارتباط با نما و منظر سازی ایستگاه اصلی، تمامی فضاهای پشتیبانی، تاسیسات لازم همچون ایستگاه پلیس، تعمیرگاه توربوزین ، کارگاه تعمیر واگن و ترن ،اجرای خط ۱ و ۲ برای پهلو گیری و ورود و خروج مسافر و ریل گذاری و سوزن های خط، فضاهای مدیریتی و اداری، فونداسیون ایستگاه تقلیل فشار گاز ، موتورخانه و سیستمهای تهویه، سرویس های بهداشتی و کانتر بلیط فروشی انجام شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان افزود: همچنین در خصوص جابجایی شیشههای متضاد نمای ایستگاه، تابلوی ایستگاه، بوفه، ایستگاه برق اضطراری، محوطه سازی، ایستگاه بارگیری و باراندازی کالا، رفع معارض محلی فیبر نوری با هماهنگی فرمانداری و پلیس شهرستان دهگلان، هماهنگی انتقال دستگاه حفار چاه از همدان به ایستگاه اصلی، توصیههای فنی بیان و مورد تاکید قرار گرفت.
حبیبی با بیان اینکه بیش از ۴۵۰ نفر نیرو خبره در ده ها جبهه کاری چند ماه قبل و با فعال سازی مجدد اینپروژه نیمه تمام در چند شیفت کاری فعالیت میکنند، ادامه داد: با تزریق ۸۵۴ میلیارد تومان اعتبار نقدی سعی برآماده سازی و بهره برداری اولیه این خط دارند. لازم به ذکر است که راه آهن سنندج همدان از طریق تهران، کردستان را به شبکه ریلی متقاطع کشور و امکان حمل مسافر و بار را در کل طول سال فراهم می سازد. این مسیر ۳ ایستگاه مسافری سنندج ، قروه ، دهگلان و ۶ ایستگاه پشتیبان خط و باری در کل مسیر دارد.