بر اساس شاخص خشکسالی، خوزستان به طبیعت بدهکار است

بر اساس شاخص خشکسالی، خوزستان به طبیعت بدهکار است

مجله خانواده / خوزستان مدیر اداره هواشناسی خوزستان با اشاره به شاخص خشکسالی در دهه گذشته گفت: “بر اساس این شاخص ، ما به طور طبیعی از حوضه های آبریز Indica ، Ize ، Karumbozorg ، Marun و Southern Fusestarn بهره مند می شویم. ما بارندگی را به میزان قابل توجهی کاهش داده و دما و تبخیر را افزایش داده ایم ..

محمد سوبزاری در جلسه ستاد مدیریت بحران و شورای کشاورزی استان خوزستان امروز (2 اوت) گفت: میزان بارندگی در استان خوزستان در سال جاری 219 میلی متر بوده که حدود 35 درصد کاهش داشته است. در دراز مدت بر اساس منطقه بندی مشخص است که بارندگی در مقایسه با سایر ایالت ها به ویژه در حوضه های آبریز خوزستان غیر معمول است.

به گزارش مجله خانواده ، وی با بیان اینکه کشورهایی که بارندگی را در خوزستان تأمین می کنند نیز امسال حدود 39 درصد بارندگی را کاهش دادند ، افزود: حوضه کارون بزرگ از شرایط دیگر حوضه های کشور در وضعیت بدتری قرار دارد.

مدیر هواشناسی خوزستان گفت: میانگین بارندگی در خوزستان در دهه 1950 405 میلی متر بوده و در دهه 1990 به 296 میلی متر رسیده است و متوسط ​​بارندگی سالانه 100 میلی متر کاهش می یابد.

سبزه زاری درباره افزایش تبخیر ، توسعه کانال های آبیاری ، افزایش سدها و توسعه کشاورزی گفت: “برای برنامه ریزی برای آینده ، باید روند تبخیر سدها را کنترل کنیم.”

وی اظهار داشت: فوز غربی شدیدترین و سریع ترین بارش را در بهار امسال داشت. در سالهای سبز کنونی ، میزان بارندگی در بهار تنها 1.5 میلی متر بود. همچنین در زمستان در خوزستان فقط 52 میلی متر باران بارید.

مدیر اداره هواشناسی خوزستان با اشاره به شاخص خشکسالی طی دهه گذشته گفت: “بر اساس این شاخص ، ما به طور طبیعی از حوضه های آبریز Indica ، Ize ، Karumbozorg ، Marun و Southern Fusestarn بهره مند می شویم. ما به طور قابل توجهی بارندگی را کاهش داده و دما و تبخیر را افزایش داده ایم. مزارع برنج.”

سبزه زاری درباره بارندگی های پاییزی امسال گفت: در حال حاضر مرکز هواشناسی و هواشناسی پیش بینی می کند که باران های پاییزی کمتر از حد نرمال باشد و نمی توان انتظار بارش های پاییزی را داشت.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا