دغدغه اصلی قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار «رفع انحصار» است

کسب و کار

دغدغه اصلی قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار «رفع انحصار» است

معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه گفت: دغدغه اصلی این قانون رفع انحصار است و برای ما نیز مطلوب است که شهروندان به راحتی به خدمات این حرفه به شکلی ارزانتر دسترسی پیدا کنند.

به گزارش مجله خانواده به نقل از قوه قضاییه، بهزاد پورسید با ابراز عقیده خود مبنی بر اینکه قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار نیاز به اصلاح خواهد داشت، گفت: اجرای دو سال گذشته قانون تسهیل تجربه است باید آثار اجرای آن را ببینیم و در تعامل با نمایندگان به سمت اصلاح آن پیش برویم هرچند مکلف به اجرای آن هستیم.

پورسید گفت: می‌دانیم که دغدغه اصلی این قانون رفع انحصار است و برای ما نیز مطلوب است که شهروندان به راحتی به خدمات این حرفه به شکلی ارزانتر دسترسی پیدا کنند، اما نیاز است در عین مراقبت از موضوع رفع انحصار و پایین نیاوردن رقم جذب تلاش کنیم سطح علمی نیز کاهش نیابد.

وی  اظهار داشت: در برابر دغدغه کاهش سطح علمی پذیرفته شدگان حرفه وکالت و رفع انحصار الزامی نداریم یکی را بر دیگری تقدم دهیم هر دو می‌تواند در کنار هم و هم عرض جلو رود. با رابطه خوب با نمایندگان می‌توانیم گفت‌وگوی بهتری داشته و با تجارب این دوساله می‌توانیم با همراهی مجلس اثر گذاری داشته و اصلاح برخی از مواد تحقق یابد.

معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه با بیان اینکه مطابق با قانون برنامه در قوه قضاییه مکلف شدیم که به نوعی بحث نظارت بر وکلا و رتبه‌بندی آن‌ها را انجام دهیم، گفت: در حوزه رتبه‌بندی بخشی است که هم نظارت بر صلاحیت‌های علمی را کماکان داشته باشیم و هم اینکه جلوی تخلفات آن‌ها را بگیریم و در عین حال می‌خواهیم در حین رتبه بندی می‌توانیم روی بحث آموزش‌های تخصصی وکلا نیز کار کنیم.

پورسید افزود: در حال حاضر بحث‌های جدی را با کانون‌های وکلا داریم که وکالت را به سمت تخصصی شدن کامل پیش ببریم و شرکت در کلاس‌های آموزشی را اجباری کنیم.

وی با بیان اینکه وقوع جرایم در دنیای جدید وضعیت متفاوتی را ایجاد کرده است، گفت: با جرایم جدیدی به ویژه در حوزه جرایم رایانه‌ای و رمز ارزها مواجه هستیم که نیاز است دقت‌هایی را در این زمینه اعمال کنیم بخشی از آن به تخصصی شدن حرفه وکالت و افزایش و ارتقای سطح علمی وکلا نیاز دارد.

معاون حقوقی قوه قضاییه با بیان اینکه هدف ما در بحث جذب‌های جدید این است که دوره‌های آموزشی را تنوع داده و متناسب با نیازهای روز و وقایع این آموزش را ارتقا دهیم، گفت: زمانی که بحث تخصصی شدن وکلا را در پیش بگیریم وکلایی که تمایل داشته باشند پروانه‌های اختصاصی ناظر بر تخصص خاصی بگیرند ملزم هستند در این دوره‌ها شرکت کنند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا